maanantai 17. elokuuta 2015

Omat kauneimmat lakkaukset top 10

Tämä on myös yksi teidän toivomista postauksista. Yritin valita itselleni kymmenen mieluisinta lakkausta, joista on jotain dokumentaatiota olemassa. :) Tietysti alkuajoista maku on muuttunut niin paljon, että valitut lakkaukset ajoittuvat myöhempään ajankohtaan. Onneksi mun oli helppo valkata lempparit, tuo Pinterestin galleria helpottaa asiaa kummasti. EDIT. Lisäsin kuviin alkuperäisten postausten linkit. :)

Aloitetaan kympistä. Nämäkin saattaisivat vaihdella jos tekisin postauksen eri päivänä, mutta kirjoittaessa tämä oli hyvä järjestys. 

10. Tämä lakkaus on aika vanhaa tuotantoa jo, koska kuvatkin on ihan mitä sattuu. :D Mutta lakkaus oli älyttömän mieluinen, ei mikään ihme, sillä lakka on tumma. Linkki lakkaukseen.


9. Tämän lakkauksen tein hyvän ystävän poikavauvan kunniaksi. Mielestäni lakkaus onnistui tosi hyvin, vaikka mulla onkin ihan liian pitkät kynnet tuossa kuvassa. :) Linkki lakkaukseen.


8. Tämä lakkaus päätyi listalleni, sillä se onnistui tosi hyvin, leimat nousivat ilman reikiä ja menivät kerralla suoraan. Näitä tuijottelin koko ajan. Linkki lakkaukseen.


7. Nämä ovat mun värimaailmaan oikein sopivat. Pidän neutraaleista väreistä ja nämä olivat sellaiset mukavan kotoisat kynnet. Linkki lakkaukseen.


6. Nämä oli aikoinaan tosi kivat. Näistä tuli heti Sannu mieleen. Näissäkin kynnet ovat ihan liian pitkät. :) Linkki lakkaukseen.


5. Nämä julistin omasta mielestä blogin kauneimmiksi kynsiksi aikoinaan. Eivät ne nyt enää niin upeat ole, mutta silloin niitä vilkuili jatkuvasti. :) Linkki lakkaukseen.


4. Raidat nyt vaan on ihania, joten kaikessa yksinkertaisuudessaan nämä viehättävät mun silmää erityisen paljon. Linkki lakkaukseen.


3. Nämä kynnet on mun mielestä tosi kivat, tuo nimettömän kuivamarmorointikin onnistui mallikkaasti, joten näistä jäi hyvä fiilis aikoinaan. :) Linkki lakkaukseen.


2. Tätä mietin, olisiko tämä ollut ykkönen, mutta tiukan kisan jälkeen se jäi toiseksi. Ihana lakka, ihana leima ja raidat <3 Linkki lakkaukseen.


1. Ja sitten se voittaja. Lakkaus ei itsessään ole monimutkainen, mutta pidän siitä valtavasti. Cherish on aivan ihana ja puhalluskukat muutenkin lemppareita. Linkki lakkaukseen



Kuten huomasitte, valitut olivat taas leimailuja tai teippailuja. Ne ovatkin edelleen suosikkikoristelutapoja itselleni.

Menikö lista teidän mukaan oikein? Osaisitko itse tehdä samanlaisen listan omista lakkauksista? :)

42 kommenttia:

  1. Hyvät on valinnat! Kauniita kynsiä kaikki <3

    VastaaPoista
  2. Wau, ihania lakkauksia! ♥ Todella hyvä postausidea, vaikken uskokaan että kykenisin tätä toteuttamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3 Kyllähän tätä ideaa saa kopsia! :D

      Poista
  3. Voi miten kauniita kaikki! :) Mun olisi mahdotonta laittaa näitä järjestykseen, mutta itse tykkään ehkä eniten ysikynsistä eli noista höyhenistä. Niissä on jotain mystistä. Itselleni on tähän mennessä kertynyt just ja just kymmenet lakatut kynnet, että olisi varmaan aika helppoa vielä järjestää ne. Kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkin tykkäsin tosi paljon noista höyhenistä silloin, mutta nyt häiritsee tuo kynsien liiallinen pituus. :D

