torstai 26. maaliskuuta 2015

Kesän väri

Ostin Citymarketin Mammuttimarkkinoilta heräteostoksena (vaikka ostolakossa yritän ollakin) tämän kauniin Lumenen Poetic Days/Poutapäiviä -lakan. Väri näytti kaupassa niin ihanan kirkkaalta pinkiltä, että en uskonut kokoelmastani löytyvän dupeja tälle. Ja oikeassa olinkin, ei löytynyt. Lakka maksoi tarjouksessa 3,90€, joka on minusta ihan kohtuullinen hinta tämän kokoiselle lakalle. Jos lakalla olisi ollut täysi hinta, olisi se todennäköisesti jäänyt ainakin sillä kerralla kauppaan.

Mulla oli kokeilemattomissa tämä ja Sally Hansenin musta glitterilakka Ruffle. Päätin yhdistää ne tähän lakkaukseen, sillä musta ja pinkki toimii aina! :) Lumenen lakka oli oikein hyvälaatuinen, peitti lähes yhdellä kerroksella ja oli sopivan paksua levitettävää. En keksi moitittavaa tästä lakasta muuta kuin pullon pienen koon, mutta ihan kuin ehtisin käyttää muutenkaan lakkojani loppuun. :D Lakka on erittäin kirkas kynsillä, joten eihän sitä saa kuvissa esille. Kannattaa käydä kaupoissa vilkuilemassa nyt kun niitä vielä löytyy. :) 

Kaikissa pohjalla kaksi kerrosta Lumenen lakkaa. Nimettömässä on kerros Rufflea. Leimat tein laatasta BP-L003 Essencen mustalla leimauslakalla. Omasta mielestä kuviot onnistui hyvin, mutta kuvista päätellen ne eivät onnistuneet niinkään hyvin. :D Pitäisiköhän mun hankkia uudet lasit tai jotain?


Ei noita pieniä reikiä kynsillä oikeasti nähnyt ja mä viihdyin näillä kyllä vallan mainiosti monta päivää. Ehkä nämä lakkaukset sopivat paremmin kesään kuin näin kevääseen, mutta ihanat piristykset nämä kuitenkin olivat!

Käytetyt lakat:


28 kommenttia:

  1. Musta ja pinkki ne vaan toimii aina, ihanat :)

    VastaaPoista
  2. Lumene on kyllä nätin värinen. Mietin sen ostamista, mutta jätin hyllyyn.. Pitäisiköhän kuitenkin..? :D Eihän reijät leimoissa haittaa yhtään jos itse on tyytyväinen lakkaukseen :) Mä en nää näissä mitään reikiä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kaunis, kyllä se kannattaa kotiuttaa! :D Joo, mä en muka siinä vaiheessa huomannut noita reikiä kun näitä tein, joten sovitaan ettei niitä ollut olemassakaan! :D

      Poista
  3. Musta ja pinkki toimii aina. Tykkään :)

    VastaaPoista
  4. Nyt on pakko kysyä yksi (tyhmä) kysymys... Mie en omista yhtään Lumenen lakkaa joten minkälainen suti näissä lakoissa on?Jos nyt sattuu käymään niin, että hurahdan ostamaan Lumenen lakkoja ;)
    On kyllä jälleen upeat kynnet, pinkki ja musta toimii aina ♡ Ja miusta leimat ovat onnistuneet hyvin! Vaikka kuinka niitä katson niin en löydä niistä mitään "virheitä", eli miten niin muka eivät ole onnistuneet hyvin? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ei se ole tyhmä kysymys! Niissä on sellainen paksuhko lättänä päistä pyöristetty suti. Sopii tosi hyvin mun kynsien malliin, siksi kai näistä tykkäänkin. :)
      Kiitos! :) Joo, kyllä nämä oli munkin silmissä tekovaiheessa hyvin onnistuneet, joten kai ne sitten oli sitä! :D

      Poista
  5. Tosi kaunis lakkaus!
    Mulla taitaa olla Lumenen Natural Code -sarjasta aika vastaavanlainen pinkki, Punchy Azalea muistaakseni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)
      Mulla ei enää tuota Natural Code -sarjaa ole itsellä kuin yksi pullo, jonka senkin olen saanut lahjaksi. :)

      Poista
  6. Oot oikiasa et musta ja pinkki toimii hyvi keskenää. Ihanat kynnet! <3 Ja tuo pinkki on kyl aiva ihana, just semmone kesäpinkki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä on kyllä täydellinen kesäpinkki lakka, menee varmasti kesällä uudelleen kynsille! :)

      Poista
  7. Mäkin hypistelin tätä Lumenea mutta jätin vielä ostamatta. Se harmaa pinkillä shimmerillä oli kyllä pakko hankkia :). Värit on taas niin nappiin, että ihan sama vaikka olisi keskitalvi. Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, mä en oo siis kiinnittänyt tarpeeksi huomiota muihin lakkoihin jos sielä joku harmaa ihanuuskin on olemassa! Kiitos! :D

      Poista
  8. Toi Lumene on niin herkku ♥ mutta en haluais kerätä yksittäisiä lakkoja sieltä täältä vaan värin takia. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! :) Mulla ei onneksi ole sellaista kammoa, ei haittaa vaikka omistan yhdeltä merkiltä vain yhden lakan. Vaikka parastahan se olisi jos kaikki olisi samalta merkiltä. :'D

      Poista
  9. Ihana kesälakka! Just oli pakko aurinkoisen sään kunniaksi laittaa itsekin pinkkiä kynsille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Pinkki ja aurinkokin sopii kyllä yhteen erottamattomasti! :D

      Poista
  10. uijui mikä pinkki! Ja piru, nyt mä taas haluaisin tuon Rufflen...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pinkki on niin ihana! Kyllä sä sen Rufflen tarvit! :D

      Poista
  11. Mä hipelsin myös noita Lumppuja yks päivä, hintaa vaan oli roimasti enempi niin kyllä pikku potulle on liikaa. Tuon 3,90 olisin voinut maksaa mutta 6,90 oli too much for me. Ihanathan nää on ja tuo väriyhdistelmähän on vaan aina pop!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en mäkään olisi varmaan tätä kotiuttanut jos ei se tarjouksessa olisi ollut... Kiitos! :)

      Poista
  12. Ahh! Pinkki ja musta iskee aina. <3

    VastaaPoista
  13. upeat kynnet ! <3 nuo essencen leimauslakat ovat kyllä toimivia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Joo, niissä on kyllä hinta-laatusuhde kohdillaan! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)