perjantai 11. maaliskuuta 2016

Nukkaamattomat vanulaput

Mä olen aikaisemminkin maininnut, mutta mainitaan jälleen. Saattaa olla pieni mahdollisuus, että olette huomanneet sen seikan, että mun blogissa pääsääntöisesti näkyy vain leimauksia. :D Itse olen tottunut käyttämään leimatessa nukkaamattomia vanulappuja ja niitä tuleekin ostettua aina silloin tällöin. Edellisen rullan tilasin ebaysta, mutta en oikein ollut tyytyväinen, sillä lapuista lähti aina yksi ohut kerros irti kun käytin niitä.  

Nyt silmiini osui Born Pretty Storen vastaavat nukkaamattomat vanulaput. Päätin ottaa näitä testiin, sillä mä olisin joutunut ostamaan näitä ihan kohta lisää. 


Rullassa on lappuja 500 kappaletta, joten ne riittävät kyllä useammaksi kuukaudeksi. Mä en käytä näitä lappusia lakkojen poistoon, sillä siihen käy muutkin. Ainoastaan kun pitää poistovaiheessa muhitella jotain lakkausta, silloin käännyn näiden puoleen.

Pääsääntöisesti kuitenkin käytän näitä leimauslaattojen puhdistukseen. Sen teen siksi, että näistä ei jää ylimääräistä nukkaa laattoihin


Nämä olivat paljon parempia kuin ne Ebayn vastaavat, vaikka todennäköisesti suurin osa näistäkin tulee samasta tehtaasta. Näissä kahdessa rullassa vain sattuu olemaan eroa ja kyllä mä enemmin näitä tilaan lisää kuin niitä toisia. Uskallan myös tämän rullan perusteella suositella näitä myös muillekin. 

Mukavaa viikonloppua kaikille! Meillä juhlitaan maaliskuussa joka viikonloppu syntymäpäiviä ja huomenna juhlitaan kahta ensimmäistä sankaria. Nimittäin isää ja kummisetää. Tiedossa siis hyvää syötävää, mäenlaskua ja parasta seuraa. :)

Vanulaput löytyvät kynsikoristeista ja maksavat normaalisti 7.40 USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)
8 kommenttia:

 1. Nyt kun kerroit tällaisia löytyvän niin tottahan mä näitä tarvitsen! Mä oon tähän asti aina vaan m koittanut sulattaa nukkaöysteen leimauspuuhissa, kun en oo tiennyt paremmasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, no hyvä että tästäkin postauksesta oli hyötyä! :D

   Poista
 2. Mä oon ruukannut käyttää sellaisia ohuen ohuita yksittäisiä lappuja, joita isossa paketissa on 1000. Ne on ollut kyllä ihan hyviä, voisin kyllä testata seuraavaksi tälläisiä rullalappuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sellaiset oikein ohuet ei toimi kuten haluaisin, menee aina hermot! :D

   Poista
 3. Oi miten kivan kuuloinen viikonloppu :) Mä olen tähän asti käyttänyt vanulappuja leimauslaattojen putsauksessa, vaikka mulla on tällaisia kaapissa! Ne oli vaan päässeet unohtumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivotaan että se onkin sitä! :)
   Nyt vain sitten näitä kokeilemaan, jos ne olisi sulle sopivampia. :D

   Poista
 4. Mä oon kans kokeillut vaikka minkälaisia lappuja, susia ovat olleet. Ostin sitten jo testiin biltemasta puhdistusliinoja paketin joista pitää leikata sopiva palanen ja ne toimii, ei yhtään vanua ja nöyhtää laatoilla. Ainut miinus on että imevät aika paljon asetoonia. En tilaa enää sikaa säkissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aina kannattaa kokeilla monia eri juttuja ja löytää sitten se itselle toimivin systeemi. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)