torstai 25. lokakuuta 2012

Nyt se toinen lakkatilaus...

Tilasin siis toisenkin setin lakkoja samalla kun repsahdin ostolakosta... Tämä tilaus tehtiin Beautycosmeticsille. Tilasin ainoastaan essencen lakkoja, lopussa kuitenkin myös (kaupasta ostettua) pari Laylan ihanuutta esittelyssä. En halua yrittää kuvailla näitä sen kummemmin tekstissä koska olen siinä ihan surkea, joten toivottavasti kuvat riittävät. :D Kiekolle lakkasin jokaista lakkaa kaksi kerrosta.

Ensimäisenä 109 off to miami! Tämä lakka oli todella vaikea saada oikeanvärisenä kuvattua. Tämä ei vieläkään mielestäni näytä ihan sille miltä se luonnossa näyttää, joten näiden kuvien perusteella ei kannata siis lähteä kyseistä lakkaa tilaamaan. :D 116 gorgeous bling bling. Tämä lakka oli erittäin positiivinen yllätys. Aivan ihana lakka!118 little miss sunshine. Tämä lakka on enemmänkin likainen keltainen kuin oranssi.120 cookie lovesta tulee nimensä mukaan mieleen keksit. :)121 gold fever. Tämä on aika jouluinen lakka.126 date in the moonlight. Kaunis lakka se tämäkin on. :)131 ballerina's charm. Nämä nimet on kyllä osunut jotenkin ihan nappiin. Tästä lakasta tulee helposti ballerina mieleen. :)132 break trough. Tämä väri jotenkin kummasti kiehtoo mua... Omistan varmaan eniten violetin sävyisiä lakkoja... :)133 oh my glitter! Kuva ei tee kyllä oikeutta tälle, katsotaan miten sen sitten kynsillä saan kuvattua.134 stuck on you. Tämä lakka näyttää mun näytöllä lähes mustalta, mutta tämä on sellainen sininen harmaa. Kai. :)Sitten onkin kaksi lakkaa yhdessä. Midnight date (yläpuolella) ja city that never sleeps (alapuolella).
Molemmat yhdessä.


Lopuksi vielä ne kaupasta ostetut. Eli Laylan lakka 52.Ja Layla 53.Layla 52 (oikealla) ja 53 (vasemmalla) mustan päällä.


Löytyikö näistä jotain suosikkeja? Itse tykkäsin kyllä ihan kaikista! :)

9 kommenttia:

 1. Oi, mä niin ottaisin nuo Laylat! Mistä kaupasta ostit? Mulla olis vielä huominen lomaa ajella ympäri Suomea ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa ei kovinkaan kaukaa, jos jaksat ajella alle 100 km :) Ylivieskan Kärkkäiseltä nämä on tullut haalittua. :) Hintaa noilla oli 7,9e (10 ml), mikä ei musta ole paha näin ihanista lakoista. Niitä ei kovin paljon ollut siellä kun mä omani haalin. Tosin sinne jäi pari saman merkin glitterilakkaa jotka oisin myös voinut kotiuttaa... :)

   Poista
 2. Höh, miksi täällä ei ole noita Laylan lakkoja :( Paitsi niitä magneettisia, mutta en halua niitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täälläpäinkään ollut aikaisemmin noita, nyt ne olivat ilmestyneet. :)

   Poista
 3. *lääh* mitä lakkoja! Ballerina's Charm oli myös mun viimeisimmässä tilauksessa joka tuli pari päivää sitten, näytti ihanalta kiekolla:) Samoin tuo joululakka näyttää tutulta mutta en pääse nyt tarkistamaan asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, toi ballerinalakka oli kyllä nam! :) Odottelenkin sitten sulta ostopostausta... :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)