tiistai 10. helmikuuta 2015

Vaikeuksien kautta voittoon!

Halusin jotain tummaa kynsille. Käyttämättömissä majaili Essencen Headphones On! -lakka ja päätin lakata sillä. Tikuttaessani lakkaa luulin, ettei lakka peitä juuri yhtään. Kuitenkin jostain syystä lähdin lakkaamaan kaikki kynnet pelkästään tuolla lakalla. Yllätyksekseni se peitti kahdella paksulla kerroksella. Hyvin tikutettu siis. :D Harmikseni kuitenkin lakka ei tuntunut kuivuvan koskaan edes pikakuivattajan ansiosta. Päädyin pyyhkäisemään lakat pois kynsiltä ja aloitin homman alusta. 

Nyt laitoin kaikkiin pohjalle A Englandin Camelotin. Keskisormiin teippailin muutamat rannut ja laitoin niihin päälle tuota Essenceä. Nimettömät koristelin Mi Nailsista ostetuilla hopeisilla siirtokuvilla ja päälle laitoin vielä kristallistrassin. Eipä tämä lakkaus sitten muuta kaivannutkaan!


Oon joskus varmaankin maininnut, että mun lakkaustyyli on nenä kiinni kynsissä (vaikka mulla on ihan hyvä näkö!). Näin lakkailin tälläkin kertaa, mutta sitten huomasin etusomeen tarttuneen mun hiuksia! :O Pikakuivattaja oli tässä vaiheessa vielä kosteaa ja lopputulos tasoittuikin lähes kokonaan. Samalla oikean käden strassi oli lähtenyt itsekseen valumaan ja se oli kynnen alareunassa jo menossa... Onneksi sain sen kiinni ennen lakkauksen kuivumista ja sain siirrettyä sen paikoilleen. Näköjään tätä postausta kirjoittaessani tuo strassi on häipynyt lopullisesti johonkin, täytyy varmaan laittaa tilalle uusi. No, aina ei voi mennä ihan putkeen! :D Teippaukset kuitenkin onnistui nappiin!


Ihana musta lakkaus! Yksinkertainen, mutta näyttävä. Tällaisilla kynsillä voisi mennä vaikka treffeille, jos sellaisilla pitäisi käydä. :D

Käytetyt lakat:

27 kommenttia:

  1. Miten kivat <3 tykkään aina tummista ja nämä ovat jotenkin ihanan synkät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä tykkään myös eniten tummista kynsistä ja niissä viihdyn parhaiten. :)

      Poista
  2. Tuollaisia vaakaraitoja munkin tekisi kokeilla, tosi siistit olet saanut! Kauniit kynnet muutenkin, ehdottomasti enemmän sun näköiset treffi/ystävänpäiväkynnet kuin mitkään vaaleanpunaiset sydänkynnet ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3 Samaa mieltä kyllä tosta et ne on mun näköset, vaikka nykyään paljon kirkkaita ja pinkkejä pidänkin. :D

      Poista
  3. Rämähdin nauruun kun luin että oli lakat tarttunut hiuksiin, story of my life! :D Tosin ite oon tosi likinäkönen ja ikänäkökin jo painaa... Himputti kun mulla on ollu tuo samainen Essence jo vuoden mutten ole saanut sitä kynsilla asti, upee lakka kyllä! Hyvähän näitä on marinoida... Pakko kysyä sultakin millaista teippiä käytät näissä sun teippauksissa? Tummien ja varsinkin mustien lakkojen ystävänä tykkään näistä ihan simona ja bimbona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ei ole vielä kertaakaan käynyt näin, mutta kerta se on näköjään ensimmäinenkin. :D Kyllä mullakin rillit on, mutta niissä on plussaa 0.5 ja ne estää vaan mun elohiiren syntymistä silmiin. :D Tai no en hirmun lähelle pysty katsomaan ilman laseja tai silmiä alkaa särkemään. Nyt äkkiä kokeilemaan itsekin tätä! Oon käyttänyt näissä ebayn valkoista koristeluteippiä, se tuntuu toimivan mulla hyvin. Paksussa raidassa sitä on ollut kolme vierekkäin. On mulle tulossa suoria vinyylejäkin, mutta tuo valkoinen teippi on toiminut tosi hyvin. Kiitos!

      Poista
  4. Nää on ehdottomasti kynnet mun mieleeni :3 Vaikeuksien kautta voittoon o/ :D

    VastaaPoista
  5. Upeat! Musta väri, glitterraidat, hopeiset decalit... mitä muuta voi pyytää. Mikä mussa on vikana, kun en lakkaa enemmän mustalla, joka on kuitenkin mun lemppariväri kynsillä? Kai musta tuntuu, että muut värit tulee kateellisiksi tai pahoittavat mielensä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Mäkin lakkaan yllättävän vähän mustalla, vaikka se kuuluu suosikeihin. On niin paljon uutta testattavaa, että musta unohtuu! :D

      Poista
  6. Tummat lakat ja kynnet iskee muhun paljon enemmän kuin ennen! Itsekin haluaisin koko ajan kynsille jotain tummaa, mutta välillä on kiva laittaa sitten taas jotain värikästä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se maku vaan muuttuu! Mä en ennen voinut sietää pinkkejä lakkoja, mutta nykyään ne menee paremmin kuin hyvin! :D

      Poista
  7. Mulle tuli heti mieleen, että näillähän voisi mennä iltajuhliin. Sen verran komea mustan ja hopean yhdistelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä uskaltaisin näillä iltajuhliinkin lähteä, olisi vain niitä juhlia joihin mennä. :D Kiitos! :)

      Poista
  8. Yksinkertaisen upeat! I like :)
    Mulla vähän turhankin usein märät kynnet kerkeää imaista jostain kummasta syystä pölyhiukkasia kynsiin. Ehkä tämä kertoo siitä, että ne pitäisi pyyhkiä pois hiukan useammin... :D Hiuksiakin löytyy aina välillä lakkauksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)
      Haha, hyvä kuulla että tätä tapahtuu muillakin. Mulla ei niinkään niitä pölyhiukkasia, mutta karvoja saattaa löytyä joskus. Hiuksiin sotkeuduin vasta ensimmäistä kertaa. :D

      Poista
  9. oi, ompa tosi kauniit :)
    niiin tutta että hiuksista jää kamalat viillot lakkaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Hyvä että sitä näköjään tapahtuu muillekin! :D

      Poista
  10. Aivan käsittämättömän upeat kynnet! Tykkään! Tai paremminkin rakastan! ♡

    VastaaPoista
  11. Paitsi pakko vielä tähän kommentoida: Iskee niin täysillä, ihan mun tyyliset. Tummat ja tyylikkäät ja sopivasti blingiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! :D Tummat kynnet on kyllä aina tyylikkäät. :3

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)