perjantai 29. kesäkuuta 2012

Vähän pieleen mennyt kokeilu

Huomasin tässä että 200 lukijan raja on mennyt rikki! Oikeesti iso kiitos teille lukijoille, toivottavasti viihdytte tulevaisuudessakin blogissani. Arvontaa en tähän väliin ehdi laatimaan, mutta otetaan se sitten vaikka 250 kohdalla. :D

Sitten siihen lakkaukseen. Ideat oli taas vähän hakusessa tätä tehdessä, mutta ajattelin lopen kokeilla halpislakkaa nimeltä Constance Carrollin Diamond 248. Eli hopeinen lakka on kyseessä. Ihan hyvä halpislakaksi. Peitti kahdella kerroksella.
Sain tehtyä näihin jo ryppyjä kuvienoton jälkeen, joten ajattelin vain pikaisesti kokeilla jotain näihin ja ottaa ne pois. Otin kokeiluun uuden Konadin oranssin leimauslakan. Kuvalaattana BM21.
Leimat eivät pituudeltaan enää riittäneet mun kynsiin. Peukaloon yritin paikkoa leimaa, en onnistunut siinä mutta sain tehtyä siihen kivan painauman. No muihin jätin sitten paikkauksen tekemättä ja otin vain kuvat. Nämä lakkaukset siis lähtivät heti kuvienoton jälkeen pois, ja kynnetkin sitten viilasin lyhyemmiksi. :) Mutta periaatteessa ihan kiva idea näissäkin.

2 kommenttia:

  1. Upeat kyllä! Toi oranssi piristi ihanasti tuon hopean harmaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Harmi kun mun kynnet oli niin pitkät ettei leimat riittäneet. Olisi voinut pitää näitä pitempäänkin jos olisivat vain onnistuneet paremmin. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)