tiistai 18. helmikuuta 2014

Lakkausnurkkaus: Osa 1

Tästä se lähtee. Olen aikaisemmin luvannut teille esitellä mun lakkausnurkkauksen nykyistä tilaa, joten tässä ensimmäinen postaus siitä. Jaoin tämän neljään osioon, koska muuten kuvia olisi ihan älyttömästi. :) Ensimmäinen postaus on yleissilmäys nurkkaukseen, toinen postaus menee jo hyllykön saloihin. Kolmannessa käyn läpi lakkahyllyt ja neljännessä mun valokuvaustavan.

Näissä kuvissa näkyy sitten mun kameran laadukkuus, huoneeseen ei saa tämän enempää valoa näin talvella, joten kuvat ovat todella rakeisia. Kyllä näistä silti selvää saa.

Tässä kuvassa näkyy mun työpöytä, jossa mä lakkaan ja kuvaan kynteni. Hyllyköstä löytyy kaikki värilakat, leimaustarvikkeet sekä UV-uuni. Nämä esittelen sitten myöhemmässä postauksessa.


Työpöydällä on kolme valaisinta. Tämä huone on muuten niin huonosti valaistu, että tarvitsen kaiken mahdollisen valon työskentelyyn sekä kuvaamiseen. Aina välillä tuntuu, ettei sitä valoa ole siltikään tarpeeksi.



Työpöydällä on lasi pöydän suojana. Näitä pöytiä saa ikeasta lasikannellakin, mutta itse halusin tavallisen, johon sitten lisäsin lasin päälle. Oikeassa laidassa mulla on vanulapputeline, sen oon todennut tosi käteväksi. Käytän kuitenkin nukkaamattomia vanulappuja aina leimatessa. Keskeltä pöytää löytyy lakanpoistopurkki, asetoni, geelivermeitä sekä säilytyskuppeja topseille ja työkaluille. Huomatkaa myös keskimmäisessä lampussa olevat magneetit, ne ovat muistutuksena kokeilemattomista Shimmer Polishin lakoista. :D Usein keksin lakkauksen tuijottelemalla näitä.


Kynsitikut roikkuvat sievästi hyllyn reunaan kiinnitetyissä koukuissa. 


Työpöydän viereisessä lipastossa löytyy kaikki muut koristelutarvikkeet paitsi ei leimausjuttuja. 


Tänne olen myös jemmannut puhdistettavia tyhjiä lakkapulloja tai muuten vain lähes tyhjiä pulloja. Alimmaisesta laatikosta unohtui sitten ottaa kuva. Siellä on vain kynsikiekkoja sekä poismyytyjen lakkojen tikkuja.

Siinäpä oli pikakatsaus mun lakkausnurkkaukseen. Miltäs se vaikutti? :)

32 kommenttia:

  1. Oi upea huone! Mä kans kaipaisin niin pelkälle lakkaukselle suunnattua pöytää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla onneksi toistaiseksi mahtuu nämä ihan hyvin tähän huoneeseen. Työlästä se kyllä oli ennen tätä. :) Jokaisella lakkaajalla kuuluisi olla tällainen! :D

      Poista
  2. Mä jään aina ihastelemaan tuota hyllykköä. Joskus oon palannut katsomaankin sun edellistä postausta, missä tämä nurkkaus vilahtaa, kun tuo on vaan niin hieno :) Onneksi siis saan hyllyköstä lisäkuvia seuraavissa postauksissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! :) Hyllyköstä olevat kuvat ovat sitten jo paljon rakeisempia, mutta minkäs teet kun on sen verran kehno kamera. :)

      Poista
    2. Hyllykkökuvan vois laittaa vaikka blogin banneriin.. ;-) Sitä kyllä mielellään ihastelisi aina blogiin tullessaankin!

      Poista
    3. Pitää muistaa kun seuraavan kerran saan inspiksen bannerinvaihtoon. :D

      Poista
  3. Ooh, vaikuttavaa! Upea tila ja ennen kaikkea kaikki niin säntillisesti järjestyksessä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eihän tämä aina tällaiselta näytä, varsinkaan kun monet peräkkäiset lakkaukset epäonnistuu... :D

      Poista
  4. Ihanan toimivalta kyllä vaikuttaa! Mun lakkauspöytä hakee vieläkin paikkaansa, ja kynsilakat hengailee kirjahyllyssä, joten niitä saa aina kaivella sieltä takaa, että näkee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on onneksi kaikki tossa näkyvillä, ne on niin kauniita pulloja että eihän niitä malta piilotella. :D

      Poista
  5. Vau miten hieno! Tuo hyllykkö lamppuineen, jne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan itse tosiaan oon noi tehnyt ja lamputkin kätevästi asensin sinne. :)

      Poista
  6. Ääk, miten ihana nurkkaus! Ihan mahtava, en ole nähnyt täälläpäin edes ammattilaisilla tällaista työpistettä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tätä oon rakkaudella kehitellyt tässä parin vuoden ajan. Ennen mulla oli lakat vaatehuoneessa salkussa ja keittiön pöydällä lakkailin. Onhan se vähän muuttunut siitä. :D

      Poista
  7. Herttinen! Koko nurkkaus on upea, mutta tuo hylly on kyllä ihan erityisen pro!!

