maanantai 9. tammikuuta 2017

Tuplastamperi

Born Pretty Storen valikoimaa selaillessani silmiini osui tämä ihmeellinen tuplastamperi. Mikä tässä on se pointti? Pitihän se sitten valita testiin kun se jäi niin pahasti mietityttämään. 


Aikani stamperia tutkiskeltua tulin siihen tulokseen, että stamperin kaksi tyynyä ovat vain sellaisia, että ne voidaan vaihtaa tuohon läpinäkyvään keskiosaan leimasinpäiksi. Eihän tuossa muuten olisi mitään järkeä, sillä ei noiden helmien läpi näe kohdistaa leimaa. Toisaalta tultiinhan sitä ennenkin toimeen ilman läpinäkyvyyttä, joten miksei tuota toistakin osaa voi käyttää tyynyn pidikkeenä. :)


Ei muuta kuin testaamaan! Pyyhkäisin molempia tyynyjä pari kertaa puhtaalla asetonilla ja tulokset ovat heti nähtävissä. Homma toimii!

Tässä tuo matalampi tyyny, joita mulla on entuudestaankin jo pari kappaletta olemassa. Hyvä tietää, että laatu on ainakin pysynyt samana.


Tässä tuo korkeampi tyyny. Karvojen kera näemmä.


Molemmat tyynyt näyttäisivät toimivan oikein mainiosti, mutta itse tykkään tuosta matalammasta versiosta, se toimii omaan käyttöön parhaiten.

Itse olen huomannut sen, että tuo paksumpi ja pehmeämpi nostaa ehkä helpommin leimoja, mutta niissä on enemmän reikiä ja se myös venyttää leimaa kynnelle painaessa. Tämä on siis vain mun mielipide. Ehkä näissäkin on hyvä olla erilaisia, kun käyttäjätkin ovat sellaisia? Uskallan kuitenkin suositella näitä molempia, kunhan muistaa vähän näyttää asetonia alussa. 

Näiden mukana tuli muuten myös kaksi scraperia (joista vain unohdin ottaa kuvat!), jotka ovat juuri sopivan pieniä ja jämäköitä. Ne ovat jääneet mulle kyllä aktiiviseen käyttöön kun ovat kerran olleet toimivia. :)

Stamperi löytyy kynsikoristeista ja maksaa normaalisti 9.43 USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista.

 

4 kommenttia:

 1. Olikohan tama vai joku vastaava, josta nain jonkun videon ja ihmettelinkin, etta miksi kaksi tyynya, ei tullut mieleen etta ne olisivat erilaiset. Tarvitsenkohan makin tammoisen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämä ainakin olivat erilaiset! Jos tuntuu, että leimasin vielä hakusessa ja yksi ei toimi kaikkeen, niin mikä ettei tätä kannattaa kokeilla. :D

   Poista
 2. Ai voi niinku alkuun pyyhkästä asetonilla???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mä olen kaikille näille BPS:n tyynyille tehnyt niin, eikä niille ole tapahtunut yhtään mitään. Paitsi tietty se, että leimat tarttuu paremmin. :D Mutta siis tosiaan olen ehkä kuuteen tyynyyn tehnyt saman ja kaikki pysyi hyvinä. Muista merkeistä en osaa sanoa kuin näistä BPS:n että niitä ainakin uskaltaa pyyhkäistä ja leima tarttuu sitten ihan varmasti paremmin jatkossa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)