perjantai 22. toukokuuta 2015

Jalat kuntoon!

Mä sain vihdoin mahdollisuuden kokeilla näitä Korealaisia Holika Holikan kuorintasukkia, joita on jo kauan hehkutettu parhaimmiksi. Ja kyllähän mä yhdyn näihin hehkuttelijoiden joukkoon. Ihan mieletön lopputulos. :) 

Mi Nailsille nämä rantautuivat jo tovi sitten, mutta tässä nyt testipostausta kuvien kera!

Huom! Tämä postaus on ällöttävä ja samalla ihana. Sisältää kuvia kuoriutuvasta ihosta, joten älä missään nimessä lue eteenpäin, jos tekee pahaa! Lukeminen tapahtuu siis omalla vastuullasi! Otin kuvat niin, ettei mun järjettömän kauniit varpaat tai koko jalka näy. Näin nuo kuvat ovat ainakin itselle mukavampia katsoa, vaikka on ne silti aika karmivia. :DNäistä samanlaisista sukista on aikoinaan tehnyt postauksen esimerkiksi Liisa ja Minna.

Pakkauksessa tulee mukana kaksi muovista jalanmuotoista sukkaa, joissa on sisällä ohuet kangassukat. Kangassukat pitävät nesteen hyvin sukissa, joten neste ei vain ole sukkien pohjalla vaan se on tasaisesti kostuneessa kankaassa ympäri jalkaa.

Sukat jalkaan, sitten vain nesteet molempiin sukkiin. Hienosti pakkauksessa on nimetty, kumpi neste kaadetaan kumpaan jalkaan. Mikähän lie olisi lopputulos jos kaataisinkin vahingossa oikeaan jalkaan tarkoitetun nesteen vasempaan jalkaan? :'D

Neste tuntuu aluksi hiukan kylmältä, mutta itse laitoin villasukat noiden muovisukkien päälle, eikä niitä enää oikeastaan edes huomannut. Itse pidin näitä sukkia ohjeen mukaan 1½ tuntia ja pesin jalat sen jälkeen. 

Odottelin ja odottelin jotain tapahtuvaksi. Mä olin jo ihan varma, ettei tuo tuote toimi mulla ja kyselin jo kaveriltakin milloin hänellä alkoi jalat kuoriutumaan. Tasan viikon päästä käytöstä huomasin jalkapohjien alkaneen hilseilemään.

Ajattelin, että tässäkö se nyt oli. No ei ollut. Seuraavana päivänä huomasin ihon hilseilevän jo paljon enemmän.


Kolmantena päivänä kantapään iho näytti jo aika hirvittävältä, tämä on se kamalin kuva:


Sain neuvon, että kannattaa kokeilla liottaa jalkoja vedessä, kuollut iho lähtee lähes pyyhkäisemällä pois. Näin teinkin ja aikani näitä lioettua sain lähes kaiken kuolleen ihon pois jalkapohjista. Mun jalat ei ole koskaan olleet näin pehmoiset!


Vaikka mä käytän kovettumahöylää ja jalkaraspia aika aktiivisesti muuten, niin ei mulla ole ikinä näin helposti ja perusteellisesti lähtenyt kovettumat pois. Mä niin tulen ostamaan näitä jatkossakin, tämän helpommaksi jalkojen kuoriminen ei enää tule!

Kuorintasukat maksavat 13,90€. Nyt onkin oiva tilaisuus saada kesäjalat kun ilmatkin toivottavasti lämpenevät! :D

14 kommenttia:

 1. Joo kyl sä oot saanu ylipuhutuks jo, et täytyy kait noit itekki testaa!!! Mul ei oo kyl jalat ollu näin huonos kunnos sit vuosiin.. :D

  Tosi ihanat kuvat muutes!! Hihhihiiii...:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se kannattaa ostaa. :D

   Mähän sanoin että kuvat on kauniit. :D

   Poista
 2. Mullekin tuli näitä Cesarista, tänään laitetaan testiin :) odotan kyllä kovasti tuota ällöttävää kuoriutumista :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla onneksi kuitenkin siinä veden kanssa läträtessä irtosi lähes kaikki, joten ihoa ei sitten löytynyt sängystä tai sukista. :D

   Poista
 3. Hui! Tää kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta mutta mua vaan hämää ajatus siitä mitä tuossa nesteessä on, kun se vaikuttaa jaloissa noin kauan aikaa :). Mieletön lopputulos, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitähän on suomessa myynnissä montaa muutakin merkkiä ja kaikki toimii mun käsittääkseni samalla tavalla. :D Lopputulos oli kyllä mahtava!

   Poista
  2. Sukat eivät itsessään kuori mekaanisesti eivätkä edes kemiallisesti. Nesteen sisältämä salisyylihappo aktivoi ihon luontaisen uusiutumisen ja kun koko iho uusiutuu kerralla (eikä pikkuhiljaa tasaisesti kuten normaalisti) niin lopputuloksena on pehmoinen iho :)

   Poista
  3. Kiitos vastauksesta! Nyt olen minäkin viisaampi! :D

   Poista
 4. Ooooh! Miulla on jaloissa tasan kaksi kovettumaa, joten en näitä näe hyödyllisiksi :D Voitin arvonnassa yhden paketin näitä ja vien ne äidille, kun sillä jalat näyttää samalta kuin tuossa ykköskuvassa (en laskenut tuotekuvaa ykköseksi :D) seisomatyön ansiosta ja vaikka niitä ei ole mitenkään muhiteltu tmv. niin iho halkeilee pohjista. Se jää juhannuksena lomalle, niin jos siihen saumaan (tai viikkoa ennen) veisi ne sille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mua taas kiinostaisi kokeilla näitä jos kovettumia ei paljon löydy, että mitä se tekee jaloille. :D

   Poista
 5. Hyvin näyttäis toimivan

  VastaaPoista
 6. Oho, olipas tehokas kuorinta! Mun tekis koko ajan mieli nyppiä noita kuoriutuvia repaleita :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosi tehokas! Mä maltoin mieleni ja en nyppinyt! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)