perjantai 3. helmikuuta 2017

Tammikuun ostokset


Aioin ostaa hiuksille ja kynsille apteekista pelkästään biotiiniä, mutta ne oli juuri loppu ja apteekkari suositteli kokeilemaan Biorion ravintolisää hiuksille. Suostuin sitten kokeilemaan, osaksi myös siksi, että mukaan sai saman merkin tuuheuttavan hoitoaineen (ovh 14,90€). Kaupanpäälliset FTW! :D 60 kappaleen paketti maksoi 39,30€.


Satuin kerrankin Essence-hyllylle oikeaan aikaan ja nappasin viimeisen mattapuuterin itselleni. Olen jo pidempään halunnut testata tätä ja nyt kun sen näin niin heti ostin. Nämä ovat yleensä loppu hyllystä.




Olihan mun pakko tilata testiin tuo CND Rescue Rxx, kun sitä niin kovasti hehkutettiin. Jospa mä saisin kynnet kuntoon!



Kaverin kanssa tuli puhetta Lumenen hyalyronitiivisteestä, se kun mulla alkoi olemaan lopuillaan. Tämän uudistettu versio on puolet kalliimpaa kuin edellinen ja mietimme löytyisikö mistään alennuksella vanhaa mallia. Kaverihan löysikin sitä 19 euron hintaan Tokmannilta. Noh, säästi siinä kympin ja tuskin se nyt niin eri ainetta on kuin se uusi versio. 



Perusjuttuja tuli ostettua myös, poistoainetta ja kuivashampoota. 



Eikä saa unohtaa tammikuun LF-boksia!

  
Mun ei ollut tarkoitus ostaa tammikuussa enää muuta, mutta sitten kaveri vinkkasi kynsikoristeluryhmässä käydystä keskustelusta, jossa puhuttiin Essencen valkoisen leimauslakan poistuvan ainakin kahden metrin valikoimasta. Mullahan iski paniikki ja Kävin Kärkkäiseltä hamstraamassa varmuuden vuoksi kolme valkoista leimauslakkaa ja samalla nappasin dön ja shampoon mukaan. 


Siinäpä ne tammikuun ostokset olivat, varsinaisia värilakkoja ei tullutkaan ostettua yhtään, sillä en oikein ole ehtinyt etsiäkään mitään himotuksia. Illat on menneet enemmän tai vähemmän töiden parissa melkein koko tammikuun, eikä sitä sitten ole jaksanut enää etsiä mitään ostettavaa.  Varsinkin kaksi viimeistä viikkoa ovat olleet suorastaan kamalia työtaakan alla, mulla ei ole ollut juuri yhtään vapaa-aikaa arkipäivisin, vaan töitä on tullut tehtyä melkein joka ilta kotonakin. Jospa tämä kuitenkin tästä pikkuhiljaa alkaisi helpottamaan. Toivotaan, sillä en mä loputtomiin tätäkään tahtia jaksa. :O

Jos tähän nyt vähän summaillaan ostoksia, niin tuo apteekin reissu maksoi 39,30€, Essencen puuteri 3,69€, CND Rescue Rxx 15,07€, hyalyronitiiviste 18,90€, poistoaine 3,40€, kuivashampoo 5,90€, LF-boksi 17,49€ ja vikat Kärkkäisen ostokset 12,37€. Yhteensä ostokset maksoivat 116,12€. 

Summa on aika paljon, kun olin ajatellut, että tämä kuu meni tosi vähäisillä ostoksilla. :D Tämän vuoksi on oikeasti hyvä että nätä tulee listattua niin sen rahankäytön huomaa helpommin. Ei sillä, että tokkopa minä tästä opikseni otan, mutta saahan sitä yrittää! Noh, jospa ensi kuu menisi sitten maltillisemmin. :)

Miten teillä meni?
 

10 kommenttia:

  1. Totta, että laittamalla summat ylös homma jotenkin konkretisoituu ihan eri tavalla:) Onko toi Essencen leimauslakka oikeasti hyvää? Mulla on aika huono valkoisen leimauslakan tilanne, mutta jos tota ei enää saa mistään niin eipä se tietty auta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin tekee! :)
      Mä tykkään tosta Essencestä, valkoisesta kylläkin vaan ja sitä käytän yleensä aina ohuissa kuvioissa, paksummissa sitten Colour Aliken valkoista. Mä tykkään, mutta tiedän muita jotka eivät tykkää. Eli vain kokeilemalla tietää tänkin jutun... :D En tiedä saako enää mistään, mutta jos vastaan tulee niin kannattaahan se kokeilla, ei tuosta konkurssiin mene. :)

      Poista
    2. Sissi: Valkoinen on hyvä, se musta ei toimi ollenkaan.

      Poista
    3. Totta, valkoisesta mäkin tykkään, mutta mustasta en. :)

      Poista
  2. Itseä on kyllä helppo huijata, sitä ei muka osta mitään mutta ostaahan sitä...mutta kivat ostokset sulla ja Biorion todellakin auttaa hiusten kasvuun, mullahan tukka pyrähti jopa liikaakin ja kampaaja ihmetteli että miksi näin paksut ja vahvat yhtäkkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, näin se näköjään on! Mulla on tosi paljon jo tyvessä uutta hiusta tulossa, mutta ei se vielä pitkään aikaan näy missään. :D

      Poista
  3. Mä oon tykännyt tosi paljon tuosta Essencen mattapuuterista. Musta olisi mielenkiintoista lukea sun arvio CND Rescue Rxx:sta, kunhan oot testaillut sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mäkin sitä oon jo ehtinyt testata ja tykkään. Mä kirjoittelen sitten kun on vähän enemmän kokemusta tuosta aineesta. :)

      Poista
  4. Kivoja ostoksia olet säkin saanut tehtyä, eikä tuo summakaan ihan hurjalta onneksi näytä. Aika paljon kaikkea kivaa olet sillä rahalla saanut! :)

    Musta on jännä, kun niin moni käyttää noita essencen leimauslakkoja. Mä en luota niihin ollenkaan, mulla ne toimii ihan vahingossa joskus ja jouluna, mutta yleensä ei ollenkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei se ehkä ole niin hirmuinen summa mitä se voisi olla, ottaen huomioon, etten ostanut yhtään kivaa lakkaa koko kuukautena. :D

      Nää on aina kaikki mielipidekysymyksiä, siksi en haluakkaan sanoa että idioottivarmasti joku tuote toimii kun olen sen niin monesti nähnyt, että toinen saa toiset jutut toimimaan kuin toiset. Mulla nämä toimii. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)