tiistai 23. lokakuuta 2012

Taisin saada uusia ystäviä...

...jos asian voisi näin ilmaista. Laitoin kynsille China Glazen Exquisiten. Minähän en hirveästi omista tämän sävyisiä lakkoja, joten se onkin suurin syy miksi tämän lakan ostin. Kuitenkin kun sain tämän kynsille, pidin siitä. :)
Koristeluissakin menin minulle oudolle alueelle, nimittäin siirtokuviin. Käytän niitä todella harvoin. Nämä kuitenkin tuntuivat sopivan näihin niin hyvin, että laitoin ne kynsille. :)
Aika söpöt vai mitä? :) Vaikka nämä ei periaatteessa olleet yhtään mun näköiset, pidin näitä kokonaiset 5 päivää (mikä on mulle tosi paljon) ja kaiken lisäksi näissä ei ollut havaittavissa edes kärkikulumaa.

Tähän loppuun vielä Vanquishille kuva Wild & Crazyn Amnesiasta (yksi kerros) Liquid Leatherin (joka on siis musta lakka) päällä: 


Yksin tuo Amnesia näytti siis tältä:


En olisi osannut odottaa näin voimakkaasti kuparista/kultaista (oon tosi huono sanomaan mitään värisävyjä) lopputulosta! Tuo lakan punaisuus näkyy vain tietyssä valossa. Kannatti kokeilla, nyt tätäkin lakkaa voi käyttää. Kiitti vielä vinkistä! :D

14 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, niin kauniin vaaleanpunainen tuo lakka! Siirtokuvat sopii kuin nenä päähän =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tuo lakka on ehkä aavistuksen vaaleampi luonnossa, en vaan osaa säätää noita kuvia kovin hyvin. Täytyy varmaan ostaa lisää decaleita itselle, nämä ovat niin helppo tapa koristella! :)

   Poista
 2. Onpas kauniin värinen tuo Chinan lakka! Ja decalit sopii mainiosti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kaunis lakka ja kestävä. :)

   Poista
 3. No onpas söpikset, en ois kyllä ihan heti arvannut että paat vaaleenpunasta ja vielä kukkia, mutta nätit nämä kyllä kieltämättä on. Amnesiakin näyttää tosi hyvältä mustan lakan päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minäkään kuukausi sitten olis uskonut kotiuttavani tän lakan. :D Ei ihan just sitä mua, mutta pitää yrittää jotain erilaistakin välillä! :)

   Poista
 4. Pitääpä ottaa itsekin harkintaan tuo, nätti sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tosiaan tämä oli ainakin mun kynsillä tosi kestävä!

   Poista
 5. Tosi kaunis lakkaus, kyllä sitä välillä katselee hempeämpiäkin kynsiä ;) Kiitos kuvasta, minäki jotenki oletin että olis näkynyt enemmän punertavaa tuossa Amnesiassa, mutta kiva jos sait siitä käytettävän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Niin mäkin olisin luullut että se näkyy enemmän. Jännästi kyllä vaihtoi väriä. :)

   Poista
 6. Kauniit lakat ja decalit, jostain kumman syystä:) kolahtaa mulle <3

  VastaaPoista
 7. Oi miten ihanan herkät nuo kynnet! :) Mistä muuten noin kauniit decalit ovat peräisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nämä decalit olen ostanut ebaysta. Ostin 10 kappaleen paketin ihan randomisti ja nämä kuuluivat siihen.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)