perjantai 1. tammikuuta 2016

Lupaus uudelle vuodelle ja joulukuun ostosyhteenveto

♥ Oikein hyvää alkanutta vuotta! ♥

Mä en ole yleensä tehnyt mitään lupauksia uudelle vuodelle, sillä eihän niissä tule pysyttyä kuitenkaan. :D 

Nyt mä kuitenkin sain idean keskittyä enemmän omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen. Keskittyä niihin hyviin juttuihin, eikä vain pyöritellä niitä ahdistavia asioita mielessä koko ajan. Viime vuosi on ollut todella raskas, alkuvuodesta mun mahaoireilut ja muu stressi aiheutti mm. hiustenlähtöä, tällä hetkellä mun hiusten vahvuus on varmaan 1/3 vähemmän kuin aikaisemmin. Mulla on onneksi sen verran paksut hiukset, että nämä näyttää silti normaalin paksuisilta muiden silmissä. Onneksi hiustenlähtö lakkasi kesällä ja uutta hiusta on tulollaan. Maha on oireillut kevään jälkeen aina aika ajoin, mutta se on puhtaasti omaa syytä, mitäs sn ihania mahaa ärsyttäviä ruokia. :D

Kävin työterveystarkastuksessa joulun alla ja olin positiivisesti yllättynyt tuloksista. Verenpaine oli ihanteellinen, veriarvot hyvät, kuulossa ei vikaa, käden puristusvoimat parhaassa A-luokassa jne. :D Siitä mä sitten sain sen idean, että ehkä mun ei vielä kannata heittää lusikkaa nurkkaan, vaan jos mä tästä pikkuhiljaa alkaisin huolehtimaan myös omasta jaksamisestani. Itse olen sellainen luonteeltani, että pidän huolta muista, mutta en itsestäni.

Sehän ei kuulostaisi kovinkaan pahalta lupaukselta uudelle vuodelle, jos mä opettelisin pitämään itsestäni paremmin huolta ja kuuntelemaan omia tarpeitani? Ei mitään radikaaleja muutoksia, vaan ihan pieniä juttuja.

Oletteko te tehneet lupauksia ja pysyykö ne teillä? :D
 
Sitten mennäänkin niihin joulukuun ostoksiin. Joulukuussa tuli veronpalautukset ja ostin itselleni kauan listalla olleita himotuksia. Ja vähän muutakin.

Heti joulukuun alussa Kärkkäiselle rantautui syksyinen Trend Edition. Ostin neljä lakkaa viidestä. Lakat vasemmalta oikealle: Girl With A Pearl, Grey Times, Roaming Red ja Step Into The Grey Zone.



Veronpalautuksien kilahdettua tilille tein Pretty Polishille tilauksen, joka sisälsi viisi himoitsemaani lakkaa. Niiden saavuttua paketoin ne itselleni joululahjaksi, tarkistin pikaisesti vain kaikkien olevan ehjiä. :) Lakat olivat Picture Polish Bette, New York ja Winter, sekä A England Whispering Waves ja Wuthering Heights.


Näiden lisäksi mun piti ostaa Mi Nailsilta lisää Digital Flashia leimojen päälle ja mukaan tarttui myös muutama arkki siirtokuvia. Mi Nailsilta kotiutui myös lokakuussa tilatut leimauslaatat. Sain ekstralaattoja myös testiin. ♥


Kaverin kanssa tilattiin muutamat MoYoun laatat, Itse ostin neljä laattaa: Pro Collection XL - 20, Steampunk Collecion - 03 ja - 07, sekä Explorer Collection - 03.









Näiden lisäksi mulle kotiutui testiin BPS:lta kolme laattaa: BPL-032, BPL-029 ja BPL-027.




Kuten mainitsin jo aikaisemmin, tiesin joulukuusta tulevan aika massiivinen ostosten puolesta, mutta syytän vain veronpalautuksia. Nyt mä pystyin hankkimaan pitkäaikaisia himotuksia itselleni, joten mulla ole tällä hetkellä kovinkaan montaa tuotetta himotuslistalla. Aika harvinainen tilanne. Onneksi kuitenkin kynsimaailmassa uutuuksia tulee tuon tuosta. :D 

Miten teidän joulukuu meni, menikö yhtä huonosti kuin mulla vai vielä huonommin? :D

22 kommenttia:

  1. Joitakin lakkoja ostin itselleni lahjaksi, Essietä, Glisten Glowta ja F.U.N.ia :) odottelen edelleen BPS testituotteita, pelottaa ettei ne nyt ikinä tulekaan :/ mulla on yksi lähetys aiemmin kadonnut. Nyt ei taida olla mitään himotuslistalla...
    Uuden vuoden lupauksena on tietysti kuntoilla enemmän mutta nyt kiinnittää huomiota palautumiseen ja kehon huoltoon. Odotan pääsyä pään magneettikuviin, ensi viikolla röngtenin tulokset, jos saisi selvillä mikä kättä vaivaa. Tulehdus on ainakin tenniskyynärpäässä ja rintalihaksessa-olkapään etuosassa. Kolmatta viikkoa saikulla joten nyt pitää saada käsi kuntoon. Ajattelin kohta mennäkin kevyesti salille venyttelemään ja tekemään mitä pystyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on joskus mennyt niinkin kauan paketeissa, että mulle on ehtinyt tulla testituotteet jo toistamiseen... :D
      Tuo sun käsijuttu on kyllä kurja, toivottavasti se saadaan mahdollisimman pian kuntoon! :)

