sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Nyt onkin mainio aika tehdä joulukynnet...!

Niinpä niin. Tein sitten vahingossa itselleni joulukynnet. Mulla oli kokeiluvuorossa Color Clubin Take Wing-kokoelmasta lakka nimeltä Metamorphosis. Ennakkoon jo katsoin että tämä lakka taitaa olla kokoelmasta se, josta vähiten tykkään. Kaunis pullossa, mutta ei sovi mun kynsille. Varmaan käytän tätä seuraavan kerran niin, että laitan mustan lakan pohjalle. Se näytti enemmän omalle. :) Alla olevissa kuvissa lakkaa on 2 kerrosta.




Koristelulakaksi valitsin GOSHin Gold-lakan, enkä yhtään ajatellut että lopputulos näyttää niin jouluiselta... Kokeilin vähän erilaisia koristeluja tällä kertaa. Eli maalasin pakastuspussin päälle lakalla alueen ja annoin kuivaa sen hyvin. Kunnes lakka oli kuivunut niin irrotin sen pussista varovasti ja leikkasin koristelusaksilla siitä palasia. Kai tällekin tekniikalle jokin nimitys löytyy, en vain tiedä sitä. :)



Näitä palasia sitten liimailin kynsille kirkkaan lakan avulla. Tämä tapa taitaa jäädä mulle käyttöön, ehdottomasti siistimpää tehdä näin kuin sählätä teippien kanssa. Lopputulos oli tällainen:





Tässäpä vielä siis käytetyt lakat:


Nyt todellakin oli jo aika tehdä ensimmäiset joulukynnet, eihän jouluun ole enää kuin vähän yli puoli vuotta! :D

30 kommenttia:

  1. Oi kun on nätit. :D kyllä joulujuttuja voi kesälläkin tehdä. mun pojat kyseli joulupukkeja takas ikkunaa viime viikolla ne on niin kivat kun pukki ajaa junalla ja formula-autolla.

    http://lakkaaddikti.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Lapset varmaan toivoo muutenkin että joulu olis kaiken aikaa... :D

      Poista
  2. On se hyvä, että sinäki oot valmistautunu ajoissa ;) Tosi nätit, oot tosi hyvin onnistunut! Mä joskus samaista tekniikkaa kokeilin, sydämmiä leivinpaperille, muttei koskaan tullut laitettua kynsille asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vain. Jouluun valmistautuminen yleensä jää vähän viimetinkaan, tänä vuonna oon ihan tarpeeksi aikasten liikenteessä... ;)

      Mä kattelin ebaysta sellasia koristerei'ittimiä, mutta jäi vielä katseluasteelle. Niillä olis helppo tehdä vaikka mitä. :)

      Poista
  3. Tosi kivat. :) Mulle ei oo koskaan tullut mieleenkään että koristelut vois tehdä noinkin.. Tarttee varmaan kokeilla joku kerta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kyllä kannattaa kokeilla. Tämä oli helppoa ja tarpeeksi tarkkaa koristelua mun makuun. :)

      Poista
  4. En ookaan aikasemmin kuullu tommosesta tekniikasta. Eikö se lakka lohkeile, kun siitä yrittää leikata kuvioita? No, pitääpä pistää tämäkin korvan taakse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se lakka lohkeile, toi oli enemmänkin sellaista muovi/kumimaista venyvää, mutta sai ihan ilman ongelmia saksilla leikattua. :)

      Poista
  5. ooiii kun ihanat! tykkään tosta Color Clubin lakasta:3 musta se on ihanan värinen.
    ja kyl noi kynnet sopii tietty jouluun, mutta ei ne hirveen jouluisat mun mielestä oo.. :D
    oot tosi taitava, kui siisti toi tekniikka noihin koristeluihin! vois itekkki joskus testata..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)
      Kannattaa kyllä testata tätä menetelmää, ylättävän helppoa ja kivutonta. :D

      Poista
  6. Kivan näköiset kynnet. ;) Täytyy kanssa kokeilla joskus tota juttua. Mulla on kuviosaksia muutamaa kuviota , niin siinä saa erilaista kuvioo. Eikä toi vaikuttanut kovin vaikealta- ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tätä tosiaan kannattaa kokeilla, ei oo ollenkaan vaikeeta. :)

      Poista
  7. No ei nää mun mielest oo nii jouluset, varsinkaa ku livenä näki!!!:) Haasteeseen vastattu.