      Poista
  4. Hmm pitäisköhän tehdä? Mukava oli lukea loppua kohti että mitähän sieltä tulee :) minä tykkäsin kympistä ja tummansinisistä raitakynsistä. No koska tummaa :D
    Kaikki kuitenkin olivat sun näköisiä ja oloisia, hienoja! Sen ruosteisen mattaratas lakkauksen olisin ottanut tähän listaan, ne oli hienot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavahan tätä olisi muiltakin lukea, joten siitä vain! :)
      Mä mietin niitä ruosteisia kynsiä otanko ne mukaan, mutta tulin kuitenkin siihen tulokseen, että ne ei ole ihan mun tyyliset lopen, joten ne jäi sitten pois. :)

      Poista
  5. Hyvä lista - monet sellaiset kynnet, joita on pitänyt käydä kurkistelemassa useampaan kertaan :)
    Olet kyllä taitava!
    T. Auli

    VastaaPoista
  6. Nättejä ovat kaikki poiminnat :) Muutamia omiakin lemppareita joukossa, ja muutamia jäänyt myös ulkopuolelle :) Mutta jos lakkapostauksia on reilun neljän vuoden ajalta ja useampi sataa vuodessa, niin valinnan varaa varmasti riittää ja lakkauksia moneen makuun :D Alunperin ihastuin blogissasi juuri taidokkaisiin leimauksiin ja se on varmaan edelleen ykkössyy seuraamiseen, joten kiva nähdä, että leimauksiin vielä intoa riittää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Varmasti ei löydy ketään, joka olisi valinnut juuri samat lakkaukset näistä kuin minä, maut ovat kuitenkin niin erilaisia. :) Ja mun on pakko leimailla, kun en muuta osaa!! :D

      Poista
  7. Aivan mielettömän ihania lakkauksia kaikki <3

    Sinällään hauska juttu että noi kymppikynnet oli sellaiset joista tykkäsin niin paljon että olivat ensimmäiset ikinä mihin kommentoin !!
    Vähän olen laiskistunut kommentoimaan sen jälkeen vaikka kaikki postauksesi luenkin ja suuri fanisi olen.

    Joillakin on vaan taito hyppysissä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Hih, hauskaa että muistit tuollaisen asian tästä blogista! :) Itsekin olen laiskistunut kommentoimaan ja lukemaan postauksia, pitäisi vähän aktivoitua!

      Kiitos ihanasta kommentista! ^_^

      Poista
  8. Tosi kivoja ja sun näköisiä lakkauksia!!! Kaks parasta on kyllä tosi makeet, pidän itekki hirmusesti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, niinhän ne on mun näkösiä. :) Ne sopis kyllä sullekin noi kaks! :D

      Poista
  9. Tästä sun kymmeniköstä mulla on jäänyt parhaiten mieleen 10, 9 ja 6 kynnet :)
    Nuo sinun ykköskynnet on kyllä kauniit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistan tosi hyvin nuo kaikki lakkaukset, sen fiiliksen mikä niiden jälkeen on ollut ja kuinka niitä on tullut tuijoteltua. Samalla pystyy myös hyvin ajoittaan tiettyjä tapahtumia jopa parin vuoden taakse. :D
      Kiitos! <3

      Poista
  10. Kymppi on upea ja ykkösen Sekä kakkosen nidekat <3 Kaikki upeita lakkauksia!

    VastaaPoista
  11. Todella kauniita kaikki! En osaisi valita omistani kymmentä parasta joten en edes yritä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Sun pitää laitta jokin pieni skaba pystyyn, missä lukijat voisivat valita Top 10? :D

      Poista
  12. Mä oon samaa mieltä kuin Charming Nails eli rataskynnet olis ehdottomasti pitänyt olla mukana. Muuten listalla on kyllä mun suosikkeja. Leimavoikkarit ja Imperial leimadecalit olisin voinut vielä nostaa listalle. Mulla rupes heti kädet syyhyämään omien suosikkilakkausten valitsemista. Toisaalta mulla on vasta alle vuosi blogia takana, joten homma ei ole niin haastava kuin sulla tai Charming Nailsillä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla aina muiden mieltymyksiä omista kynsistä! :)
      Sä teet kuitenkin toinen toistaan huikeampia taideteoksia, että kyllä niissäkin varmasti tulee valinnanvaikeus!

