maanantai 9. marraskuuta 2015

Aakkoshaaste

Tämä on kiertänyt monessa blogissa, mutta Heidin ja Mallen postaukset innosti muakin tekemään tämän. Eli tässä pieniä faktoja ja ajatuksia omasta maailmastani. Kuvat ovat pääasiassa Morsen pentuajoista. :3

A. Aamupala. Se on se asia, jota en ole koskaan oppinut syömään. Tiedän, että pitäisi, mutta mun aamupala saattaa olla joskus neljän aikaan iltapäivällä... Kyllä mä koko ajan yritän parantaa tapani, mutta niin helposti se syöminen unohtuu.

B. Burning Crusade. WoWin ensimmäinen lisäri, tuli vähän sen jälkeen kun mä olin jäänyt koukkuun tuohon peliin. C. Celsius. 23 Celsiusta on se lämpötila, jossa en sisätiloissa kaiva villapuseroa päälleni, vaan pystyn olemaan normivaatteilla. 

D. Dataaminen. Jostain syystä mua ärsyttää tuo termi älyttömästi. En osaa sanoa miksi. Silloin kun mä istun koneella, en missään nimessä dataa. Minä pelaan, opiskelen, teen töitä ja blogijuttuja. En dataa.

E. Eläimet. Olen äärettömän eläinrakas. Mulla on ollut aikoinaan kaneja, kissoja, koiria, kaloja, punakorvakilpikonnia ja undulaatteja lemmikkeinä. Undulaatit piti luovuttaa kuitenkin eteenpäin, sillä mä sain niistä allergisia oireita. Herra P. on allerginen kissoille, joten siksi meillä on vain Morse-koira.

F. Fourier. Jostain syystä itselläni tulee tästä kirjaimesta mieleen vain Fourier. Fourier oli ranskalainen matemaatikko. Fourier'n muunnoksia ei toivottavasti tarvitse enää koskaan laskea. :D

G. Gelato On My Mind. OPIn lakka, jonka tarpeellisuutta omassa kokoelmassani olen miettinyt. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että sen tarvitse sitä. Kiitos kaverin, jolla oli Blossom Dandy ja tuo vierekkäin tikutettuna ja pääsin katsomaan eron livenä.


H. Huumori. Sitä pitää olla ja paljon. Oli se sitten minkälaista tahansa. Sanotaan, että huumoria se on huonokin huumori ja allekirjoitan tän ihan täysin. Huumorintajuton ihminen taitaa olla se ainoa ihmistyyppi, jonka kanssa en tule oikein mitenkään toimeen. Pidän nokkelasta tilannekomiikasta ja siitä, että saan ihmiset nauramaan.

I. Ilo. Iloa pitäisi löytyä jokaisesta päivästä, joskus se vain on niin hemmetin hankalaa löytää mitään positiivista asioista.

J. Juusto. Juusto on vain niin hyvää. En pidä kuitenkaan hirvittävän voimakkaan makuisista juustoista. Sinihomejuustoa en syö, mutta valkohomejuustoa kyllä. Jos pitäisi valita lemppari juustoruoka, niin sanoisin että itse tehty juustokastike, johon voi dippailla vaikka leipää.

K. Keskittymiskyky. Vihaan sitä ominaisuutta itsessäni, että vaikka kuinka yritän keskittyä johonkin asiaan, seuraan tahattomasti kaikkea sitä mitä ympärilläni tapahtuu. Mun on tosi vaikea keskittyä oppimaan jotain ilman kuulosuojaimia. :D Nuorempana luin tentteihin aamuyöstä, koska silloin pystyin keskittymään parhaiten.

L. Luottamus. Se on omassa elämässä äärettömän tärkeää. Sen kun menettää, ei sitä koskaan voi saada takaisin samanlaisena.


M. Minä. Joskus tuntuu, että mun pitäisi ajatella enemmän itseäni. Olen huomannut sen, että teen asioita muiden vuoksi, enkä itseni. Jos pitää esimerkiksi tehdä ruokaa vain itselleni, en jaksa nähdä vaivaa ja saatan olla syömättä. Jos teen ruokaa meille, se on ihan eri asia. Pidän huolta muista, mutta en itsestäni. 

N. Nörtti. Olen omasta mielestäni osittain nörtti. Olen tietoliikennetekniikan insinööri. Pidän pelaamisesta ja osaan jopa vähän koodatakin. Silti en koe olevani innokas alan harrastaja. Musta ei yleensä uskota ensitapaamisella, että olen vahvasti tekninen ihminen.

