sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Pieni välipostaus...

Mulla oli eilen ihan järjettömän kiire laittaa kynnet. Olimme tyttöjen kanssa lähdössä syömään ravintolaan ja muutenkin istumaan iltaa. Vähän ennen seitsemää alottelin lakkaamaan ja puoli kahdeksaan mennessä piti olla jo autossa menossa... Lakkaus onnistui kohtuullisen hyvinkin (lakkausajan huomioonottaen), pikakuivattaja vaan temppuili taas. Onneksi mulla on tulossa testiin kolme eri pikakuivattajaa. :)

Halusin laittaa kynsille jotain mulle niin ominaista väriä eli mustaa. :) Siispä päädyin lakkaamaan OPIn Suzi Skis In the Pyreneesillä. Koristeluiksi laitoin koko kynnen leimat laatasta BM-224 ja leimasinlakkana toimi China Glazen Joy. Lopputulos miellytti omaa silmää, joten ajattelin että laitan näistä yhden kuvan tännekin.

En ehtinyt edes kunnon kuvia ottaa, tämä säälittävä kuva on otettu auton rattia vasten kännykän kameralla kun olin jo peruuttamassa pihasta pois. :D


Tällaista tällä kertaa! Kiitos vielä tytöille hauskasta illasta! :D

9 kommenttia:

 1. Kiitokset myös täältä teil tyttösil mukavasta illasta. :)

  VastaaPoista
 2. Upeita! suosikkini on nämä: http://3.bp.blogspot.com/-atgJdsLVED8/T7vp6q4SNkI/AAAAAAAABK0/ErE06na7rp0/s400/4_belegwen_kehys.jpg

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot kynnet! Ja eihän nuo niin lyhyet edes ole ;) Itsellä lähti tänään puutarhatöissä puolen kynnen paksuinen liuska irti. Meinasin lyhentää kaikki, mutta sain auttavasti annettua ensiapua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä nää taitaa olla mun blogihistorian lähes lyhimmät kynnet kuitenkin. Eli mulle lyhyet. Mullakin on vähän ollut samaa vikaa kun on tullut tehtyä niin paljon hommia, että aina jostain kynnestä lähtee pieni palanen kävelemään..

   Poista
 4. Iso kiitos myös minun puolestani, kun että päästä mua ihan täysin mökkihöperöitymään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eiköhän me aleta sua vihdoin ihmisten ilmoille viemään.. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)