torstai 3. toukokuuta 2012

Voiko tylsä harmaa olla kaunista...? Voi.

Tällä kertaa kynsille päätyi uusi China Glazen lakka Concrete Catwalk. Mun vaan oli pakko saada tää lakka itelleni kun tiesin tykkääväni tästä. Ja tykkäänkin tosi paljon. :) Kynsille tämä piti saada ennen mun uuden lakkatilauksen saapumista, kun sieltä on tulossa aika värikkäitä lakkoja tällaisten harmaiden tilalle... :)

Lakka peittää todella hyvin, kaksi kerrosta riitti täydelliseen peittävyyteen. Ja ah, tää vaan on mun mieleinen lakka! Tiedän että monet tykkää vähän tyttömäisemmistä väreistä, mut nää sävyt on nyt vaan niin mua. :D Kuvat ei tee oikeutta tälle lakalle, mutta tässäpä nämä:
Koristelin taas yksinkertaisesti leimauksilla ja strasseilla. Leimasinlaattana käytetty essencen laattaa ja leimasinlakkana konadin Pastel Violetia. 
Mä vaan niin tykkään tosta lakasta! Ja lakkauksetkin onnistui tällä kertaa todella helposti. Tässä vielä käytetyt lakat:Huomenna pitäisi saada jotku näyttävät kynnet aikaiseksi viikonlopun rientoja varten niin en tasan varmasti siinä onnistu! Mutta ainakin yritys on kova! :D

6 kommenttia:

 1. Kaunis lakka ja kauniit kynnet!

  VastaaPoista
 2. Ihana lakka. Määkin haluan, mutta mulla noita harmaita lakkoja jo on, niin pakko vastustaa kiusausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei just tän väristä ollutkaan, joten ostopäätös oli helppo! :)

   Poista
 3. minäkin omistan tuon saman lakan ja minäkin tykkään siitä todella paljon! :D Itse koristelin sen leimaamalla valkoisella konadlakalla rusetin ja tykkäsin ihan tosipaljon lopputuloksesta :)

  VastaaPoista
 4. Ai vitsi miten ihana lakka <: ja mitä kynnet ;)

  http://fanny1991blog.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)