tiistai 16. lokakuuta 2012

Kultakilpparit

Nappasin China Glazen Agron testiin. Tämä oli jotenkin vähän jouluinen lakka kun sain sen kynsille asti. Varmasti ei ole monen mieleen, nämä on niitä rumia kauniita sävyä joista itse tykkään. :) Todella peittävä lakka, yksi kerros riitti. Varmaan voisi toimia hyvin leimaukseenkin... Pitää kokeilla joskus.
Tämän jälkeen en oikeen keksinyt mitä näille tehdä. Sitten selailin lakkahyllyä ja ajattelin kokeilla Essencen kultaista glitterilakkaa (Make it Golden 67) tähän päälle. 


Tämä yhdistelmä toimi mun mielestä hyvin. Mutta jotain siitä puuttui. Kokeilin huvikseni leimata mustalla tähän päälle kuvion laatasta BM-313. Lopputulos miellytti silmää erittäin paljon! :)

Näistä tuli lähinnä mieleen kilpikonna, joten siitä tuo otsikkokin on peräisin. Näitä tuli kyllä tuijoteltua moneen otteeseen. :)

18 kommenttia:

 1. No ei ois alusta hoksannu minkälainen lopputulos tulee olemaan.. Näät oli kyl hauskat kynnet, jopa minäki tuijotin moneen otteeseen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää onkin just sellaisen väriset että ne menis sullekin. :)

   Poista
 2. Siis ihanan väriset ja kivasti toteutettu. Mulla on vieläkin ne mun vihreät kynsillä ja eilenkin tuli tuijoteltua vielä, tänään taitaa jo mennä vaihtoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Näissä tietynsävyisissä vihreissä on kyllä sitä jotain! :)

   Poista
 3. Että miten se nyt oli sen vihreän ja kullan kanssa? Nii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mähän jo sanoin että tämä vihreä sopii kullan kanssa. :P Paaaaaaljon paremmin kuin se sun vihree. :D

   Poista
 4. Tää agro on kyllä ihana. <3 Pakko tämä on hankkia omaankin varastoon! Himotuslistalla ollut jo pitkään ja nyt vain tuntemukset vahvistuvat. :D

  VastaaPoista
 5. Onpas kauniit! Mulla oli tuon Agron "isosisko" Peace On Earth aiemmin, se oli musta aivan IHANA vihreä, mutta samperi kun se ei vaan ollut mun värini. Myin sen sitten pitkin hampain pois... Se on tosi kurjaa, kun silmät tykkäis sellaisista väreistä, jotka ei sitten kuitenkaan itselle oikein sovi. :P -Papu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toi Peace On Earth näyttää kyllä kans tosi ihanalta! En varmaan itse olis siitä koskaan luopunut, mutta en kyllä luovu mistään lakasta kovin helposti... :D

   Poista
 6. Upea lakkaus! Näyttää ihan kolmiulotteiselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Niinhän tuo vähän kyllä näyttääkin. :)

   Poista
 7. Hih, tää on kyl hauska lakkaus, on aika kilppari. :)

  VastaaPoista
 8. Voi juma että on upeat! Siis....WAU! :D sanaton

  VastaaPoista
 9. Agro oli itelläni pitkään himotuslistalla ja kun sen hankin en voinut kuin rakastua totaalisesti, aivan ihana lakka semmoisenaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on vähän tällainen lakka, että tästä ei tykkää yhtään tai sitten rakastuu ihan totaalisesti. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)