tiistai 29. toukokuuta 2012

Leimaamisen helppous!

Kuten moni muukin viimeaikoina, mäkin sain oman XL-stamperin. Tosin minäkään en sitä hommanut mistään suomalaisesta verkkokaupasta, vaan teimme kimppatilauksen Magnonailsille. Kiitos Vanquishille! Itse en tilannut kuin yhden stamperin ja yhden laatan omaan käyttöön. Mutta kaverin puolesta laitoin myös stamperin, laatan ja kynsisabluunan tilaukseen.

Tässä lähtee sitten viimeinen kokeilematon lakka mun kokoelmasta kynsille! Nytkö mun pitää alkaa kierrättään kaikkia?!? :)

Tämänkertaisiin kynsiin valitsin pohjalle Catherine Arleyn hololakan numero 806. Tässäkään hololakassa ei hirvittävän voimakasta efektiä näy, mutta todella kaunis lakka kuitenkin! Lakkasin kaksi kerrosta ja peitti ihan hyvin.




Koristelut olin ajatellut tehdä ihan eri tavalla kuin lopulta tein. Eli ensimmäiset kynnet kokeilin koristella eräänlaisilla sydämillä, mutta nämä epäonnistuivat onnekseni niin pahasti, että jouduin lakkaamaan muutaman kynnen uudestaan. Sitten päätin kokeilla tätä uutta stamperia ja kauan sitten hankkimaani laattaa A24. Minähän omistan todella "pyöreät" kynnet, joten leimaaminen on yleensä hankalaa, varsinkin jos on kyse isommista leimoista. Tämän uuden stamperin avulla kaikki sujui kuin leikki! En tiennyt leimaamisen voivan olla näin helppoa! :D Leimasinlakkana käytin Color Clubin Revvvolutionia. Eli taas hololakan päälle leimaukset hololla.. :)




Tässä kuvassa tuo lakan ja koristelun holoisuus tulee ehkä parhaiten esille. Harmi kun en päässyt aurinkoon kuvaamaan...


Tässäpä vielä käytetyt lakat:


Näistä lakkauksista tykkään tosi paljon! Ihan hyvä että ne ensimmäiset koristelut epäonnistu ja jouduin tekemään sitten tällaiset. :D

Huomasin tässä tätä postausta tehdessäni että lakan väri vaihtelee todella paljon riippuen kummassa näytössä omalla koneellani näitä kuvia katselen. Paremmassa näyttää tietenkin paljon hienommalle... Huonommassa kuvat jäivät todella vaisuiksi. Toivottavasti kaikilta löytyy parempi näyttö kuin tuo mun huonompi. :D

24 kommenttia:

  1. Tosi nätit kynnet!

    Mulla on koko leimailu vielä suunnittelun (ja välineiden hankinnan) tasolla, mutta tälläiset kuvat kyllä pahentavat leimailu-kuumetta=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Suosittelen kyllä hankkimaan välineet, näissä on vain mielikuvitus rajana kun leimailee! :)

      Poista
  2. Upeat kynnet olet tehnyt -jälleen kerran:)

    VastaaPoista
  3. Mullakin on tosi kaarevat kynnet, ja siks en oo saanu Konadeja toimimaan ja ne on jääny aika vähälle käytölle.. Pitäis itekin hankkii se XL-stamper vihdoin et pääsisin vihdoin leimaileen kunnolla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, huomasin myös sen että paljon helpompi on saada leimaukset suoraan tällaisella stamperilla kuin Konadilla. :)

      Poista
  4. Oi ihanat! Mun mielestä holo holon päälle on yks parhaimmista keksinnöistä ikinä. Niin makeita aina. Mulla tuli juuri tänään postista XL-stamperi! Oon ihan fiilareissa. Mullakin niin niin jyrkän pyöreät kynnet, että usein leimaan tosi vinoon tai sitten stamperi liukuu kynnellä ja kuva leviää.