      Poista
  2. Voisko sanoa että huonommin kun koko lakkahomma meinas lopahtaa ja alkoi ostelu oksettaa? Mä en tee kun korkeintaan saman uuden vuoden lupauksen kuin sinä, toi isosisko-kompleksi on varmasti monelle tuttu. Huoltaa muita mutta oma hyvinvointi kärsii kun ei sen niin väliä. Tsemppiä sulle ja ja erittäin antoisaa ja onnellista uutta vuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hui! Toivotaan, että lakkahommat kuitenkin alkaisi taas kiinnostaa, tämä on kuitenkin tosi antoisa harrastus!
      Joo, varmasti on muillakin samaa ongelmaa, pitäisi yrittää muistaa huoltaa itseäkin välillä, eikä aina vain muita! Kiitos! ♥

      Poista
  3. Mulla lähti vähän mopo käsistä, kun ostelin itselleni joululahjoja. Kauhea kasa uusia ihania lakkoja ja päälle hirveä morkkis. Kyllä tää ostelu pitäis nyt saada aisoihin. Muistan etäisesti luvanneeni samaa jo vuosi sitten :). Mäkin uskaltauduin tilaamaan yhden BPS:n laatan taas testiin. Saapi nähdä toimiiko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jos mä olisin ostanut yhtään enempää, mullakin olisi ollut hirvittävä morkkis! :D
      Toivotaan että tulee toimivia laattoja, mulla nää oli ainakin lupaavia, uskallan taas ottaa näitä testiin. :)

      Poista
  4. Mä taisin kotiuttaa joulukuussa OPI:n Give Me Spacen lisäksi vain Essencejä. Mikä siinä on, että ei pysty hyllyiltä poistumaan ilman lakkaa? :D Tosin Greysit onnistuin välttämään, en oikeasti tarvitse sellaisia. Winter Wonderfuleista kotiutin kaksi kaunista lakkaa (topperi + vaaleansininen/-harmaa). Ainiin! Olihan mulla joulukaleteri, eli perjaatteessa sain melkein joka päivä uuden lakan. Eli jos miettii uudelleen, niin tulihan niitä uudisia lakkoja sittenkin paljon :'D

    Sun ostokset näyttää niin kivoille! Varsinkin joululahjana "saadut" PP:t ja A Englandit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon huomannut saman, Essencejä tarttuu aina mukaan, onneksi omistan melkein kaikki... :D Winter Wonderfuleja en vielä ainakaan ole meidän Essencehyllyillä nähnyt, mutta toivotaan että ne tässä kohta sinnekin eksyisi. :)

      Poista
  5. Hyvä lupaus vuodelle! :) Itse en uskalla mitään luvata sillä lupaus unohtuu jo seuraavalla viikolla .. :D
    Kävin muuten hakemassa itselleni tuon essencen grey times, sinun edellisen postauksen perusteella. Aivan ihana vaalean harmaa lakka! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en tiedä toteutuuko mun lupaus, mutta mähän lupasin yrittää. :D
      Kiva että mun postauksesta on ollut hyötyä! :)

      Poista
  6. Jännä muuten, nykyään himottaa enemmänkin udet laatat kuin lakat :) Otetaanko jossain välissä uusiksi toi MoYou-tilaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Kai se on sitä että noita lakkoja löytyy jo melkein joka sävyyn niin ne laatavt vaan houkuttelee enemmän? Ja otetaan vain uusiksi heti kun sulle sopii! :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Tykkäsin kyllä jokaisesta ostoksesta tosi paljon! :)

      Poista
  8. Kysymystuokio! Onko nuo viimeiset leimauslaattakuvat sun ottamia valokuvia? Jos on, niin miten oot saanut otettua ne ilman heijastuksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne mun tekemiä, mutta en ole niitä kuvannut, vaan ne on skannattu ja käsitelty photarilla. Siten niistä saa heijastukset pois. :D

      Poista
  9. Mulla tais joulukuu mennä melko maltillisesti ostosten suhteen, vois jatkaa alkuvuoden samalla linjalla. Näissä sun ostoksissa oli muutama himotuksen kohde, noi MYL:n steampunk-laatat on ihania! Ja PP:n ja A Enkun lakat on aina hyviä ja laadukkaita hankintoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, nuo steampunk-laatat on tosi ihania! Voi olla, että niitä kotiutuu vielä lisääkin itselle. :)

      Poista
  10. Ooh, ihania ostoksia. <3 Nuo kaikki laatat ja lakat ja essencet varsinkin!

    VastaaPoista
  11. oikein hyvää vuotta 2016 sullekkin ! ihania herkkuja oot ostanut, ootan että nään noiden leimauslaattojen jälkeä täällä blogissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä noita varmasti tullaan näkemään ja paljon! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)