keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Koston henki

Picture Polishin Nemesis kotiutui mulle Facebookin kynsikoristekirpalta. Ostelen näitä lakkoja mielelläni kirpan kautta, sillä ne tulevat yleensä kirjeposteilla, joten niistä ei tarvitse maksaa niin hirvittävästi.

En tiedä onko lakka nimetty Nemesiksen mukaan, mutta jos on, niin se tarkoittaisi kreikkalaisessa mytologiassa jumalaista koston henkeä niitä vastaan, jotka sortuvat hybrikseen. Hybris taas tarkoittaa nykyaikana liioiteltua itsevarmuutta ja -luottamusta. Ja kyllä, nämä tietoni ovat Wikipediasta peräisin, sillä en itse tunne kreikkalaista mytologiaa kovinkaan hyvin, vaikkakin se kyllä kiinnostaa.


Nemesis on pullossa ihan mieletön ja se taittaa värejä kauniisti. Harmillisesti tuota värien vaihtumista ei kynsillä huomaa, mutta ei se haittaa, se on siltikin ihan mielettömän upea lakka! 


En saanut säädettyä sävyä mielestäni oikeanlaiseksi, se on enemmän violettiin taittava luonnossa. 

En halunnut, enkä kyllä jaksanutkaan koristella näitä sen kummemmin, vaan laitoin kultaisia siirtiksiä keskisormeen ja nimettömään. Nämä siirtokuvat olen saanut Mi Nailsilta laatutestiin. 


Eihän noita siirtiksiä kauheasti edes näe kun koko lakkaus kimaltaa niin paljon. :D Kynsiä tuli kurkisteltua vähän väliä mikä tarkoittaa sitä, että lakka oli erittäin mieluinen! Vaikka tämä lakka onkin enemmän syksyyn sopiva, oli se silti pakko saada kynsille heti samana päivänä kun sain sen. Sen lisäksi tämä lakka oli ainoa kokeilematon lakkani sillä hetkellä. 

Tällä hetkellä näyttää, että toukokuu on osteluiden puolesta mennyt ihan loistavasti. Nemesiksen lisäksi mulle on kotiutunut vain kolmen euron Lumene. Onhan tässä kyllä vielä tätä kuuta jonkin verran jäljellä, mutta hyvältä näyttää toistaiseksi! 

No, ei mulla kyllä ole ollut rahaa ostellakaan lakkoja, sillä mulla on mennyt rahaa huonekaluihin tässä kuussa. Aiemmin mainitsinkin ostaneeni kahdeksan käytettyä tuolia keittiöön ja makuuhuoneeseemme meikkausnurkkauksen (kampauspöydän ostin kyllä lahjakortilla, joten omaa rahaa siihen ei mennyt). Ymmärrettävistä syistä rahaa ei siis ole jäänyt lakkaostoksiin. Himotuksia kyllä löytyy, mutta ne saavat luvan odottaa vielä hetken. 

25 kommenttia:

 1. Uih! Tää näyttää ihan Moscowlta scattered hololla ja isoilla hololastuilla. Mulla on joku ihme vaihe menossa, että olisi pakko saada jokainen holosävy lineaarisena ja sitten tällaisella isolla hololastulla. Tosi fiksua! Mutta tää lakka todistaa sen, että mun olisi pitänyt ostaa Poison holoversiona :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin voisin kyllä ottaa kaikki sävyt lineaarisilla ja tällaisilla holoilla. :D

   Poista
 2. Mmmitä! Katsoin joku aika sitten tuota pulloa CesarsShopin(kohan?) sivuilla, enkä kiinnostunut yhtään, koska duochromet ei ole ollenkaan mun juttu. Mutta nyt kun näen sen sun kynsillä, niin tuohan onkin ihan eri tarina. :O Ihan mieletön väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkään en niin hirmusti tykkää duochromeista enää, tässä ei kyllä kynnellä ole sitä havaittavissa juuri lainkaan. :) Tuo on mieletön lakka!

   Poista
 3. Ihan supernätti! Tämä on pyörinyt ostoslistalla ilmestymisestään asti, hinta vain hidastaa.. Sulla on käynyt hyvä kirppistuuri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :3 Hintahan näissä on kyllä suolainen, mä sain tän omani postareineen 11,40e, joten hyvä diili mun mielestä!

   Poista
 4. On kyllä kaunis, tykkäisin <3 Picture Polisheisin jää kyllä koukkuun ja haluaa kaikki ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on vielä muutama himotus tuollakin merkillä olemassa, mutta saa nähdä milloin saan ne ostettua. :3

   Poista
 5. Voi hittolainen, että tää on kaunis lakka! ♥ *tahtoo kans*
  Elähän vielä tuulettele siellä, vielä on kuukautta jäljellä ostoksien tekemiseen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :)
   Joo, just maksoin kaikki laskut pois ja katsoin, että ehkä sitä jotain voisi laittaa tilaukseen... :D :D

   Poista
 6. Mahtavan värinen lakka, ahh <3!!

  VastaaPoista
 7. Kylläkyllä, kaunis tämä lakka on vaikka tumma onkin! Sopii myös kevääseen:) ihanaa kimallusta< 3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis se kyllä on! Varmasti tulee syksyllä laitettua uudelleen kynsille. :)

   Poista
 8. Mä haluisin niin apinoida nää kynnet! En huomannut tuolla MiNailsillä noita siirtiksiä :( Tosi kivat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ei näitä siellä vielä olekaan, kun nämä ovat olleet mulla laatutestissä. Eli annoin näistä mielipiteeni Mi Nailsille kannattaako tällaisia ottaa valikoimaan. :)

   Poista
 9. Nemesis. <3 Tää on kyl uskomaton luonnossa, kuviin ei vaan saa kuvattua oikeaa sävyä, vääristyy aina punaisemmaksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! En saanut edes säädettyä sitä oikeanlaiseksi. :D

   Poista
 10. No johan on mielettömän kaunis lakka! Tää on pakko laittaa hankintalistalle.

  VastaaPoista
 11. Ooh, vau! Taas yks lakka lisää mikä täytyy saada :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)