maanantai 16. kesäkuuta 2014

Uusia leimauslakkoja

Instagramissa näitä jo vilauttelinkin aika kauan sitten, mutta tässä juttua myös blogin puolella. Papu on useampaan otteeseen kehunut Dashican leimauslakkoja, enkä mä enää voinut vastustaa kiusausta ja tilasin näitä itselleni testiin. 

Erikoiset värivalinnat ehkä, mutta mulla on jo niin paljon leimauslakkoja, että halusin kokeilla sellaisia joita multa ei vielä löytynyt. Valkoinen tuli siitä syystä mukaan, että edellinen alkaa olla loppumaisillaan. Yksi pullo maksoi 2,99€, joten nämä ovat edullisempiakin kuin Konadin lakat. Huomatkaa muuten, että Dashicalta saa noita Blue Sean laadukkaita siirtokuvia hintaan 1,25€! Itse ostin vain yhden arkin, mutta luulen tilaavani näitä lisää, sillä postikulutkaan eivät päätä huimaa. Koko paketin toimituskulut olivat 3,85€. Tähän kyllä tuli vielä lisäksi joku 58 sentin lisä, olisiko ollut joku käsittelymaksu? 


Olen ollut tosi laiskalla päällä, mulla oli yhden viikonlopun ajan pelkästään OPI DS Reflection kynsillä. En vain jaksanut lakata. Mutta kyllähän tuota lakkaa yksinäänkin katselee. :D Lakka oli kynsillä neljä vuorokautta ja sunnuntai-iltana päätin testata lakan päälle tuota valkoista Dashican lakkaa. 

Lakka oli aika ohutta, mutta silti peittävää. Itselläni on konadin valkoinen lähes loppu ja se onkin jo melkoista puuroa, mutta leimaa hyvin. Oletan tämänkin lakan vaan parantuvan paksuuntuessaan! :D

Vähän tyhmästi testasin noita kuvioita, sillä keskisormen leimaa en ole millään lakalla saanut nousemaan nätisti kynnelle. Eikä tämäkään lakka tehnyt poikkeusta, joten vika on kyllä kuviossa. Nimettömän leima nousi hyvin, mutta MoYoun ja mun yhteistyön tuntien siinä on paljon reikiä. Etusormen kuvion tiedän nousseen hyvin Konadin valkoisella ja niin se nousi myös tälläkin. Pikkurilliin kokeilin kuviota, jota en ole aikaisemmin kokeillut, mutta hyvin sekin nousi. :)


Olen kokeillut leimata noilla muillakin lakoilla ja hyvin tuntuvat pelittävän. Kaikki leimaavat hyvin myös mustan päälle. Oranssi ei ehkä ole ihan niin kirkas oranssi mustan päällä, mutta sekin peittää kyllä. 

Yhteenveto näistä lakoista: Aion ostaa lisää. :D

Käytetyt lakat:

OPI DS Reflection ja Dashica valkoinen

9 kommenttia:

 1. Hyvältä vaikuttaa ja kauniilta näyttää... Semmonen yhteenveto minulta... :D

  VastaaPoista
 2. Noni, sorruit vihdoin! :) Hyvältä näyttää ja kiva että olit lakkoihin tyytyväinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Olisin varmaankin sortunut jo aikaisemmin jos rahat olisivat antaneet myöten. :D

   Poista
 3. Munkin on ehkä pakko sortua ja tilata muutama leimauslakka... :D Ihanat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä eivät kyllä paljon köyhdyttäneet muakaan, eivät ole hinnalla pilattuja! :D Kiitos! :)

   Poista
 4. Saisinkohan mä mun leimauskammon selätettyä hyvien lakkohen myötä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suosittelisin ostamaan China Glazen Romantique-sarjaa, sillä saa varmasti kammon taitettua. Mutta niin saa varmasti kyllä näilläkin, tuo metallinen muistutti jäljellään Chinan lakkoja. Ja tuo ruskea on superkaunis, saisin vain aikaseksi leimattua sillä. :D

   Poista
 5. Kauniit kynnet :)
  Tykkään erityisesti etusormesta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)