perjantai 25. tammikuuta 2013

Uusi vanha ihanuus

Mulla on onneksi sellainen sisko, joka kyttäilee aina joka paikassa lakkoja. No hän sitten bongasi mulle tämän ihanuuden internetin ihmeellisestä maailmasta. Kyseessä on siis OPIn DS Desire. Tää on niin ihana! <3 Harmi kun tätä ei päässyt kuvaamaan auringonvalossa.
Ja sitten niihin koristeluihin. Olin ensinnäkin pelkillä lakoilla päivän ilman koristeluja, kun en halunnut peittää lakkaa. Ajattelin huvikseni kokeilla käsinmaalausta, vaikka tiesin mikä on lopputulos. Näinhän se menee, että tullakseen huippuosaajaksi jossakin, täytyy sitä harjoitella 25000 tuntia. Jos mä olen harjoitellut käsinmaalaamista yhteensä alle tunnin, niin mulla on vielä 24999 tuntia aikaa oppia tullakseni hyväksi. :D Kyllä mä silti aion harjoitella tätä vastaisuudessakin.


On ne TODELLA kaukaa katsottuna ihan jees. :D Kuvassa ehdin jo pikkurillin rutata, mutta ei se menoa haitannut. Oikein ihanaa viikonloppua teille kaikille!

18 kommenttia:

 1. Luulin jo, että on leimat! Hienot designit oot maalannut kyllä :) Itse oon tosi heikko keksimään omasta päästä edes mitään koukeroita ja niistä tulee aina outoja :D Toi on kyllä ihan kuin jostain laatasta!
  Onko ne muuten maalattu koristelulakalla vai akryylimaaleilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No mäkin olen huono keksimään mitään koukeroita, mutta tällaiset kuitenkin tuli tällä kertaa kun ei ollut mitään paineita saada koristeluja aikaiseksi. :D Nää on maalattu akryylimaalilla.

   Poista
 2. Minusta nämä on upeat, katsoin pikaisesti ensin kuvasta että leimat mutta luettuani tekstin tajusin, että olet itse maalannut. Lakka on mieletön <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikaisesti katsottuna ne ehkä kaukaa voikin leimoille näyttää, mutta ei läheltä. :D Tuo lakka on kyllä ihan älyn ihana!

   Poista
 3. Ihana tuo lakka :) Hyvinhän sä oot onnistunut tuossa koristelussa :)

  VastaaPoista
 4. tosi hienot! mitä sivellintä käytit, sait ihanan ohuita viivoja aikaan :) itelläni on joku halpissivellin joka tekee iiiiiihan liian paksuja viivoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä käytin näihin vähän arvokkaampaa sivellintä. En muista mistä olen ostanut, mutta tässä on kuva siitä (tuo ohuin noista):
   http://nailessentialz.com/images/600554453119.png

   Poista
 5. Jestas, miten mieletöntä jälkeä teet harjoittelun jälkeen, jos jo nyt on noin kaunista :O

  VastaaPoista
 6. Hienot koristelut! Mun mielestä koukerot sopii tosi hyvin just tuohon pohjaan, ei peitä kaunista väriä liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mäkään en halunnut liikaa peittää tota lakkaa, siksi olinkin eka päivän ilman koristeluja. :D

   Poista
 7. Kyllä mäkin hätäseen katoin noita leimoiksi. Hyvin oot maalannu, lisää vaan tämmösiä! :) Upea lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Täytyy jatkaa harjoitteluja näiden kanssa! :)

   Poista
 8. Oot kyllä luonnonlahjakkuus, jos ekalla kerralla tulee tälläistä jälkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   No olihan tää toka kerta tavallaan, mä maalasin sen hienon traktorin isänpäiväksi, mutta siinä ei ollut kuin palleroita ja neliöitä. :D

   Poista
 9. en kestä että saat ekalla yrittämällä tällasta aikaan. Tosi vaikea hyväksyä, ku ite oon vääntäny ja vääntäny enkä saa mitään aikaiseksi akryylimaaleilla :D Upeat on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :D
   Kyllä mä joskus oon yrittänyt sellaisilla surkeammilla sudeilla, eikä siitä tullut yhtään mitään. Ostin ton hiukan paremman siveltimen, ei se tosin montaa euroa maksanut. Sillä mun mielestä onnistui paljon paremmin heti kerralla. Mä maalasin myös joidenkin ohjeiden mukaan niin, että sivellin oli pystysuorassa asennossa kynttä vasten. Myös mulla on hyvät valot työpöydällä ja nenä kiinni kynsissä kun mä näitä tein. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)