tiistai 27. joulukuuta 2011

Tervetuloa!


Tästä lähtee siis oman kynsiblogin pitäminen, siskojen painostuksesta tosin... :P

Kyseessä on melko tuore harrastus, kynsikokeiluja on tullut tehtyä kesästä lähtien. Omat kynteni ovat luonnonkynnet (mitä nyt joskus jonkun katkenneen kynnen korjaan geelillä), joten lakkaukset ovat yleensä tehty luonnonkynsille. En tee hirvittävän monimutkaisia kynsiä, koska pyrin tekemään sellaiset kynnet, jotka pystyn myös vasemmalla kädellä tekemään oikean käden kynsiin. :) 

Tulevista kynsistä pyrin ottamaan parempilaatuisia kuvia, vanhat kuvat on otettu kännykkäkameralla.

Tässäpä siis kynnet jotka tuli tehtyä pari viikkoa sitten. Kynsissä käytetyt lakat ovat pohja- ja päällylakan lisäksi: Lumenen Poetry, OPI:n Show It and Glow It! ja Lumenen Black Velvet. Lisäksi kynsiin on laitettu pinkkejä strasseja.
8 kommenttia:

 1. Jipii, tervetuloa postailemaan. Hyvältä näyttää. Hetken painostus siis auttoi. Nyt mekin pysytään mukana minkälaisia kynsiä olet tehnyt, kun ne tuntuu vaihtuvan niin usein. :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin käyn täällä sanomassa, että Jee! :) Kiva päästä lukemaan enemmän nuista sinun kynsijutuistasi! Saadaan vähän vinkkejä mitä voisi joskus itselle toivoa... ;)

  -R-

  VastaaPoista
 3. minäkin haluan tuollaset! ihanat!
  Siis saatko mulle jotenki kynnetki kasvamaan?!:D
  -lissu-

  VastaaPoista
 4. Saahan ne kynnet geelillä kasvamaan, mutta ei kynsien tartte olla pitkiä, voi lyhkäsiin kynsiinkin tehä kivoja jutskia! :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat kynnet! Onnea uuteen kynsiblogiin :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniit!

  Pääsinpäs alkuun asti jo nyt, kiva homma! Nyt jään seurailemaan :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)