torstai 22. toukokuuta 2014

Harmaa leimauslakka

Mulla lohkesi etusormen kynsi, joten mun piti poistaa edelliset lakkaukset yhden päivän jälkeen. Kynnen sain onneksi korjattua näppärästi Dependin kynnenkorjaussetin avulla. Kello oli jo melkein kymmenen illalla kun mun piti alkaa korjauspuuhiin. Kynnet korjattuani piti keksiä jotain nopeaa ja helppoa kynsille. Valitsin hyllystä Essien Cashmere Bathroben. Superkaunis tummanharmaa (sopii tosi hyvin taas kevääseen!?) lakka, joka peittää kahdella kerroksella. Laitoin lakan kynsille ja menin nukkumaan. Pääsin koristelemaan lakkaukset vasta seuraavana iltana ja ehdin miettiä hetken koristeluja. Mitään järisyttävän erikoisia en taaskaan saanut aikaiseksi, mutta huomasin miettiväni vaaleanharmaita leimoja. Päätin kokeilla lakkakokoelman harmaat lakat läpi, josko niistä jokin leimaisi. Parhaiten sain toimimaan itse sekoittamani harmaan, jonka esittelin tässä postauksessa.

Leimat levesivät hiukan ja olivat täynnä reikiä, tiedä sitten oliko vika MoYoun laatassa (Pro Collection 12) vai lakassa. Tai sitten niiden yhdistelmässä. MoYoun laatat eivät edelleenkään ole mun lempparilaattoja... Reiät sain paikkailtua siveltimen avulla, mutta leviämistä ei oikein voi korjata, ellei ota koko kynttä uusiksi.

Pikkurilli on kuorrutettu Piper Polishin SpectraFlair -top coatilla.


Näistä tuli ihan kivat ja aion kokeilla uudelleen tuota Liquid Snowta leimaamiseen. :)

Käytetyt lakat:

Essie Cashmere Bathrobe, OPI Liquid Snow (franken) ja Piper Polish SpectraFlair Topcoat


Voitin myös vähän aikaa sitten Mimosan arvonnasta 2. palkinnon, joka sisälsi seuraavat kivat tuotteet: Barry M. - Nude, Essence - Black Dress And White Tie, Ice Cream Flavoured Lip Balm - Tutti Frutti. Tuon Essencen lakkaa olen harkinnut muutenkin ostavani, mutta nytpä ei tarvitse! :)

13 kommenttia:

 1. Ihailin näitä jo instagrammissa, todella kauniit kynnet! Ei noita leimojen leviämisiä huomaa, jos ei rupea nenä näytössä kiinni tuijottamaan ja etsimällä etsimään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä yleensä pistän nämä merkille omissa kynsissä, sillä teen näitä aina nenä kiinni kynsissä. :D

   Poista
 2. Nätit kynnet. Sadepäiviin sopivat...

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet ja kiva voitto

  VastaaPoista
 4. Alapa tehtailla myyntiin tätä harmaata leimauslakkaa meille franken-taidottomille laiskoille :D ostin konadin light greyn joka olikin lähes lila. PLAAH.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yritin katsella harmaita leimauslakkoja aikoinaan ja totesin niiden valikoiman olevan kyllä todella köyhä. Ei muutako Ginan valkoista ja Essien mustaa sekaisin niin varmasti on hyvä leimauksessakin! :D

   Poista
 5. Tyylikkäät kynnet ♥

  Mullaki on päässy Cashmere Bathrobe kynsille viimeisen parin viikon aikana, naurattaa itseänikin kun pitäisi nyt käyttää hyväksi holokelit ja kaivaa vaikka neonitkin esiin mutta eiiiii, jostain iskee harmaan ja ruskean himo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   No sama juttu täällä edelleen. Eilen illalla lakkasin kynnet tämän päivän juhliin, ja tummaa ruskeaahan niistä löytyy! :D :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)