perjantai 28. lokakuuta 2016

One coaterit

Olen usein maininnut, että mulla lohkeilee kynnet paljon enemmän silloin kun ne on lyhimmillään. En tiedä syytä, enkö vain osaa varoa niitä samalla tavalla, mutta näin vain on. 

Nyt kun kynteni ovat pianonsoittopituudessa, ne ovat rikki neljästä kynnestä. Ne ovat kaikki lohjenneet pystysuunnassa, mutta kynnen palaset ovat kuitenkin paikoillaan. Tällaisissa tapauksissa olen tehnyt usein niin, että laitan Orlyn Nail Rescue -paikan kynnen alapuolelle, näin se ei näy kynnessä ollenkaan ulospäin ja saan kasvatettua kynnestä kuitenkin ehjän. Käytännössä tuo liima+jauheyhdistelmä kovettaa kynnen pinnan niin, ettei se taitu enempää ja taitoskohta vain kasvaa pois. Jos nyt ymmärsitte yhtään mitä tarkoitan, mun selitykset on aina niin hyviä. :D

Lauantaisiivousta tehdessäni teloin taas yhden kynnen ja lakkaukset menikin sitten vaihtoon. Nopea lakkaus ja siivoukset pystyivät jatkumaan. Olin ostanut Kärkkäiseltä Essencen Pink Parrotin ja nyt laitoin sen kynsille. Yllätyksekseni se peitti yhdellä kerroksella omat kynteni. Siitä sitten sainkin heti idean kokeilla lakkaa leimaamiseen. Kaivoin MoYoun Mother Nature Collection -14 -laatan esille ja kokeilin sillä ja hommahan toimi!


Lakkasin peukalon, etusormen ja keskisormen kynsiin Pink Parrotia, nimettömään ja pikkurilliin sitten A England Camelotia. Keskisormeen tein mustat leimat Colour Aliken mustalla ja nimettömään sama leima Pink Parrotilla. 


Tässä vielä lähikuvaa tuosta nimettömästä.


Aijai, kyllä tuossa lakassa on taas hinta-laatusuhde kohdillaan! Ehdottomasti kannattaa ostaa jos se teidän eteenne sattuu. :)

Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • Essence Pink Parrot (x1)
 • A England Camelot (x1) 
 • Leimauslaatta MoYou Mother Nature Collection -14
 • Leimauslakat Colour Alike musta ja Essence Pink Parrot
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat

14 kommenttia:

 1. Oi, ihanat lakkaukset! ♡

  VastaaPoista
 2. Oih, ihana lakka & lakkaus :3 Musta-pinkki toimii aina :D

  VastaaPoista
 3. Onpas nätti pinkki lakka ja jos se vielä leimaakin....täytyypä pitää silmät auki, jos tää tulisi jossain vastaan. Kauniit kynnet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tämä kannattaa napata itselle jos se sattuu tulemaan vastaan. :)

   Poista
 4. Tosi hienot! En lakkaisi näin pinkillä mutta kun siihen yhdistää mustaa, lopputulos ei voi mennä metsään. Keskari on kyllä hienoin :)

  VastaaPoista
 5. Oih, onneksi mulla on tuo lakka jemmassa! Pitää ihan ensitilassa kokeilla leimaamista sillä! Ihan täydelliset nää sun lakkaukset. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin! Nyt vain kokeilemaan leimaukseen tätä! Varmaan ei kannata kamalan ohuisiin kuvioihin kokeilla, näyttäisi toimivan paremmin vähän paksummissa. :)
   Kiitos!

   Poista
 6. Hui kuin kivat ja pitää kytätä tuo Essence! Ihanat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kannattaa metsästää tuo lakka jos vain mahdollista!

   Poista
 7. Tosi upeet! Täytyy ostaa tuo Essence, jos tulee vastaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)