maanantai 23. tammikuuta 2017

Tammikuun Lookfantastic Beauty Box

Ihastuin sen verran Lookfantasticin joulukalenteriin, että ajattelin kokeilla myös saman puljun kauneusboksiakin. Itse lopetin LivBoxin (sori, Bette Box) tilaamisen juuri ennen viime vuoden katastrofiboksia, eikä mieli ole kyllä tehnyt palata tilaajaksi, vaikka parannusta on kyllä tapahtunut

Tämä boksi ei ole kovin paljon kalliimpi, joten ajattelin kokeilla tätä. Bette Boxin saa 16,90 eurolla, kun tämä boksi näkyi velottavan tiliä 17,49€ verran.




Boksi näkyi lähetetyissä jo viime vuoden puolella, 30.12. Käsiini tuo paketti saapui perjantaina 20.1. Tämä ei siis ihan heti tule perille, mutta laatikkoon tämä kuitenkin tupsahti. Mulla ei ainakaan ollut tässä seurantakoodia, en tiedä saako sitä erikeen jos pyytää, mutta tuli se ilman sitäkin perille. :)

Heti ensivaikutelma oli tosi kiva. Boksi on tosi kaunis ja jämäkän oloinen, ei mikään tusinapahvilaatikko. Boksi oli pakattu erikseen pahvilaatikkoon kylläkin, ja siellä oli boksin lisäksi ELLE-lehti ja kiva vihkonen boksin tuotteista. 


Lehden sivuilla on tuoksunäytteitä, sekin oli kiva! Vaikka tällaiset taitaa olla ihan peruskauraa näissä lehdissä, mutta näitä kun ei tule muuten luettua niin kiva oli huomata tämä. :)


Mutta sitten itse asiaan, eli boksin sisältöön! Boksissa oli kuusi tuotetta, joista neljä oli täysikokoista ja kaksi vähän pienempää.


Pixi Brow Tamer

Pixin kirkas kulmakarvageeli (4,5ml), ehdottomasti kokeiluun! Tuote oli täysikokoinen ja maksaa Lookfantasticin sivuilla 14,45€.

 

Briogeo, Don't Despair, Repair! Deep Conditioning Mask

Syväkosteuttaca naamio hiuksille (29 ml). Tuoksuu omaan nenään hyvin miellyttävälle, ehdoton plussa, menee kokeiluun! Täysikokoinen tuote 236ml maksaa 35,45€.




Trifle Cosmetics Liquid Glow

Highlighter poskille. En tiedä osaanko käyttää, mutta ainakin aion yrittää! Tuote on hypoallerginen, ei sisällä mineraaliöljyjä eikä parabeeneja. Tätä tuotetta en löytänyt Lookfantsun sivuilta, mutta merkin omilla sivuilla 15ml maksaa 23,94$.



Jelly Pong Pong Fairy Lashes CURL Mascara

Maskaran pitäisi antaa kaarevuutta ripsille. Tämä on täysin cruelty-free ja hypoallerginen tämäkin, mikä on tietty plussaa! Menee testiin. Tätäkään tuotetta ei löytynyt Lookfantsun sivuilta, mutta tuotteen omilla sivuilla tuote maksaa 26.34$.



The Vintage Cosmetic Company Rose Gold Tweezers

Ruusukultaiset pinsetit, pinsettejä periaatteessa löytyy jo kahdet, mutta jos nämä osottautuvat päteviksi, niin käyttöön jäävät. Tuotteella hintaa n. 10€.
 

Nuxe Lotion Tonque Douce

Kasvovesi (35ml). Ihan ok tuoksu, lupaa kirkastaa ihoa ja antaa hohtavan sekä säteilevän lopputuloksen. Saa nähdä miten käy, testaan! Oikeastaan vähän testasinkin kun kaadoin tästä vahingossa ison osan pöydälle. :P Täysikokoinen tuote 200 ml maksaa 16,95€.

Boksi on EHDOTTOMASTI ostamisen arvoinen. Itselläni on kolmen kuukauden tilausjakso, joka jatkuu automaattisesti jos en peruuta sitä. Boksin hinta kuitenkin veloitetaan kuukausittain, mikä on kiva, ettei koko summaa tarvitse maksaa kerralla. Nyt vain seuraamaan, onko seuraavatkin boksit yhtä kivoja, minä ihastuin!

18 kommenttia:

  1. On kyllä TODELLA hyvä sisältö, oikeastaan kaikki olisivat innostaneet, ehkä eniten Nuxe ja Pixi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin! Pixin tuotteet kiinnostaa nykyään kaikki ja tuo Nuxekin kyllä kiinnostaa. :)

      Poista
  2. Onpas kivoja juttuja. Mäkin olen tätä miettinyt, kun tekis mieli saada kaikenlaista uutta kokeiluun:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Täältä kyllä saa näköjään ihan erilaisia tuotteita kokeiluun, mikä on tosi kiva! :)

      Poista
  3. Olen noin sata kertaa meinannut tilata tätä, mutta kun mulla on sellanen vaikea viha-rakkaus suhde näihin pirun laatikoihin niin en oo antanu periksi :D Kivoja juttuja siellä oli! En vaan tykkää yhtään että alkaa kertyä noin miljoona purkkia nurkkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mullakin vähän sellainen fiilis, että tuleeko turhia tuotteita, mutta onneksi boksin hinta ei ole älytön. Annan sitten eteenpäin tarvitseville jos ei itseä miellytä. :) Itse annoin juuri pussillisen kosmetiikkaa eteenpäin, joten taas mahtuu! :D

      Poista
  4. Onpas kivanoloinen yllätyslaatikko tämä :) Mieluusti lukisin myös tulevista bokseista blogistasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! :) Kyllä mulla on tarkoitus näistä postata jatkossakin, kiva kun kiinnostaa muitakin! :)

      Poista
  5. Ooooh, kiva sisältö!

    LF boxit niin hienoja jo pelkästään ja mukavaa, että tuo Elle on tullut jäädäkseen. Mukava lisä eikä sisältö ole kärsinyt sen vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! :)

      Mä en ole näitä edes pahemmin seurannut aikasemmin, mutta nyt kiinnostaa kyllä mitä näistä on edellisissä bokseissa tullut jos tuo Ellekin on tullut jäädäkseen. :)

      Poista
  6. Mä oon kanssa himoinnut Look Fantasticin boksia :) Sitten, kun pääsen töihin, aion ehdottomasti alkaa tätä tilaamaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelkästään tämän yhden boksin perusteella uskallan suositella! :D Tsemppiä työnhakuun! :)

      Poista
  7. Mulle on tullu LF-bokseja monta ja yleisesti ottaen ne on kylla ollu kivoja. Yritan nyt olla tilaamatta hetkeen mitaan kun noita tuotteita on vahan kertynyt, mut taa on kylla kiva. Kelpais! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sun blogistahan näitä on lähinnä tullutkin seurattua. :D

      Poista
  8. Oooh, melkoinen boksi! ♥_♥ Ehkä tätäkin pitää joskus kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä! Suosittelen kyllä kokeilemaan! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)