maanantai 4. helmikuuta 2013

Listan läpikäyminen jatkuu

Olen kerännyt käyttämättömät lakat pöydälle ja yrittänyt etsiä sopivia pareja, jotta saisin aina kaksi lakkaa käytettyä kerralla. Tällä kertaa valinnat osuivatkin mielestäni ihan nappiin. Pohjalla Zoyan Dawn. Tämä on mun ainoa Zoyani ja olen omistanut tämän varmaan kohta vuoden päivät. Väri on kaunis, mutta kun aukaisee pullon, niin lakan haju on mun nenään todella paha. En osaa paremmin kuvailla sitä, mutta jotenkin se haju muistuttaa epämääräisesti hapanta puolukkaa. :D Toinen mikä tässä pullossa ärsytti, oli mun mielestä liian pieni suti. Sain kuitenkin kynnet kohtuudella lakattua ja jälkikin on musta kaunis. Peitti muistaakseni kahdella kerroksella.

Tämän lakan pariksi päätyi OPIn glitterilakka Gettin' Miss Piggy With It. Kärkiin leimasin vielä kukkaset laatasta BM03. 
Pitkästä aikaa tuli oikein tuijottelukynnet. Tykkäsin näistä oikein kovasti. Onneksi se paha hajukin hävisi nopeasti. :)

18 kommenttia:

 1. Oooh, upeat! Tuo Opi sopii kaveriksi tosi hyvin. Mua ärsyttää Zoyan suti myös, sävyt ovat kuitenkin niin upeita että olen antanut sen anteeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ehkä tässä pitäisi ostaa itsellekin lisää Zoyaa testattavaksi. :)

   Poista
 2. Oi miten kaunis lakka ja kauniit koristelutkin! Voin uskoa, että tuijottelit näitä :)

  Mulla on kans yksi vanha Zoya, jossa oli niin surkean kapea ja pieni suti, että sillä piti peukalonkynteen vetää muistaakseni kuusi vetoa vierekkäin O_O Onneksi sain putsattua tyhjän O.P.I.-aluslakkapullon ja kippasin sen siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toihan vois olla ratkaisu myös mun ongelmaan, mulla nimittäin löytyy yksi tyhjä OPIn aluslakkapullo! :D

   Poista
 3. Ihanat! Toi glitter oikeen kruunaa kaiken:)

  VastaaPoista
 4. Wautsi, tosi ihanat! Kaunis väri tuossa Zoyassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toi Zoya oli paljon kauniimpi kynsillä kuin pullossa. :)

   Poista
 5. On kyllä tosi hyvännäköset kynnet!

  VastaaPoista
 6. Ompa upeat! Mua häiritsee tuossa Miss Piggyssä, kun siinä ei ole niin paljoa hopeista kuin niissä muissa :D Mutta toisen punaisen päällä näyttää toimivan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mulla meni tosi kauan, että keksin sopivan lakkayhdistelmän tolle opille, tässä se tosiaan näyttää toimivan. :)

   Poista
 7. kiitos kynnenen korjaamisesta, ainakin vielä on toiminut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä. Tehdään sitten uusi paikka jos vanha irtoaa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)