sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Essencen leimauslakat testissä

Ostin Kärkkäiseltä ihan mielenkiinnon vuoksi mustan ja valkoisen Essenen leimauslakan testiin. Näillä oli hintaa 1,89 €/kpl, joten suurta menetystä en kokisi vaikka näillä ei tekisi mitään. :) Vähän ihmettelin kuitenkin tuota mustan lakan matt-merkintää, mutta kuvia katsellessa leimausjälki on tosiaan paljon mattaisempi kuin valkoisella. Mustasta lakasta pitää mainita vielä se, että se ei ole ihan niin pigmenttistä kuin esimerkiksi Konadin musta, mutta musta se on tarpeeksi musta. Heh. Edellisessä postauksessa mainitsinkin, että tosi paksun kuvion leimaaminen ei onnistunut tuolla mustalla, vaan se jäi hieman hailakaksi verrattuna jankkiintuneeseen Konadin mustaan.
 


Aloitin hankalimmasta päästä, eli sellaisesta laatasta, joka ei toimi kaikkien lakkojen kanssa ollenkaan. Laatta W208, erittäin ohuet kuviot, mutta esimerkiksi Konadeilla olen saanut todella hyvää jälkeä. Näillä lakoilla en ole tyytyväinen leimaustulokseen.


Seuraavaksi kokeilin toista hankalaa laattaa, eli MoYoun Pro Collection 14:sta. Näiden laattojen kanssa on ongelmana leimojen leviäminen, eikä nämä lakat tehneet poikkeusta siihen. Mutta muuten ihan ok jälkeä.


Lopuksi vielä BP-L003, jonka olen testannut moneen otteeseen toimivana laattana. Ja näköjään leimat sitten onnistuu sillä todella hyvin! Olisin tyytyväinen kumpaankin leimaan kynsillä ja kynsille on vielä helpompi leimata kuin näille tikuille. :)


Kyllä mä voin tän testin perusteella sanoa, että näitä lakkoja uskaltaa ostaa leimaamiseen. Kaikkien leimojen kanssa ne eivät toimi, mutta niin ei toimi mikään muukaan lakka. Erinomaisia hintaansa nähden. Löytyykö teiltä näitä ja mitä olette tykänneet?

14 kommenttia:

 1. Ei löydy. Essencen leimauslakkoja ei ole täällä. Itsellä on vain Konadin ja MoYoun leimauslakkoja sekä pari Essietä. Mutta oot sinä kyllä leimausguru! En saisi kyllä noin pientä kuviota ikinä onnistumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä väitän edelleen että se on ihan tuurista kiinni milloin leimat onnistuu ja milloin ei! :D Mutta kiitos paljon! <3

   Poista
 2. Oikeastaan leimailin juurikin näillä kahdella ennen Mundo de Uñasien hankkimista. Kahdet pullot ehdin molempia käyttää. Tykkäsin kyllä, mutta enää ei ole paluuta :D Konadin mustasta en oo koskaan välittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mun pitää myös joskus saada kerättyä rahaa noihin Mundoihin! :D

   Poista
  2. Tuleeko niihin mundoihin ihan hullut postarit? Joskus kävin kurkkimassa siellä verkkokaupassa niin ei ne lakat ollut kalliita mutta mistään ei näkynyt toimituksen hintaa Eurooppaan. Todella hyvältä näyttää ne lakat.

   Ja mäkin menin ostamaan noita W-laattoja eikä kyllä mikään ole niin vaikea leimata. Kovalla Konadin leimasimella sain jotenkin kuvion ylös mutta en löllöillä mitään. Onko sulla jotain hyvää vinkkiä, ne kuviot on niin upeita että pitäisihän niitä voida käyttää :):)

   Poista
  3. Emilia teki tosi hyvän postauksen noista lakoista ihan vasta: http://dreamingaboutnails.blogspot.fi/2015/02/mundo-de-unas-leimauslakat.html

   Itsellä on noita laattoja ja useampaa laattaa on toinen kappale, koska ensimmäinen ei toiminut kuvioiden huonon laadun takia (sain myyjältä korvaavan tilalle). Eli vika voi olla siinä, ettei kuvio ole kelvollinen. Mä saan Konadin leimauslakoilla ja pinkillä löllöleimasimella ne nousemaan hyvin, mutta tosiaan ei onnistu niillä maanantaikappaleilla mitä mulla on myös. Ja se tietty pitää mainita, että näin ohuissa kuvioissa pitää olla todella nopea sen leimaamisen kanssa. :)

   Poista
  4. Hannatic; Mundo de Uñas verkkokaupan ostoskoriin mennessä on kerrottu postarin, zone B Eurooppa. Postit maksaa jonkin verran, mutta se, että leimalakat on puoli-ilmaisia korjaa asian :) Edelleen halvempia kuin Konad ja sata kertaa parempia!

   Poista
  5. Kiitos infosta! Tämä oli mullekin hyödyllinen! :D

   Poista
 3. Mä just kotiutin tuon mustan, mutta vielä ei ole päässyt testaukseen. Lupaavalta kuitenkin kuulostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä yllätyin positiivisesti näistä. Musta oli heti kättelyssä paksumpaa kuin Konadin vastaava uutena, mutta ei ihan niin pigmenttinen. :)

   Poista
 4. Kyllä sä vaan olet niin super leimaajana! Pitäisköhän munkin ottaa joku omatoimikurssi ja leimailla tikuille ihan vaan tuntuman saamiseksi. Mulla on nää molemmat lakat ja ihan toimivat niinkuin Konaditkin eli juuri silloin kun itse haluavat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Kiitos! :D En mä edelleenkään pidä itseäni mitenkään taitavana, jostain syystä vaan nuo leimaukset mulla sattuu onnistumaan (yleensä). Muistan vieläkin sen hetken ja lakkauksen kun sain ensimmäisen leimani onnistumaan hyvin ja siitä lähtien se onkin ollut lempipuuhaa. Mutta kyllä mäkin sen kanssa taistelin aluksi, mutta periksi en suostunut antamaan! :D

   Poista
 5. Pitääkin katsoa, jos joskus olisi jossain mistä Essenceä saa niin voisi napata nämä matkaansa... mulla on vaan konadin valkoinen ja musta mutta kaipaisin välillä jotain muuta testiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä ihan kokeilemisen arvoisia ovat! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)