maanantai 25. tammikuuta 2016

Spiraalit

Lakkauksen vaihto oli edessä, eikä mulla ollut enää muita käyttämättömiä jonossa kuin Picture Polish Winter. Mä olen jemmaillut tätä, sillä mulla on ollut vaikeuksia keksiä tälle lakalle sen arvoiset koristelut. Tyhmää, tiedän, mutta olisin halunnut saada jonkin tosi hyvän idean. Eihän se mahtava idea pakolla syntynyt, mutta eivät nämä pieleenkään menneet.

Lakkasin kaksi helppoa kerrosta Winteriä ja kokeilin leimata Color Clubin Fashion Addictilla. Hyvinhän se pelitti! Leimat tein laatasta Überchic 6-01.


Leimat onnistuivat tosi kivasti, mutta ehkä mun olisi pitänyt valita vähemmän peittävämmät leimat. No, ensi kerralla sitten! 


Itseä lakkaus miellytti tosi paljon! Kyllä mä vielä aion ottaa tuon Winterin uudelleen kynsille, kunhan keksin siihen täydelliset koristelut. :D


Käytetyt tuotteet:

 • Essie First Base
 • Picture Polish Winter (x2)
 • Pikakuivattaja Poshe Fast-Forward Top Coat
 • Leimauslakka Color Club Fashion Addict
 • Leimauslaatta Überchic 6-01
 • Leimojen päällä NPB Digital Flash

21 kommenttia:

 1. Ooh! nää on ihan mahtavan upeat. <3

  VastaaPoista
 2. Oooh, upea lakkaus! Kylläpä näyttääkin komealta tuo leima tuollaisena vaaleanpunaisena, jotenkin tosi herkullinen yhdistelmä ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mäkin tykkäsin näiden yhdistelmästä paljon, mutta leima olisi saanut kyllä olla vähemmän peittävä. :)

   Poista
 3. Eikö olekin hassua että jotain lakkaa pihistelee ja haluaa sille täydelliset koristelut? Ja sitten lakan ylikoristelee tai niistä ei tule mieleiset? Tuttu tunne!! Mutta nämä on hienot, hyvin onnistuneet leimat :)

  VastaaPoista
 4. Tosi upeat kynnet! Mulla on välillä tuo sama ongelma, etten voi käyttää jotain ihanaa lakkaa kun en keksi siihen jotain tosi upeita koristeita. Olisi kyllä mukavaa nähdä Winter vähemmän peittävissä koristeluissakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monella muullakin on varmasti sama ongelma. :D Kyllä mä vielä tän laitan kynsille vähemmän peittävissä koristeluissakin. :)

   Poista
 5. Ihanat! Ehdottomasti ei peittävämpiä leimoja, tosi ihana näin!

  VastaaPoista
 6. Oih! Onpa jälleen ihanat lakkaukset ^.^
  Toi Winter on kyllä upea lakka ♡

  VastaaPoista
 7. Mä voisin ihailla näitä kynsiä tuntikausia! Ihan täydellinen lakkaus :).

  VastaaPoista
 8. Upeat, toteaa käsivammainen <3.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)