    VastaaPoista
  8. Ooh, ihan uusi idea itselleni! Pitääpä kokeilla joskus:) Vähän ehkä jouluiset kynnet juu mutta onko se nyt niin justiinsa, nätit kuitenkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, tämä oli ihan kivaa puuhastelua. :)

      Poista
  9. Waude, kiitos vinkistä!! Enpä ollut aikaisemmin törmännytkään tuollaiseen. Kynnet näyttää todellakin siisteiltä. Eivätkä ne nyt mitenkään liian jouluiset ole mielestäni etteikö voisi näin kesänkin korvalla pitää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! En kuollaksenikaan muista missä tämän tekniikan olen eka kerran nähnyt mutta olen törmännyt siihen kuitenkin harrastuksen alkuvaiheessa, nyt vasta pääsin kokeileen. :)

      Poista
  10. Vau, toi oli ihan uus tekniikka mullekin, kiitos vinkistä, voisi kyllä kokeilla.
    Lopputulos oli siisti eikä yhtään liian jouluinen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä että tuli jotain uutta opittua munkin blogista! :)

      Poista
  11. Onpas hyvä idea! Ei oo kyllä koskaan tullut mieleenkään. :-) Kurkkasin ensin vaan nopsaan kuvat ja ehdin jo ennen lukemista miettiä et miten ootkaan saanut noin siististi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain! Mä teen just samoin, että ensin katson kuvat ja luen sitten vasta. :)

      Poista
  12. vautsi vau! Ja on kyllä lakan väritupeat! Jännä tekniikka, en ikinä ole kuullutkaan! Toimisikohan leivinpaperille tai foliolle? Täytyykin kokeilla :) Ja eihän nuo olejouluiset?, ainakaan mun mielestä :) Upeat korkeintaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista! Leivinpaperille ainakin toimii, koska Vanquish tuossa ylempänä niin kirjoitti. :)

      Poista
  13. Mäkin oon ihan innoissani tästä ideasta ja aion niin testata tämän. Pitää koristelusaksia käydä haalimassa, jossain oli mustaakseni sellaisia pienempiä useampiakin.. Mutta ihana idea joka tapauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootan kyllä innolla mitä muut saavat aikaiseksi. Mulla oli vähän tällainen tylsähkö kokeilu, mutta aion kyllä kokeilla erilaisia lisää. :D

      Mä leikkasin omani Biltemasta ostetuilla saksilla. Sakset olivat setissä, jossa oli jotain 6-7 eri terää ja jotka maksoivat alle 10e.

      Poista
  14. Mä kanssa ostin koko kokoelman ja olin aluks eniten innoissani tosta Metamorphosista, kunnes kynsillä se oli vain tumma vihreä.. :P
    Mutta eiköhän niitä kaikkia ihan varmasti tule käytettyä.
    Swatchailujen perusteella mun suosikeiksi nousi Wing fling ja Sparkle and soar :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mullakin suosikkeina on nuo mitkä mainitsit ja siihen vielä lisäksi tämä Fly With Me. :)

      Poista
  15. Oi miten ihanan yksinkertainen tekniikka, jolla saa todella kauniit kynnet! Ainakin sinä sait ;) En ole ikinä ennen kuullut moisesta, mutta pitää kyllä testata, kunhan löydän vain jostain kivat kuviosakset.

    - uusi blogiisi ihastunut lukija :) -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Kyllähän tätä tekniikkaa pystyy kokeilemaan ihan tavallisillakin saksilla, leikkaa vain mielivaltaisia kuvioita ja pistää kynnelle. :D

      Tervetuloa lukijaksi ja toivottavasti viihdyt! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)