sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Talouspaperitelineen tuunausta

Otsikko saattaa hämmentää, sillä kyseessähän on kynsiblogi. Ei hätää, tämä liittyy kynsiin. :D Esittelin joskus aiemmin lakkausnurkkaukseni, jossa mulla oli kynsitikut kätevästi roikkumassa hyllyn reunalla. 


Nyt kuitenkin hävitin hyllyn ja mulla ei sitten ollutkaan tilaa, mihin sijoittaa tikut järkevästi. Yritin miettiä kohtaa, mihin voisin koukut laittaa seinään kiinni, mutta sopivaa tilaa ei tuntunut löytyvän. Katselin ebaystakin korutelineitä, joihin olisin saanut nämä tikut ripustettua. Pihiys kuitenkin iski ja jätin tikut lojumaan lipaston laatikkoon. 

Eräänä iltana sain idean, että jos vain olisi puinen tikku pystyssä, mihin voisin ruuvata koukut kiinni, niin ongelmani olisi ratkaistu. Tämän jälkeen älysin puisen talouspaperitelineen olevan juuri sopiva tähän tarkoitukseen. Pienen metsästyksen jälkeen siskolta löytyi sopiva teline kirppislaatikosta.

Pari päivää telinettä pyörittelin ja mietin miten sen maalaisin. Päädyin käyttämään spray-maalia. Kuitenkaan täällä meillä keskellä ei mitään ei myydä sprayta, vaan olisi pitänyt lähteä 18 kilometrin päähän. En viitsinyt pelkästään sen vuoksi lähteä, joten se jäi odottamaan muuta asiointia naapuripaikkakunnalle. 

Eräänä iltana mulla oli tekemisen puute ja silloin välähti. Mullahan on Shisemin vanhaa mustaa kynsilakkaa lähes käyttämätön pullo, joten lakkaan sen telineen sillä! Melko vahvat aromit siitä lähti, mutta sain kuitenkin homman hoidettua. Eikä pullokaan kulunut kuin melkein puoleen. :)


Ei se maailman hienoin ole, mutta se on ilmainen. :D Oletteko te koskaan tuunanneet mitään kynsilakoilla?

34 kommenttia:

 1. Mielettömän hyvin keksitty!!! :)

  Oon joskus vuosia takaperin koristellut jotkut puiset kehykset ja nyt pääsiäisenä pääsiäismunat, mutta en muuten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köyhän on katsos pakko käyttää mielikuvitusta! :D

   Kynsilakkoja pitäisi kyllä enemmänkin käyttää kaiken tuunaamiseen, eihän niitä saa kynsiä lakkaamalla loppumaan... :D

   Poista
 2. Oo musta toi on kyllä ihan älyttömän hyvin keksitty! Eikä se ees oo rumakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin hiukan erilaista itse halunnut, mutta nämä tarvikkeet löytyivät ilmaiseksi, joten niitä oli pakko sitten käyttää! :D

   Poista
 3. Voi hitsit kuin hyvä idea! :D

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä idea ja toimiva ja näyttäväkin vielä! Vitsi kun itsekin jaksais väsätä tuommoisen, koukkujakaan ei taida ihan laatikosta löytyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nämä koukut on ostettu IKEAsta joskus kauan sitten, en tiedä myydäänkö näitä enää. Mutta jos ei jaksa väkertää tällaisia, ebaysta löytyi ihan nättejä vastaavantyyppisiä korutelineitä, jotka varmasti sopii tähän tarkoitukseen. :)

   Poista
 5. Mahtava idea :D Mihin sä oot sun kaikki kynsilakat laittannu, jos hylly lähti? :O Mulla alkaa jo olkkarin kirjahyllystä vallata neljättä hyllyä, joutuu viedä kohta kirjoja pois, että mahtuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :D Ei se hylly ole mihinkään lähtenyt missä kynsilakat, vaan toinen kirjahylly. :) Se kynsilakkahylly tarvitsisi myös kipeästi lisää telineitä (ainakin yhden, ellei kaksi)! Pakko alkaa askartelemaan tässä jonain päivänä kun vain viitsisi. :D Mä olen kirjoja piilotellut moniin paikkoihin, yksi sohvan alla oleva säilytyslokerokin on täynnä niitä!

   Poista
  2. Meillä just toinen hamstraa kynsilakkoja ja toinen kirjoja. Mietein, että pitäiskö munkin alkaa jemmaan halppislakkoja varastoon, kun käsken kaikki pokkaritkin kuskata sinne ;D

   Poista
  3. Meillä mä oon aikoinaan hamstrannut kirjoja, mutta en enää, koska lukeminen tuottaa sen verran vaikeuksia, etten lue paljon kirjoja. En silti malta luopua vanhoista kirjoista. :D

   Poista
 6. Erittäin hyvä idea! :)

  VastaaPoista
 7. Aivan superhieno! Miun tikkuparat lojuu vaan jossain kaapinhyllyllä, raasut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mulla lojui nämä laatikossa, kunnes päätin, että johonkin näytille ne pitää saada. :D

   Poista
 8. Täähän on hauska!! Hyvä idea!

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos! Olisihan sitä vielä voinut vähän siistimmäksi tehdä, mutta näillä mennään toistaiseksi! :)

   Poista
 10. Ihan mahtava keksintö! Upea!! :D

  VastaaPoista
 11. Toi on mun mielestä todella upea! :) Pitäisköhän sitä itekin vaihtaa tikut renkaisiin ja väsätä tommonen sisustuselementti. 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ehdottomasti sun pitää myös tehdä näin tärkeä sisustuselementti! :D

   Poista
 12. Hei, toihan on ihan mahtava :D

  VastaaPoista
 13. Hah, tuo telinehän on loistava ajatus. :) Ite oon lakannut maihareista liian kiiltävät niitit mattahamaalla kynsilakalla, hyvin on jo vuoden pysyny kulumatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mäkin ajattelin, että voisin noita ihan kynsiniittejäkin maalailla lakalla. Miksei siis maihareidenki niittejä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)