    VastaaPoista
  8. Wau miten upea paikka kelpais varmaan jokaiselle =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jokaisella pitäisi olla tällainen! :D

      Poista
  9. Näyttää aivan ihanalta ja ah-niin-siistiltä, tässä iskee ihan lakkanurkkauskateus!! Nuo omat valot jokaisessa lokerohyllyssään kruunaa koko komeuden. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla sattui olemaan siivouspäivä niin siksi ne kaikki on järjestyksessä! :D Tai no nuo hyllyt on yleensä aina järjestyksessä, mutta pöydällä on täysi kaaos. :D

      Poista
  10. Sinun lakkausnurkkaus on kyllä niin tyylikkään näköinen :) Innolla odotan muitakin postauksia tähän liittyen, erityisesti valokuvaustapasi kiinnostaa, kuvien laatu on aina NIIN hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mukava kuulla että nämä kiinnostaa. :)

      Poista
  11. Vähänkö kivalle näyttää! Nää tälläset postaukset on aina mielenkiintosia. 8)

    VastaaPoista
  12. Näyttää niin hyvälle! :) Mäkin haluaisin ihan uuden työpisteen, mutta ehkä joskus sitten. Tällä hetkellä se on vain haaveissa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani! Pikkuhiljaa tämäkin työpiste on tullut. :D

      Poista
  13. Parastahan toisten lakkakokoelmien näkemisessä on se, että itse vasta hetki sitten harrastuksen aloittaneena voi huoletta todeta, että "voi miten paljon voinkaan vielä hankkia uusia lakkoja ilman huonoa omaatuntoa"! ;) Ihanan inspiroivan ja ammattimaisen näköistä, kiitos postauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta. Mäkin tiedän bloggaajia, joilla on jopa kymmenkertaisesti lakkoja mun kokoelmaan verrattuna, joten ei tässä mitään hätää ole. :D :D

      Kiitos! :)

      Poista
  14. Voi luoja miten ihanan näköstä! Toi hylly ja kaikki!
    Ja voi luoja jos tekisin omasta lakkaspisteestäni postauksen :D sohvalla epäergonomisesti "sohvapöydän" päällä lakkaustarvikkeet ja siinä lakkailen.. Niin ja yleisvalossa ilman erillistä kohdelamppua! Voin kertoo et pimeetä on! :D Täytyykin joskus siivota ympäristö ja laittaa farkut jalkaan ja kuvata kun lakkailen kyyryssä kn noita-akka kynsiäni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3
      Mä jäänkin sitten odottelemaan sun postausta aiheesta! :D

      Poista
  15. Tän postauksen lukeminen oli suurinpiirtein orgastinen kokemus, toi nurkkaus on NIIN HIENO :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä tuntee todellisen lakkahörhön? No tuosta kommentistasi! :D Kiitos ihanasta kommentistasi! :-)

      Poista
  16. Argh täällä kuola valuen ihastelen sun lakkausnurkkausta :D <3 Ja kateudesta vihreänä myös, koska mulla ei ole minkäänlaista "työpistettä" eikä edes pöytää, joka ois omistettu lakkailulle. Tilaa on tällä hetkellä vähän, joten ei voi mitään, muuttoa odotellessa siis :) Mutta siis niin ihana tuo sun nurkkaus ja hyllykkö kaikkinensa <3 Nuo hyllykön valot tuo vielä sitä ekstraihanuutta ja lakat pääsee kauniisti esille, ja senhän ne todellakin ansaitsevat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Tuo on kyllä hankalaa, ettei ole edes omaa pöytää lakkailulle. Tilaa kun ei voi ilman muuttoa lisätä. Itseä alkoi vain kyllästyttämään aikoinaan se ainainen lakkojen raahaaminen keittiön pöydälle, niimpä pikkuhiljaa kasasin tämän nurkkauksen pianohuoneen nurkkaan. Meillä kun on kolmen makuuhuoneen omakotitalo kahdelle hengelle, joten tilaa riitti ihan hyvin. :)
      Tuo lakkahylly on mun ylpeys, se kyllä saa "normaalit" ihmiset katsomaan mua kuin hullua, mutta en mä tätä näytäkään ihan kaikille... :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)