keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Päinvastoin

Ostin kauppareissulta Essencen sokerikuorruttajan. Tästä oli puhetta aikaisemmin Mallen kanssa ja lupasin postata aiheesta jos tuon lakan ostan. Täsäpä nyt pieni esittely aiheesta. :)


Lakka siis tekee röpelöisen pinnan minkä tahansa lakan päälle. Testailin sitä vähän kiekolle eriväristen lakkojen päälle. Lakat vasemmalta oikealle: Essie Go Ginza, Essie Lovie Dovie, China Glaze Capacity To See Beyond, China Glaze Concrete Catwalk ja China Glaze Liquid Leather. Tuota Essencen topperia on jokaisessa yksi kerros. 


Pohjalakan väri muuttuu aavistuksen vaaleammaksi tuosta topperista, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Tämä on ihan kätevä ja erittäin edullinen tapa saada tekstuurilakka mistä tahansa väristä. :) Eihän se kuitenkaan ole läheskään sama asia kuin osa kimaltavista upeista tekstuureista, mutta on tämä kuitenkin ihan jännä lakka.

Kokeilin tätä seuraavaksi lakkauksessa, jonka vuoksi poiketaan aakkoshaasteesta. Pohjalle laitoin kaikkiin muihin kynsiin paitsi nimettömään Essencen Grab This Hypen. Aikaisemmin tein ihanat lakkaukset, joissa käytin tätä leimaamiseen valkoisen päällä. Nyt tein päinvastoin. :) Lakka levittyy todella helposti ja peittää lähes yhdellä kerroksella. Eli todella peittävästä lakasta on kyse.

Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä on valkoiset leimat laatasta Qgirl-013. Keskisormessa pohjalakan päällä on kerros China Glazen The Outer Edgeä. Nimettömässä on pohjalla Ginan valkoinen, jonka päälle laitoin kimalletta Dependin lakasta 335 ja kuorrutin sen tuolla Essencen topperilla.


Leimat onnistui ihan hyvin, pieniä reikiä havaittavissa kun oikein läheltä tiirailee.


Keskisormen kynnen onnistuin nirhaamaan ison rutun kynnelläni, jonka sitten hienosti paikkasin lakalla ja glitterillä. Kauempaa sitä ei huomannut, mutta tästä lähikuvasta kyllä. :D


Nimettömästä tuli oikeastaan aika jännä, tuo glitteri tuolla alla tekee siitä vähän erilaisen. Tätä samaa tekniikkaa aion kokeilla toistekin vähän erilaisilla lakoilla. :)


Oikein mieluinen lakkaus, jossa viihdyin neljä päivää. Tein jopa suursiivouksen nämä lakkaukset kynsillä ja ne eivät olleet moksiskaan siivousurakasta, vaan olivat moitteettomassa kunnossa vielä illan riennoissakin. Samaa ei voi sanoa kynsien kantajasta. Kyllä mä olen vain liian vanha valvomaan kahteen asti yöllä. :D 

Käytetyt lakat:

Essence Grab This Hype, China Glaze The Outer Edge, Gina Tricot White, Depend 335, Konad valkoinen ja Essence Sparkle Sand Top Coat

29 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen topper tuo essence! Näyttää mukavalta ja kynnet ihanilta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo vähän erilainen tapaus! :D Kiitos. :)

      Poista
  2. Aivan ihanat kynnet! Tuolla topperillahan sais sen minttutekstuurin tehtyä, jos alle laittas vähän glitteriä:) Eihän se toki sama asia ois mut sitähän vois kokeilla?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää tehdä tällä vielä uusia kokeiluja, mutta kyllä tästä varmasti jotain jännää saa kehiteltyä. :D

      Poista
  3. Tosi kivat kynnet! :) Tuo valkoinen muuten näyttää lähikuvassa märältä :D
    Ehkä mun täytyy myös ykassa vieraillessa käydä tämä topperi nappaamassa itselle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Niinhän se vähän näyttää, se on jotenkin sellainen lasimainen tuo pinta niin se tosiaan näyttää märälle. :D Ainakin Ykaan näitä vielä jäi, että käy ihmeessä ostoksilla jos sinne eksyt. :)

      Poista
  4. Kauniit lakkaukset! Jännä tuo hiekkatopperi, tuon vois itekin kotiuttaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kyllähän tämä ihan hintansa haukkui. :D

      Poista
  5. Wautsi! Mielenkiintonen toi Essence, ja tosi upeet kynnet! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä mielenkiintoinen tuttavuus. :)

      Poista
  6. Onpas tuo topperi kyllä kiva. Sen kun saisi jostain käsiinsä. En ole muistaakseni huomannut nettikaupoissakaan. Just ihanaa tehdä kaikkia erilaisia yhdistelmäversioita niin kuin tuo nimettömän glitterilisä. Ja nyt alkoi tehdä mieli lakata The Outer Edgellä, vaikka suunnitelmissa oli ihan jotain muuta. Pitäiskö tilata ylimääräisiä käsiä jostain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Mä en ole katsonut löytyykö tätä nettikaupoista, mutta pitää laittaa korvan taakse jos törmään. :)
      Mäkin oon joskus tuskaillut käsien vähyyttä lakkausideoihin nähden. :D

      Poista
    2. Kosmetik4lessillä on ainakin tuo Essencen topperi :)

      Poista
    3. Hyvä tietää, kiitos Mimosa! :)

      Poista
    4. Eikä! Miksen mä ole huomannut? Olen siis kädetön ja myös silmätön :). Joudunko mä taas tekeen tuolta tilauksen? Kiitti Mimosa :).

      Poista
  7. Ooh, onpas ihastuttava lakkaus! Toi Essence on kyllä aika jännä :) Mun makuun turhan kiiltäväksi jää vaan toi rouhea pinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin oon huomannut, että pidän tekstuureista kimaltavana, mutta vähän mattaisena. Enemmän kuin tällaisena lasimaisena. :)

      Poista
  8. Voi miksi meidän Halpa-Halli ei ole Essence-halli?!?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että näitä tulee useampaankin Halppikseen myyntiin!

      Poista
  9. Aivan ihana lakkaus! Tuo sokerilakantekijälakka on kyllä semmonen, että tahtoo kans...

    VastaaPoista
  10. Onko tuo Essence semmoinen wannabe-hiekka vai oikeasti karheahko hiekka? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinta on röpelöinen joo, mutta enemmän minä tän wannabe-hiekaksi lasken kuitenkin. :D Mulle se oikea tekstuuri on hiukan erilainen.

      Poista
  11. Mistä Suomesta saa Essencen lakkoja? Mä kahmin niitä aina ulkomailta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun käsittääkseni näitä saa ainakin Tuurista Keskiseltä ja Halpa-Halleista (Pori, Pietarsaari, Kokkola, Ylivieska ja Kuopio Matkus). En tiedä tarkkaa tilannetta, mutta noista ainakin on saanut. :)

      Poista
  12. vähän jännä toi essence! ihanat kynnet :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)