      Poista
  13. Kaikki kynnet aivan mielettömiä! Pakko tallentaa linkki kirjanmerkkeihin niin voi sit tulla joskus ideavarkaisiin. :D

    VastaaPoista
  14. No johan, en ollut ehtinyt edes lukea tätä postausta, kun Sannuja tuijottelin :D!
    Ihania lakkauksia ja ykkössijasta oon aivan samaa mieltä kanssasi. Yritin kerran jo apinoida tuota lakkausta, mutta pieleen meni :P. Oot todella lahjakas tässä lajissa *aaltoja*!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, aika hyvä yhteensattuma! :D
      Kiitos! :3 <3

      Poista
  15. Kyllä vain, kauniita kaikki. Olisin kylä kaivannut tietoa, millä lakoilla nämä on tehty, tai linkit alkuperäisiin postauksiin. Erityisesti kiinnostaa, millä 10 kynsien leimat on tehty. Olisi nimittäin lakkojen vaihdon aika, eikä mitään ideaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä voin lisäillä linkit vaikka illemmalla kun olen kotosalla, sitten ne tiedot löytyy helposti. :) Ihan lonkalta en osaa sanoa noiden kymppikynsien leimoja, mutta mä metsästän sen tiedon myöhemmin sulle. :)

      Poista
    2. Oi, olet lisännyt linkit, ihanaa! Kiitos!! Ja minultahan taitaa tuo ChG löytyäkin :)

      Poista
  16. Ah, tosi ihania! Kauneuden yliannostus :D

    VastaaPoista
  17. Nää on kaikki niin kauniita <3 Noi ykköskynnet taitaa olla omatkin lempparini sulta ja hurjasti kauniita kynsiä jäi listan ulkopuolellekin.. Kadehtien katson noita sun taidokkaita leimauksia, niin täydellisiä <3

    VastaaPoista
  18. On kyllä toinen toistaan kauniimpia kaikki nämä lakkaukset, en kyllä olisi itse pystynyt näistä valkkaamaan voittajaa ^.^

    VastaaPoista
  19. Ihanuuksiahan nuo kaikki ovat, mutta oman maun mukaan olisin lisännyt ainakin nuo kaksi lakkausta:
    http://belegwen.blogspot.fi/2014/12/lempparileima.html
    http://belegwen.blogspot.fi/2013/11/matattuja-lintuja.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat kyllä myös ihania lakkauksia, tykkäsin niistä tosi paljon. :) Varsinkin tuo "metsäleima" on yksi lemppareista!

      Poista
  20. Voitko selittää miten termolakka toimii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Termolakka vaihtaa väriä lämpötilan mukaan. On olemassa tosi helposti väriä vaihtavia lakkoja ja sitten niitä, jotka vaatii isomman lämpötilamuutoksen toimiakseen. Oman kokemuksen mukaan hyvin toimivia ovat esimerksi Dance Legendin termolakat ja huonosti toimivia Essencen vastaavat. Jos sormet on kovin kylmät, väri on erilainen kuin sillon kun sormet ovat lämpimät. Tässä postauksessa mulla on termolakka kynsillä: http://belegwen.blogspot.se/2014/12/termoa-kehiin.html

      Poista
  21. Aivan upeita lakkauksia nämä kaikki ja niin monta upeaa lakkausta jäi tämän listan ulkopuolelle. Sun leimaustaidot on kyllä niin kadehdittavat, ihailen aina sun lakkauksissa aivan upeaa ja virheetöntä leimausjälkeä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ^_^ Pakko oli rajata kymmeneen, onhan niitä lempilakkauksia omasta mielestäkin enemmän. :)

      Poista
  22. Tosi kauniita kaikki ja super kiva postausidea!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)