torstai 28. toukokuuta 2015

The 31 day challenge | Day 6: Violet nails

Haaste jatkuu! Vielä olisi muutama postaus värien inspiroimana. Tänään vuorossa on violetti. 


Aluksi ajattelin lakata ihan rehellisellä violetilla lakalla, kuten China Glazen Virtual Violet tai LOL. Muutin kuitenkin suunnitelmia, sillä kävin lakkausiltana Morsen kanssa lenkillä normaalia myöhemmin ja olin kotona illalla kahdeksan aikaan. Kävin suihkussa, jonka jälkeen piti alkaa lakkaamaan.  Olin lähdössä seuraavana aamuna aikaisten kohti Oulua, joten en halunnut lakkailla kynsiä yömyöhään.

Jotain nopeaa oli saatava kynsille, joten mä valitsin kerran kesässä -lakkani tähän tarkoitukseen. OPI DS Exclusivella en halua kovin usein lakata, sillä pullo on jo melkein puolessa välissä! Lakkahan ei ole oikeastaan violetti, mutta siinä näkyy vähän violettia seassa, joten mä hyväksyin sen tähän haasteeseen sopivaksi. :) Exclusiven kaveriksi valitsin OPIn mustan hiekkalakan Emotions. 

Keskisormeen tein leiman laatasta Y007.


Leimat tein Konadin mustalla lakalla. Leimat onnistuivat taas hyvin, ihan kuten edelliselläkin kerralla.


Tämä lakkaus oli todella nopea tehdä, sain sen muistaakseni vähän reilussa puolessa tunnissa valmiiksi. Tykkäsin lopputuloksesta todella paljon! 

Oulussa kiertelin itselle ne normaalit paikat läpi. Gina Tricotissa piipahdin vain huomatakseni sen ison standin hävinneen sieltä. Tietääkö kukaan miksi se on poistunut? Lopulta löysin itselleni ostettavaa kolmella eurolla. Ostin söpön Lumenen Natural Code Blossom -lakan. Laitoinkin kuvan Instagramiin siitä. Parasta päivässä oli kuitenkin se, että sain viettää aikaa ihanan ystäväni kanssa, jonka olen viimeksi nähnyt vuosi sitten! <3

Muistakaahan muuten antaa palautetta tai postaustoiveita täällä. Olen saanut jo paljon postausideoita ja ihania kommentteja teiltä, mutta ei se haittaa vaikka niitä tulisi lisääkin! <3

Käytetyt lakat:


17 kommenttia:

  1. Onpahan nätti tuo OPI DS ja koko lakkaus myös! Vähän hihittelin täällä, kun sun mielestä pullo on jo melkein puolesa välissä :). No okei, mä sanoisin lempilakan kohdalla, että se olisi jo käytännössä lopussa jos näkyy pientäkään vajumaa. Mikä siinä on, että toisaalta tuntuu, ettei lakat kulu koskaan eikä millään mutta sitten niiden rakkauslakkojen kohdalla pullot tuntuu olevan ihan lopussa, vaikkei niitä ees käytetä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      No onhan siihen puoleen väliin matkaa, mutta kyseessä on kuitenkin mun aarre! Ja pullo kapenee alaspäin. :'D
      Tuo on ihan totta, ne ihanimmat tuntuvat kuluvan kyllä ihan itsestään, vaikka niitä ei edes käytä! Toisia ei saa loppumaan käyttämälläkään. :D

      Poista
  2. Aivan superkauniit ja ihana tuo DS!

    VastaaPoista
  3. Kaunis pikalakkaus! :) mäkin ihmettelin Helsingin keskustan molemmissa liikkeissä mihin ihmeeseen Ginan lakat on hävinneet, apua o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mitä mitä, onko ne hävinneet sieltäkin!?!

      Poista
  4. Ihmettelin kans viimeviikolla Oulun Ginassa hienon lakkastandin katoamista. Piti ihan pyytää myyjältä apua, kun en meinannut millään löytää lakkoja. Vähäsen harmittava juttu, mutta löytyipähän sieltä kuitenkin hieno kolmen satsi. :)

    On muuten upeat nämä kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en löytänyt mukaan mitään, siitä kuitenkin oli vasta kuukausi kun edellisen kerran kolusin ne läpi ja ostin ne mitä halusin. Mutta pitääkö tässä nyt sitten turvautua jatkossa Ginan verkkokauppaan jos niitä lakkoja ei enää ole niin hyvin tarjolla?

      Kiitos! :)

      Poista
  5. Voi jehna, kun saisi itsekin loihdittua puolessa tunnissa näin upeat lakkaukset! Älyttömän kivat kynnet ♥

    VastaaPoista
  6. Kaunista ja huoliteltua jälkeä voi näköjään syntyä nopeastikin <3

    VastaaPoista
  7. Ääääääääääääääää, mä tarvin Ds Exclusiven!! ♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KAIKKI tarvitsee sen! Harmi kun sitä ei vaan saa mistään enää järkevään hintaan. :)

      Poista
  8. Hienot kynnet! :) Miten isot kuviot tuossa laatassa on?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)