perjantai 11. tammikuuta 2013

Jämäkoristeista

Mä tein nämä kynnet tossa joulun alla ja mulle jäi niitä koristeita myös ylimääräisiksi joten ajattelin käyttää ne nyt pois. Nämä koristeet on tehty vastaavalla tekniikalla kuin tuossa linkkaamassani postauksessa, mutta vain eri lakoilla. Muistaakseni käytin flormarin lakkoja näihin. 

Pohjalakaksi valitsin China Glazen Concrete Catwalkin. Kun lakka oli vielä ihan vähän kosteaa, painelin vain tähdet paikalleen ja laitoin päällylakan. Helppoa ja nopeaa. Näihin kynsiin meni ehkä 20 min. :)




Näistä tuli tosi kivat! Ehkä tykkään tosiaan näistä enemmän kuin niistä edellisistä vastaavista, kun siinä se pohjalakkakin oli vähän liian näyttävä niihin tähtiin verrattuna. Näissä tuon pohjan yksivärisyys korostaa kivasti näitä tähtiä. :)

Ostin muuten ennen joulua Tiimarista muutaman rei'ittäjän kun satuin löytämään tarpeeksi pieniä. Niillä pystyn nyt tekemään muun mallisiakin  vastaavia koristeita kynsille. :) 

13 kommenttia:

  1. Kivat taasen! Mäkin meen kyllä kattomaan tiimarista tollasia :D Pakko saada! Oon jo marmotoinutkin, mutta tarvis jonkun muodon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Noi sydämet ja tähdet mahtuu kokonaisina mun kynsille, mutta toi kukka oli jo vähän iso, ajattelin laittaa ne osittain. :)

      Poista
  2. tosi kivat ja idea muutenki tehdä noi koristeet

    VastaaPoista
  3. Näissä on ihanat värit! Ja näyttää hienolta, kun marmori on cremepohjalla :)

    VastaaPoista
  4. Cool! Tämäkin tyttö taitaa viikonloppuna suunnata Tiimariin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti näitä sieltä löytyy, itse meinaan moneen otteeseen olen käynyt niitä etsimässä ja aina ne oli liian isoja. :)

      Poista
  5. Blogissani on sinulle haaste:

    http://nailartofkoku.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, mutta en löydä sitä haastetta blogistasi..? :)

      Poista
    2. Ilmeisesti linkkasit väärään blogiin, löysinkin oikean osoitteen. :)

      Poista
  6. Tein juuri tällaiset ja mulla meni kaks päivää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no kyllähän mullakin olisi näihin mennyt aikaa jos en olisi aikaisemmin noita koristeita jo tehnyt. Vai menikö sulla jonkin muun vuoksi kaksi päivää näihin? :D Musta tuntuu että mulla menee nykyään melkein aina kaksi päivää kynsien tekemiseen kun ei ehdi samana päivänä lakata ja koristella. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)