O. Ohjelmointi. Pidän siitä ja haluan oppia sitä lisää. Mitä tällä hetkellä teenkin.

P. Herra P. Yhdessä ollaan oltu jo 21 vuotta. Oikeasti. Yläasteen seiskaluokalta lähtien. Että eipä mulla muuta. :D

Q. Query, kysely. Etsiä tietokannasta jotain. Tämä on hyvin ajankohtaista itselleni tällä hetkellä. :D


R. Rikkaus ja raha. Onneksi mulla ei ole koskaan ollut paljon rahaa, joten olen oppinut tyytymään vähään. Jos mä voittaisin lotosta, haluaisin työllistää itseni johonkin omaan yritykseen, joka auttaisi ihmisiä tai eläimiä jollakin tasolla.

S. Soittimet. Soitan itse pianoa, olen soittanut sitä yli 25 vuotta. Soitin sitä myös aika monta vuotta musiikkiopistossa. Haluaisin opetella soittamaan jotakin uutta instrumenttia, esimerkiksi kitaraa. mutta en malta luopua kynsistä. :D

T. Tosi-TV. Vihaan, vihaan ja vihaan. En voi sietää niitä ohjelmia. En kestä sitä myötähäpeää, mikä tulee katsoessa kyseisiä ohjelmia. En ikinä voisi kuvitella katsovani esimerkiksi BB:tä, enkä ymmärrä ketä ne kiinnostaa. Mutta mulle on ihan sama jos joku niitä katsoo, kunhan mun ei tarvitse. :)

U. Usko tulevaisuuteen. Se on kyllä täysin kateissa, sen myönnän. En usko tällä hetkellä yhtään, että tulevaisuus tuo parempia päiviä tullessaan.


V. Vee niin kuin kettuilu. Harrastan sitä paljon, mutta ainoastaan vain silloin, kun tiedän vastapuolen ymmärtävän sitä. Enkä mä tee sitä pahalla ja ne jotka sen kohteeksi joutuu, tietävät kyllä sen. :D

W. Mua ärsyttää kaikki sanat, jotka kirjoitetaan oikeasti v-kirjaimella, mutta v on vaihdettu w:ksi. Esim wanha. Joidenkin mielestä se on hauskaa, minusta ei.

X. www.XE.com. Sivusto jota tulee käytettyä aika paljon. Se on nopea hakea googlella ja sieltä löytyy helposti valuuttamuunnin.

Y. Ystävät. Mulla on omasta mielestäni aika laaja ystäväpiiri. Meitä on olemassa tiivis porukka yläasteelta asti ja hyviä ystäviä on tullut myös sen jälkeenkin haalittua. Mulla on myös ystäviä, joita en ole koskaan nähnyt livenä. Vaikka osaa ystävistäni näen kerran tai kaksi vuodessa, silti kaikki on kuin ennenkin. Osaa ystävistäni haluaisin nähdä paljon useammin, mutta se ei vain etäisyyksien puolesta onnistu.

Z. ZOYA. Omistan Zoyalta neljä ihanaa lakkaa kyseiseltä merkiltä, mutta haluaisin toki näitä lisää. Kaikki ovat olleet tosi laadukkaita ja kauniita.

Å. Åland. LivBoxit postitetaan sieltä (kaveri auttoi tässä kohtaa keksimällä mulle tän!). LivBoxia olen tilannut putkeen jo kohta vuoden. Ihan siitä syystä, että mun ei enää tarvitse ostaa joka kuukausi peliaikaa WoWiin, kun sen nykyään voi ostaa pelissä käytettävällä kullalla. Itsellä kultaa on niin paljon, että mun ei enää tarvitse maksaa oikealla rahalla pelaamista ja näin voin käyttää sen rahan LivBoxiin. Eikö ole loogista?Ä. Älykkyys. Mulla olisi tähän kohtaan PALJON sanottavaa ja aluksi tässä olikin älyttömästi tekstiä. Sitä tuskin olisi kukaan jaksanut lukea, joten tyydyn toteamaan vain sen, että vihaan sitä kun ihmisiä arvostellaan älykkyyden perusteella. Tai sitä, että ihmisten älykkyyttä aliarvioidaan. Tähän sain törmätä valitettavan usein kun työskentelin vielä yliopistolla.  

Ö. Öljyäminen. Öljyän ihan liian harvoin kynsiäni, mutta minkäs teet kun laiskuus vaivaa! 

Tässäpä pieniä faktoja minusta. Sitä en tiedä jaksoiko joku lukea tekstin loppuun asti, mutta papukaijamerkki sille, joka jaksoi! Löytyikö täältä mitään ylläripaljastuksia? Kuinka moni katsoi vain kuvat Morsesta? :D

16 kommenttia:

 1. 21 vuotta on kyllä kunnioitettava aika. Hattua nostan, nykypäivänä eritaan niin herkästi...ihana pikku Morse, en kestä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kyllä. :) Tokihan kaikilla on ylä- ja alamäkiä, mutta kaikesta ollaan selvitty.

