keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Lainalakkakokeilua

Mulla on melkeinpä huono omatunto kun en ole ehtinyt paneutua lukemiini blogeihin kunnolla viime aikoina. :D Käyn kyllä nopeasti vilkaisemassa kaikki läpi, mutta aina ei ehdi edes kommentoida mitään. Pitää varmaan laittaa asiat tärkeysjärjestykseen! :D

Mutta sitten tämänkertaisiin lakkauksiin. Sain lainaksi A-Englandin lakan Avalon. Ihan mahtava lakka. Hyvä levittää ja peittää kahdella kerroksella. Harmi vain, että koristelin ja otin kuvat lakasta vasta seuraavana päivänä ja pikakuivattaja oli ehtinyt tätä lakkausta jo vähän kutistaa.
Mä en tosiaan ehtinyt koristella näitä kynsiä samana päivänä, mutta tein sen sitten seuraavana. Leimasin ruutukuvion m60 ja lakkana käytin China Glazen Cherish. Vaikka lakka onkin vihreä, se näyttää hopeiselta näissä kuvissa. :)
Nämä olivat vähän tällainen pikainen kokeilu, mutta silti näissä kynsissä tuli oltua useampi päivä. Voi kyllä johtua siitäkin että en ehtinyt vaihtaa niitä. :D

19 kommenttia:

 1. Mä oon monta kertaa meinannut tilata Avalonin, ihan sen nimen takia :D Sulla näyttää kauniilta tuo sävy :)

  Ja ihanasti oot taas leimannut! Mä saan leimaamalla suoristakin viivoista kaarevia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimen takia kannattaa kyllä ostaa ko. lakka! :D :D

   Kyllähän noi vähän mutkalla on mullakin nuo leimat, mutta näillä mentiin! :)

   Poista
 2. Oijoi :) Ihanat!! Tuo lakka varsinkin :)

  VastaaPoista
 3. Nätit! :-) Ja tosi upeasti oot saanu nuo leimat laitettua. Kateellinen olen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Näitä vähän jännäsinkin että miten onnistuu suorat viivat mun kynsille kun ne on niin kaarevat. Ihan hyvin ne kuitenki onnistui. :)

   Poista
 4. Avalon on kyllä niin nätti, hienot leimailut oot taas saanu aikaseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Niinhän toi on nätti, täytyy hommata se myös itselle. :)

   Poista
 5. Aika jännä miten tuo Cherish näyttää noin hopealta näissä :O Pitääpä itsekin testata tuota leimaamiseen, että onko tulos sama!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä oon joskus aikaisemminkin leimannut jonkun tumman päälle vihreällä ja silloinkin se näytti hopealle. En vaan nyt äkkiä muista mikäs lakkaus se onkaan.

   Poista
  2. Piti metsästää vielä se postaus.
   http://belegwen.blogspot.fi/2012/06/perussettia.html

   Poista
 6. Minähän sanoin että toi on ihana lakka :D Näin sitä saadaan käännynnäisiä :) Itse olen vaan niin onneton kuvaamaan kynsiäni, omissa kuvissani en ikinä saa tuota shimmeriä tästä esiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä niin. :) No onhan tossa omassa kuvaamisessakin paljon parantamisen varaa, mutta näillä mennään! :)

   Poista
 7. Ihana Avalon! Mutta nyt on kyllä pakko kysyä, että onko sulla tapana lakata kärjet poikittain erikseen? Jos ei, niin kannattaa ehdottomasti jatkossa tehdä niin - silloin ei meinaan ikinä kutistu lakkaus niin, että kärjet pilkottaa, ja lakkaus kestää myös pitempään lohkeamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän ajattelinkin kun tiedän miten itse lakkaat, että mainitset tosta asiasta jos luet postauksen. :D Joidenkin lakkojen kohdalla lakkaan myös kärjet, mutta en läheskään aina. Vähän riippuu lakasta. Mutta oon mä sitä tapaa yrittänyt istuttaa mun lakkaustyyliin jo pidemmän aikaa. :D

   Poista
  2. Ai hitto että olen ennalta-arvattava! :D Menen nyt nurkkaan ja näytän nololta.

   Poista
  3. Haha! Höpö höpö sää mihinkään nurkkaan menet, mähän tässä oon itse ollut vaan laiska ja jättänyt ne kärjet lakkaamatta. :D Musta toi on vaan hyvä muistutus mulle, että pitäisi vähän skarpata näiden lakkauksien kanssa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)