maanantai 3. lokakuuta 2016

Syyskuun ostosyhteenveto

Mulle meinasi käyvähän hassusti syyskuussa, melkein tuli ihan nollakuukausi! Onneksi Picture Polish julkaisi loppukuusta kuusi uutta sävyä ja kaksi niistä päätyi myös mun ostoskoriin. Ei kahta ilman kolmatta, kotiutin myös yhden vanhemman lakan joka on jäänyt vaivaamaan. Sisters, Mossy ja Magic saapuvat kokoelmaani toivottavasti tällä viikolla. 


Onneksi ihan kokonaan ilman kuvaa ei tämän postauksen tarvitse olla, BPS muisti mua testituotteilla. Olin pyytänyt kolmea laattaa ja yhtä työkalua testiin, mutta sain jostain syystä hillittömän kokoisen paketin. 


En kyllä taas yhtään tiedä miksi sain näitä ekstrajuttuja, mutta viestissä oli vaan mainintaa jotain kivasta. No onhan nuo siirtikset tosi kivoja jos ovat vielä toimivia! :)
 
Tässäpä ostokset näin lyhyesti. Miten teillä meni?

8 kommenttia:

 1. Mä tilasin ebaysta tuon samaisen työkalun ja se on ollu kyllä kätevä:) Ostostelun suhteen....no, pysyin budjetissa, ihme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosi kätevältä se kyllä vaikuttaa, parempi kuin se mansikkatyökalu. :D
   Mulla ei onneksi ole mitään budjettia määrätty, näin siinä pysyy joka kuukausi!

   Poista
 2. Meni vähän enemmän :D onko BPS:lla edelleen samat sähköpostiosoitteet? Tuntuu ettei sieltä ole ikuisuuksiin kuulunut mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Kyllä siellä ainakin mulle on ollut, mitä nyt asioiden hoitaja vaihtui kesällä. Musta tuntuu, että ne kyselee vähän turhan tiuhaankin että haluanko lisää tuotteita testiin ja laittaa vielä extraakin aina mukaan. 0.o

   Poista
 3. Mulla meni vähän villimmin :D

  VastaaPoista
 4. Mulla meni ehkä vähän huonommin ;) Kävin Cesarssissa ja sinne jotenkin uppoaa aina rahaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi täällä ei ole mahdollisuutta tuhlata kivijalkakauppoihin kovin suuria summia, valikoimaa kun ei ole nimeksikään. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)