   Kuvissa tuo riiviö on kyllä ollut tosi suloinen pakkaus, mutta kyllä mä mielummin aikuisen opetetun koiran pidän kuin tavoille opettelevan pennun. :'D

   Poista
 2. Paljon nöykyttelyä melkeinpä joka kohtaan. Määki soitan muuten pianoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Näin joulun lähestyessä tulee soitettua aika paljonkin, pidän erityisesti joululaulujen soittamisesta. :)

   Poista
 3. Mikä suloinen karvakakara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan se sitä vieläkin, vaikka ikää on kohta 8 vuotta. :D

   Poista
 4. Oi ku osaakin olla söpö koiruus! <3 Ja kivoja vastauksia.

  Komea luku, varsinkin kun noin nuoresta iästä lähtien olette yksissä olleet. :) Oma parisuhde tällä hetkellä kestänyt reilut 9 vuotta, viides hääpäivä ensi kesänä.

  Varmaan kestää hetken että saa sellaiset kultamäärät wowissa että saa sillä pelaamisen maksettua. :D Ite en jaksa pelailla ku pari kuukautta kerrallaan muutaman vuoden välein.. :D Pelasin joskus 10 vuotta sitten ihan vanillawowia, sit vajaa 5 vuotta sit pari kuukautta, ja nyt taas tänä syksynä pari. Tai vilkaisis sitä kai useamminkin mutta nyt on taas tuo aika vuodesta että rahaa menee vähän muuhunki ni ei raaski, ja kohta sen taas unohtaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan se vähän outoa, että ollaan oltu näin kauan jo yhdessä, mutta kai meillä vain on ollut tosi hyvä tuuri matkassa. Löydettiin kerrasta toisemme. :D Me ei menty naimisiin, tuskin mennäänkään. Kyllä mä siitä joskus haaveilin, mutta mies ahdistuu juhlista, joten jätin asian sikseen. Ehkä käymme joskus nimet papereihin kirjoittamassa. :)

   Juu, vähän aikaa sitten ostin helmikuulle peliaikaa, nyt olis sen verran kultaa jemmassa, että sillä vielä sen 10 kuukautta ostaa. :D Toisaalta mulla ei hirvittävästi ole tekemistä siellä nyt, kaikki 11 hahmoa on tapissa ja kaikki ammatit myös. Kai sitä vaan keräilee kultaa, että saa aina ilmaista peliaikaa. Lisäriä kai tässä taas odotellaan, mutta siihen nyt on vielä niin pitkä aika, että saa nähdä laitanko katkolle pelin joksikin aikaa.

   Poista
 5. Kiva postaus. Mä luin loppuun, katsoin kuvat Morsesta ja sen jälkeen katsoin vielä kuvat Morsesta. Labbikset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mäkin selailen tätä tekstiä vähän väliä, ihan vaan katsoakseni Morsen kuvat! :D

   Poista
 6. Kiva kun säkin sorruit tähän <3. Näitä on niin mukava lukea. Mullakin on nykyään ihan tajuttoman huono keskittymiskyky, enkä oikein pysty lukemaan mitään asiatekstiä, koska mitään ei jää päähän ja mieli vaeltaa ympäriinsä. Onneksi blogipostauksia pystyy vielä lukemaan :D. Morse <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kyllä tosi kiva lukea! :)
   Joo, mulla ihan sama! Pitää aina kaivaa kuulosuojaimet päähän ja yrittää oikein kovasti. Sitten kun vähän aikaa lukee, huomaa taas miettivänsä aivan muuta ja pitää palata taas alkuun. :D
   Morse on <3!

   Poista
 7. mä jaksoin lukea! sain ihan erilaisen käsityksen susta :O jotenkin olin aatellut että noh, olisit missä tahansa muussa työssä kuin tietoliikenneinsinöörinä :D ja luulin että sinulla on iso perhe. koska jotenkin labradori = perhe hahah. Luulin myös että omistat paljon enemmän Zoyan lakkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, aika hyvä! :D Joo, eipä musta varmaan saa tekstien perusteella kovin teknistä kuvaa. :D Ihan kahdestaan asutaan miehen kanssa (plus Morse), mutta meillä on molemmilla tiiviit ja isot perheet. :)
   Labradori päätyi aikoinaan rotuvalinnaksi ihan vain koiran luonteen perusteella. Koiran piti olla kiltti, helposti innostuva ja seurallinen. Juuri sellainen kuin Morse onkin.
   Joo, mielelläni omistaisin kyllä enemmän Zoyaa, mutta näillä mennään toistaiseksi! :)

   Poista
 8. Olipas mukava lukea tämä, tämä aakkoshaaste tuo kivasti bloggaajan lähemmäs lukijoita. Enpä olisi minäkään arvannut että olet tietoliikennetekniikan insinööri :). Erittäin mukavaa oli lukea huikean pitkästä parisuhteesta ja katsella tekstin välissä olevia kuvia ihan ylisuloisesta koirasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tästä sai jotain uutta irti! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)