maanantai 24. lokakuuta 2016

Kurkistus leimasinvälineisiin

Sain tällaisen idean tehdä katsauksia aarrearkkuun, eli miltä nykyään kynsipisteestäni ja laatikoistani löytyy.

Otetaan ensimmäisenä katsaus mun leimausvälineisiin. Kenellekään ei varmasti enää tässä vaiheessa tule yllätyksenä se, että pääsääntöisesti koristelut mun kynsillä on leimauksia. Ne ovat mun vahvuus ja sillä siisti. Tottakai maalaisin ja tekisin kaikkea hienoa jos vain osaisin. ;)

Mulle on jostain syystä kertynyt "muutama" leimasin. Yllätyin oikeastaan itsekin kun kuvasin tämän korin...


Paljonko niitä sitten oikeasti on? 20. Tästä kuvasta puuttuu muuten vielä vaihtopäitä, joita on ainakin neljä jossakin. Tarvitsenko niitä kaikkia? Olen ainakin uskotellut itselleni niin. Toiset toimii paremmin toisenlaisten kuvioiden kanssa kuin toiset, siksi pitää olla erilaisia. 

Pinkki stamperini on ollut mun luottotuote siitä asti kun mä sen sain toimivaan toukokuussa 2012. Kyllä, tiedän tarkkaan milloin opin leimaamaan. :D Mulla on varastossa kaksi pinkkiä jemmassa, ihan vaan kaiken varalta. Nyt kuitenkin rinnalle on kirinyt BPS:n halppis läpinäkyvä leimasin. Asetonikäsittelyn jälkeen se on ollut lähes poikkeuksetta mulla käytössä leimauksissa ja se toimii mulla. Leimasimen ainoa miinuspuoli on se, että tyynyyn tulee painaumia mun kynsistä ja näin tyynyn elinikä ei ole kovin pitkä. Näitäkin pitää ostaa jemmaan! 


Jos mulla on 20 eri leimasinta olemassa, toimivatko kaikki? Voin sanoa, että itse osaan käyttää noista kaikkia muita paitsi kovempityynyisiä läpinäkyviä leimasimia. Niitä vain en ole raaskinut laittaa poiskaan, kun olen niistä aika paljon maksanut. Fiksua. 

Kuinka paljon sitten oikeasti tarvitsen? Vaikka toiset toimii toisiin kuvioihin paremmin, yleensä siinä käy kuitenkin niin, että ne mitkä ei nouse kunnolla luottokamoillani, ne kuviot jää käyttämättä. Eli ihan varmasti pärjäisin näillä kahdella:


Miksi sitten pitää säilyttää kaikki? Mä en oikeastaan tiedä mihin mä ne laittaisin.

7 kommenttia:

 1. Valitsit just mun kaksi luottoleimasinta :) pinkki löllö on toiminut ihan aina ja BPS jätti silikoni yllätti, vaikka se alussa tökki. Kokeilin myös Clear Jelly Stamperia pitkästä aikaa, ihan vaan huomatakseni että ei se ole enää lempileimasimeni. Sehän on tosi kova Picture Polish Jelly Stamperiin verratessa joka on myöskin tosi hyvä!

  VastaaPoista
 2. Kreivin aikaan! Just eilen mietin, et pitää kysyä sulta leimasinsuosituksia. Mulla on käytössä tuo pinkki leimasin, joka on viimeisessä kuvassasikin ja nyt siinä on tyynyssä naarmu tai joku halkeama, kun tyttö on nyppinyt sitä irti varresta. Meinasin kokeilla jotain muuta, mut jos tuo on kerran sinusta paras, niin taidanpa jättää loputkin kokeilut sulle ja luotan arvioosi täysin :).

  Saako noita tyynyjä siis jostain? Tai koko leimasimia? Oon tilannut omani joskus vuosia sitten MagnoNailsilta, mut josko vaikka jo lähempää löytyisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan noita koko leimasimia esimerkiksi Mi Nailsilta: https://www.kynsilakka.fi/product/53/xl-leimasin

   Mun alkuperäinen pinkki leimasin on pohjaltaan vähän erilainen, joten vaihdan sitten tyynyn vain tuohon vanhaan varteen kun tyynystä aika jättää. Ja tosiaan kannattaa asetonilla pyyhkiä useampaan kertaan kiilto kunnolla pois niin pelittää sitten heti kunnolla. Tuo BPS:n läpinäkyvä leimasin on myös äärettömän hyvä, juuri sopivan pehmeä mun käyttöön. Sillekin piti kyllä näyttää asetonia muutamaan kertaan että sain omani toimimaan. :)

   Poista
 3. Hahaa, ihana hamsteri siellä! :D Mun luottoleimasin on muuten tuo sama pinkki, se on ainoa jota osaan käyttää kunnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin hamsteri! :D Sama juttu, se oli ainoa mikä toimi täydellisesti, kunnes tulin sinuiksi myös tuon läpinäkyvän kanssa. :)

   Poista
 4. Jos joku hajoaa tai menee hukkaan, niin sulla on ainaki varalle heti uus :D Mulla on vain 3 leimasinta mitkä oon saanut toimimaan. Täytys varoiks hommata pari lisää :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)