sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Jos muutkin, niin miksi en minäkin kokeilisi?

Kysymyksessä on siis blogiyhteistyöt. Minuun otettiin yhteyttä Born Pretty Storen puolesta ja kysyttiin haluanko tehdä heidän tuotteestaan arvostelun. Minä sitten ajattelin, että mikä ettei. Kaikkea pitää kokeilla. :) 

Tuotteen saan myöhemmin testattavaksi ja teen siitä postauksen. Kyse on kuitenkin todella edullisesta tuotteesta, joten rahan vuoksi en tasan tätä tee. Kuitenkin tämän yhteistyön alkaessa sivupalkista löytyy nyt alennuskoodi (DRL91) kyseiseen kauppaan, sillä saa 10% alennusta. Kannattaa siis hyödyntää tämä jos aiotte kyseisessä verkkokaupassa asioida! :) Itse en oikeastaan tästä alennuskoodista saa mitään, ainoastaan jos tuota alennuskoodia käyttäviä saadaan 10, voin laittaa arvonnan pystyyn johon he sponsoroivat jotain. :)


6 kommenttia:

 1. Minullekin heiltä otettiin yhteyttä, mutta kieltäydyin ainakin tällä kertaa. :D Kertoileppa sitten miten yhteistyö heidän kanssaan sujuu niin voin itsekin harkita asiaa. Tykkään kyllä heidän tuotteistaan, joten ihan kiva nähdä mitä heiltä saat kokeiltavaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä kerron miten tässä sitten hommat alkaa sujumaan. En mitään ihmeellistä todellakaan ensimmäisellä kerralla saa, hintaakin taisi tulla alle 5 euroa sille tuotteelle... :)

   Poista
 2. Mä aloitin kans heidän kanssa yhteistyön :D Vähän epäröiden, mutta tykkään siitä, että heillä on ilmainen toimitus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin! Mäkin oon vähän epäilevä tämän suhteen, mutta katotaan mitä siitä tulee. :) Mäkin tykkään tosta ilmaisesta toimituksesta, en tiiä vielä miten se heijastuu sitten toimitusaikoihin, mutta sepä selviää sitten. :)

   Poista
  2. Itselleni on tullut heiltä paketti aina noin 2 viikossa. Mikä on ihan normaalia kun tulevat tuolta Aasiasta. :D

   Poista
  3. Hyvä tietää. Toi tosiaankin on normaali postitusaika sieltäpäin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)