perjantai 21. lokakuuta 2016

Picture Polish Sisters

PP julkaisi tovi sitten uuden kuuden lakan kokoelman. Itse ostin niistä vain kaksi. Sisters mietitytti aluksi aika paljon, sillä pelkäsin sen olevan sävyltään kuten A England Wuthering Heights. Eipäs ollutkaan, onneksi! Tässä vielä kuvaa noista kahdesta lakasta, vasemmalla PP ja oikealla A Enkku:


Mutta sitten jotain tosi erikoista. Istuin eräänä päivänä pitkästä aikaa pianon eteen. Olen siis soittanut pianoa musiikkiopistossa lapsuudessa aika monta vuotta. Enää en soittele niin paljon kuin ennen, mutta joulun lähestyessä mieli palaa aina pianon ääreen ja soittelenkin paljon joululauluja. Vaikka elettiinkin lokakuun alkupuolta, sain inspiksen soitella vähän omaksi ilokseni. Totesin kynsien olevan ihan liian pitkät soittamiseen, vaikka melko pitkillä pystynkin soittamaan. Päätin lyhentää kynnet oman mukavuusrajan alle, ihan vain siksi että pääsee paremmin soittamaan! 

Kynnet ovat nyt omaan silmään liian lyhyet, mutta nyt voin soittaa. Kaikissa muissa kynsissä on pohjalla tuo Sisters, nimettömässä on kolme kerrosta Barry M:n valkoista tekstuurilakkaa nimeltään Lady. Leimat tein keskisormeen valkoisella Essencen leimauslakalla Überchicin laatasta 1-01.


Mun mielestä tuo Barry M ei ole kyllä kovin kaunis, haluaisin puhtaan valkoisen tekstuurilakan, joka olisi vain valkoinen kopio OPIn mustasta Emotionsista. Kiitos. Mua nimittäin ärsytti koko ajan, sillä leima on puhtaan valkoinen ja tekstuurilakka taas ei. Mieli teki vaihtaa tuo nimetön johonkin toiseen lakkaan, mutta annoin kuitenkin olla. 

Otin myös lähikuvan tuosta lakasta ja yllätyin, kuinka paljon siinä noita hippusia näkyykään! Superkaunis lakkahan tuo on, ihanan likainen väri. ♥
Nimettömästä huolimatta viihdyin näissä lakkauksissa hyvin. Ja ei se kynsien lyhyys niin paljon haittaa kun lyhentäminen oli ihan vapaasti päätettävissä.

Lakkauksen teon aikaan kynnet olivat kuitenkin vielä kuosissa, mutta valitettavasti nyt kynnet ovat aika karussa kunnossa... Töissä ollaan koko viikko muutettu meidän tavaroita toiseen rakennukseen. Me muutetaan poikien kanssa omaan labraan ja raskaiden pöytien, mittalaitteiden sun muiden kantaminen on sitten verottanut mun kynsiä sen verran, että paikkoja löytyy jo viidestä kynnestä. En tiedä saanko kynnet pysymään lakkauskunnossa ehjiksi asti, mutta jos en saa, pitää sitten vaikka ottaa taukoa blogista. Toivotaan parasta! :) 

Käytetyt tuotteet:
 • Essie First Base
 • Picture Polish Sisters (x2)
 • Barry M Lady (x3)
 • Leimauslakka Essence valkoinen
 • Leimauslaatta Überchic 1-01
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Dryin Top Coat

22 kommenttia:

 1. Systeri on kyllä kaunis lakka ja koko lakkaus myös. Mäkin haluisin sellasen ihan valkoisen tekstuurilakan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tekstuurit taitaa olla jo sen verran out, ettei kukaan enää viitsi sellaista edes tehdä. :D

   Poista
 2. Ihana Sisters <3 en ole itse tuota vielä korkannut mutta kyllä sillä on lähiaikoina lakattava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Ehdottomasti kynsille mahdollisimman pian. :3

   Poista
 3. Ah, onpa kaunis lakka ja lakkaus sen ympärillä! Mun mielestä kynnet ei näytä mitenkään lyhyiltä, varsinkaan liian lyhyiltä. Todella sopiva ja esteettinen pituus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Voisin varmaankin tottua näihin, mutta tässä pituudessa ne ei pysy ehjänä sitten millään!

   Poista
 4. Oi, nämä on ihanat! Aivan mielettömän hienot! <3 Mua ei kyllä häiritse tuo hienoinen sävyero valkoisissa =)

  VastaaPoista
 5. Mää kaipaan pianon soittoa. Iteki ala- ja yläasteella plus lukioajanki vielä käyny soittotunneilla. En oo moneen vuoteen asunu pianon kans samassa huushollissa ja ikävä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin onneksi ainoa meidän perheestä joka soitti, siksipä piano muutti meille kun talo ostettiin. Kyllä mullakin olisi tosi ikävä soittamista jos en sitä pystyisi halutessani tekemään!

   Poista
 6. Nätit kynnet! :) mulla majailee (tai ainakin on majaillut) perfectin valkoinen tekstuuri joka oli kyllä ihan pelkkä valkoinen ilman extrahiluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pitääpäs yrittää googlailla sitä lakkaa, tietenkään sitä ei enää mistään saa, mutta kiitos vinkistä! :D

   Poista
 7. Todella kivat ja ei tuo lyhyyskään kyllä häiritse. Sisters on niin nätti lakka, vähän vaihtelee miltä näyttää eri valaistuksissa.

  VastaaPoista
 8. Apua miten upee toi Sisters onkaan :o tälläset vähän likasen väriset lakat on jotenkin tosi kivoja. Nyt mun on kyllä pakko tilata se vaikka luulin et pärjään ilman :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just tällaiset vähän likaiset lakat on munkin mieleen! :) Kyllä tämä mun mielestä kannattaa ehdottomasti kotiuttaa.

   Poista
 9. Kylläpä on kauniit kynnet <3 Ja mun mielestä vielä tosi siron mittaiset! Ei ollenkaan liian lyhyet siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ No joo, en mäkään varmaan ajattelisi että muilla tämä mitta on liian lyhyt, mutta omissa kynsissä häiritsee. :D

   Poista
 10. Niin kaunis kombo! Sisters on aivan ihana lakka ja kaikki muukin toimii tässä lakkauksessa huikean hyvin :).

  VastaaPoista
 11. Ihana, talvihuurteinen lakkaus <3. Mahtavaa, että jaksat soitella pianoa, soittaminen on hieno taito.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Soittaminen on tosi kivaa, mutta itsekriittisyys vaivaa siinäkin harrastuksessa... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)