tiistai 16. heinäkuuta 2013

OPI-inventaario

Mulla ei ollut inspiraatiota vaihtaa kynsiä, eikä sille oikeastaan ollut tarvettakaan, joten järjestelin lakkahyllyjäni ja tein vähän muutoksia sinne. Ajattelin samalla esitellä OPIn lakkani. Muutamia jo poistin kokoelmastani ja ne löytyvät nyt välilehdeltä toivelista/vaihdetaan. Tässä nyt kuitenkin lakat, jotka päätin vielä pitää itselläni. :)

Ensimmäiset viisi: Suzi Skis In the Pyrenees, Metallic 4 Life, Nein! Nein! Nein! Ok Fine!, I Don't Give a Rotterdam ja Designer... De Better!


Nämä esittelinkin aika vasta, mutta tässä ne vielä: Get in the Expresso Lane, A-Taupe the Space Needle, You Don't Know Jaques!, Over the Taupe, Berlin There Done That ja Frech Quarter for Your thoughts.


Tästä viisikosta löytyy monta ihanuutta, joista en luopuisi mistään hinnasta: My Private Jet, The World is not Enough, Brand New Skates, DS Desire ja DS Classic.


Näistä lakoista viimeinen on lemppari, kolme ensimmäistä eivät niinkään: Royal Flush Blush, Aphrodite's Pink Nightie, Cozu-Melted in the Sun ja DS Reflection.


Tässä monta jouluista lakkaa: The Spy who Loved Me, Ali's Big Break, Gettin' Miss Piggy With it ja Past, Present, and fuchsia.


Tässä setissä on parikin lakkaa, josta harkitsen luopuvani: Done Out in Deco, The Color to Watch, Show it and Glow it, Can't Let Go ja DS Mystery.


Ja näistä sitten kaikki ovat erilaisia: Every Month is Oktoberfest, Midnight in Moscow, Tease-y Does it, DS Extravagance ja DS Exclusive.


Sitten vähän sinistä ja vihreää: On Her Majestys Secret Service, Yodel Me on my Cell, Fly, No Room for the Blues ja Fresh Frog of Bel Air.


Tässä viimeiset OPIn lakkani: Rising Star, It's Sheer Luck, Alpine Snow, Need Sunglasses? ja Did it on Em.


Siinäpä ne. Löytyykö samoja tai himotuslistalla olevia? Haluaisitko nähdä näistä jonkin tietyn lakan kynsilläni? Näin kuvattuna ne ainakin aiheutti itsessäni tunteen, että nämä ovat kaikki aika ihania. :D

11 kommenttia:

 1. Siinähän ne on ku iso perhe :D kaikki ihania! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kuvattu! :D Kaikki on ihania, ei siitä pääse mihinkään. :)

   Poista
 2. Ah, kyllä tuolta muutaman voisin huolia vaikka joitakin jo löytyy:) Done Out In Deco, Midnight in Moscow, Tease-y Does it ja DS Exclusive ovat milloin vain tervetulleita jos päätät luopua:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just nuo on niitä, joista en kyllä suostu luopumaan mistään hinnasta! :D

   Poista
 3. Show it and Glow it ja DS Mystery, voisi tulla tänne, jos niistä luovut ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Show it and Glow it on sellanen, et siitä en luovu! Mutta tosta DS Mysterystä voisin kuitenkin luopua jos päästään sopimukseen. :)

   Poista
  2. Laittele miulle yksäriä fabossa tai sitten s-postia, jos vaikka 14 € posteineen kuulostaa hyvältä tai 15 € :D Toki, voin sen halvemmallakin ostaa ;D

   Poista
 4. Kaikki on kyllä ihania!

  VastaaPoista
 5. Teasya oon seisottanut käyttämättömien joukossa jo varmaan 3 vuotta, ja jälleen jänistin laittamasta myyntiin. :D Syksyn saapuessa sen on päästävä ensimmäisenä kynsille jotta voin vihdoin alkaa siitä tykätä tai armahtaa parempaan kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, no se on kyllä kauan jo seissyt kokeilemattomana! :D Mä olen juuri tällaisten tummien ystävä, joten en luopuisi omastani ikinä. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)