perjantai 18. lokakuuta 2013

Kunnon pudotus

Edelliset kynnet onnistuivat niin hyvin, että mä innosta puhkuen halusin vaihtaa lakkauksen yhtä hienoon. Eihän se ihan niin mennyt... Lakkauksen edetessä musta alkoi tuntumaan, etten mä osaa edes lakata yhtään. :D Pohjalakaksi valikoitui kaunis Misan Phazers on Stunning. Heti ensimmäistä kerrosta lakatessani huomasin lakan vetäytyvän kärjistä kuin itsekseen. Yritin paikkailla lakkausta lakkaamalla kärjet erikseen joka kerroksella, mutta sekään ei tuntunut auttavan. Sähelsin lakan kanssa kolme hyvin epätasaista kerrosta. Osa lakasta valui reunoille ja pinna kiristyi. Lopulta lakkasin Poshen pikakuivattajan ja toivoin sen tasoittavan jälkeä. Kyllähän se vähän ajan päästä auttaakin, mutta kuvaushetkellä lakat ovat vielä rumasti kynnellä. Olisi pitänyt laittaa ohuempia kerroksia...


  

Lakkaus oli jo tässä vaiheessa mielestäni pilalla, mutta en olisi ehtinyt vaihtaa näitä enää saman päivän aikana, joten laitoin vain nopeasti leimat Pueenin laatasta 46. Kaikki meni melkein hyvin siihen asti, kunnes laitoin viimeisen kerroksen pikakuivattajaa. Se nykäisi lakkaukset taas ihan ruttuun. Kiva.
Sen siitä saa kun itsevarmuutta uhkuen yrittää saada jotain hienoa aikaan. :D En silti aio heittää tällä lakalla vesilintua, aion yrittää uudelleen vähän erilaisella tekniikalla. 

Tässä vielä käytetyt lakat.

China Glaze Strong Adhesion Base Coat, Misa Phazers on Stunning, Konad musta, Poshe pikakuivattaja

Viikonloppuna onkin sitten juhlia tiedossa. Mummoa juhlitaan isolla porukalla lauantaina, ja sunnuntaina onkin ihanan kummityttöni syntymäpäivät. Kynsien pitäisi olla kunnossa, mutta pää kolisee tyhjyyttään. Ideoita otetaan vastaan! :)

10 kommenttia:

 1. Oi voi! No, ei noi rutut onneksi pahasti näy, nää on varmaan vähän kauempaa ihan moitteettoman näköiset :) Star Trek -fanina on pakko huomauttaa, että lakan nimi pitäisi varmaankin olla Phazers ON stunning, eikä of..? (Eli että se Phazer-ase on stunning-asennossa :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitto mun on pakko lopettaa nämä lakkojen nimitekstien kopioimiset jostain kun aina tulee kirjoitusvirheitä, enkä sitten lievänä lukihäiriöisenä näe niitä. Sehän on ON eikä OF. :D

   Poista
 2. Tosi nätti tuo lakka ja leimat sopii siihen hyvin :) harmi, että ne meni vähän ruttuun.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä nätti lakka. :) Ensi kerralla sitten levitän vain ohuita kerroksia.

   Poista
 3. Nätiltä näyttää, mutta uskon, että on livenä häirinnyt ;) Mun ainokainen Misa kans vetäyty, ruttuili ja kuivui hitaasti. Voisi toimia liukuvärissä tai mustan päälle yhdellä kerroksella lakattuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silti nämä kynnet oli mulla melkein kaksi vuorokautta kun ei ehtinyt vaihtaa. :D Mulla suurin osa on ollut todella hyvin levittyviä, siksi tämä yllätti. :)

   Poista
 4. Harmi ettei lakka toiminut kunnolla! Musta on sen sijaan jotenkin huippua kuinka nuo leimaukset sopii lakan nimeen! En tiedä oletko tarkoituksella tehnyt, mutta nuo nuolet ovat minusta ihan jotain lasersäteitä tms... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sanoit niin kyllähän ne niihin sopivat. :D Mulla tuli itsellä niin voimakkaasti tuosta lakasta jokin taikametsä mieleen, etten niitä lasersäteitä niin ajatellutkaan. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)