maanantai 13. kesäkuuta 2016

Picture Polish Salt Water

Mun oli pian päästävä lakkailemaan uusilla PP:n lakoillani. Mietin aluksi kummalla lakkaan ensin, Salt Waterilla vai Rosella. Mulla oli ollut juuri pinkit kynnet, joten sen vuoksi päädyin Salt Wateriin. 

Lakka on kyllä todella kaunis, eikä levittyvyydessäkään ollut ongelmia. Jouduin kuitenkin lakkaamaan kolme kerrosta omien kynsien peitoksi täydellisen peittävyyden saavuttamiseksi. Olin jo päättänyt, että yhdistän tämän upeuden valkoisen kanssa, joten nimetön ja pikkurilli saivat valkoiset leimat Überchic 5-03 -laatasta.


Keskisormiin laitoin vielä valkoisia niittejä pari kappaletta. Olen huomannut noissa niiteissä, että mun kynsillä niistä lähtee melko pian tuo valkoinen pinnoite kävelemään, joten hirvittävän pitkäikäiset lakkaukset eivät olleet. 


Lakkaus oli kyllä tosi mieluinen niin kauan kuin se kynsillä oli, eli pari vuorokautta. 

Lakan sävy ei näköjään ole ihan oikea, mutta taas riippuu näytöstä millä näitä katsoo. Mun näytöllä lakka on liian sininen, se taittaa oikeasti enemmän vihreään. Toisaalta mun huonommassa näytössä se näyttää liiankin vihreältä. Tiedä sitten mikä se oikea tilanne tuon kuvan osalta on. :D 

Kameran tarkennuksessa on näköjään taas ollut parantamisen varaa, en vain osaa käyttää tuota järkkäriä kuten haluaisin. Ehkä mun pitäisi vain tarkistaa kuvat samantien, eikä vasta viikon päästä kun lakkauskin on jo poistettu. :D

Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • Picture Polish Salt Water (x3)
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslakka Colour Alike valkoinen
 • Leimauslaatta Überchic 5-03
 • Valkoiset niitit
 • Koristelujen päällä NPB Digital Flash

 

21 kommenttia:

 1. Oijoi, niin nätti lakkaus! <3 Mullakin on tänään (TAAS) Salt Water blogissa :) On se vaan kaunis lakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Tuo lakka sopiikin sulle niin täydellisesti! :)

   Poista
 2. Oih, todella nätti lakkaus <3

  VastaaPoista
 3. On kyllä nätit, ja myös kesäiset. :) Mistä sä tilaat nuo sun PP:n lakat? Ihan sen omilta sivuilta vai jostain muualta?
  ~Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä tilaan omani yleensä aina Pretty Polishilta. :)

   Poista
 4. Ihana Salt Water ja upeat kynnet <3

  VastaaPoista
 5. Tää lakka on kyllä yksi murheenkryyni kuvata. Aina tulee joko liian vihreä tai liian vaaleansininen. Mutta mitä väliä, kun se on livenä ihan oikeasti täydellinen :). Mulle riitti kyllä onneksi kaksi kerrosta lakkaa. Mä en ihan hevillä lähde kolmannelle kierrokselle, ellei ole pakko! Mun mansikkarauta tuli tänään postissa :D. Ootko käyttänyt omaasi leimauksissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :D Mulla aavistuksen kuulsi "rajakohta" läpi, joten laitoin kolmannen, varsinkin kun osassa ei ole edes koristeluja. :)
   Heh, mansikkarauta, sehän sille sopii hyvin nimeksi! :D Sissikin näytti saaneen omansa. Joo, olen mä sitä käyttänyt, se on ollut kyllä kätevä. :)

   Poista
 6. Kaunista on kynsillä. :)

  Ehkei ainakaan informatiivisuuden nimissä oo kauheen paha jos lakan väri ei tarhdo kuvautua oikein, koska Salt Water tuntuu olevan pakkohankinta lähes kaikille lakkaharrastajille niin sävyn voi tarkistaa omasta putelistaan. :D Toki ymmärrän että olisihan se silti kiva, jos väri näyttäytyisi oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Joo, kyllä tämä on varmasti päätynyt kaikkien PP:n lakoista tykkääävien ostoskoriin. :D

   Poista
 7. Aivan mielettömän upea lakkaus! ♡

  VastaaPoista
 8. Oi miten kaunis lakkaus :) Salt Water on kyllä aika ihana!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)