    gameofpolish.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä stamperi on kyllä ehdottomasti paras ostos pitkään aikaan. :D

      Poista
  5. Ui kun on ihanat! Mä olen toistaiseksi yrittänyt välttyä ostamasta XL-stamperia ja kauheaa kasaa laattoja, mutta tällaiset kuvat tekee sen todella vaikeaksi! Muutenkin sun lakkaukset on aina niin ihania (blääh, mikä valju sanonta), että ihan harmittaa kun itsellä ei ole yhtä nätit kynnet, kivat lakat ja tarkka käsi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos! Ihan täällä jo punastuu kehuista! :) Mä kuitenkin luulen, että aina jokaisesta tuntuu että toinen osaa jotain paremmin. Itsekin kateellisena aina muiden hienoja lakkauksia katselen... :D

      Poista
  6. Taas niin kiva holo-holo-lakkaus :) Pitääpä itsekin koittaa leimata Revvvolutioniolla, kun nyt saapui ;) Tosin tuota CA:n sävyä en voisi kuvitella omilla kynsillä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Toi Revvolution kyllä sopii erinomaisesti tällaisiin leimauksiin. Ainakin mun käytössä toimii. :)
      Ja eihän kaikille kaikki värit sovi omille kynsille, mulla se vastahakoinen väri on tietyn sävyinen vihreä :)

      Poista
  7. Näyttävät todella hyviltä mun näytöllä. :D

    VastaaPoista
  8. Voi kun mä tahdon hankkia tuon Revvolutionin! Se on niin ihana, mutta jotenkin ei ole vaan vielä päätynyt mun lakkalaatikkoon. En kyllä ymmärrä miksi ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä hankkimaan! Ehdottomasti hankkimisen arvoinen! :)

      Poista
  9. Tosi ihanan värinen hololakka, pitää varmaan itsellekin joku kokeiltavaksi hankkia. Kaikki on nyt kovasti postailleet noista XL-leimoista ja pakko sanoa että ihaniahan ne on!
    Vissiin toi kaarevillekin kynsille toimii paremmin?

    http://korukynsilla.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oranssi on yks mun suosikkiväri yleensäkin, joten tää kuuluu ehdottomiin lemppareihin. :)

      Omalla kohdalla mielestäni oli helpompaa kohdistaa XL-stamperilla kynnelle leimoja suoraan kun ne voi painaa paikalleen, eikä tarvitse pyöritellä leimasinta. Ja toimii ainakin omiini paremmin kuin Konadi kun on kaarevat kynnet.

      Poista
  10. Wow nuo ovat kyllä aivan sairaan hienot! Olisipa minullakin taitoa tuollaisia väkertää! :) *kade*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pakko olla kyllä rehellinen, nää on helpoimmasta päästä mun tekemistä lakkauksista. Toi stamperi teki siitä älyttömän helppoa. :)

      Poista
  11. mitähän sekoilin kommenttini kanssa äsken, apua... :D piti siis tulla sanomaan että aivan upeet kynnet :) minäkin haluan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulle näkynyt muuta kommenttia kuin tää? :D Mutta kiitos paljon! :) :)

      Poista
  12. En omista vielä itse minkäänlaisia leimaamisvälineitä. Mutta haluaisin kaikkitänneheti ku kattelen näitä sun kynsiä... :) Mitä välineitä sulla on käytössä? Osaatko suositella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä omistan vähän sekalaisen joukon noita leimaamisvälineitä. Eli stampereita omistan 3 kappaletta. 2 Konadia (toinen yksipäinen ja toinen sellainen, jossa on pienempi ja isompi pää) sekä XL-stamperi. Scrapereita löytyy myös Konadilta ja pystyy niihin käyttämään vanhoja korttejakin (esim pankkikortti tms).

      Leimasinlakkoja omistan Konadilta tasan kolme kappaletta, mutta siihenhän käy moni muukin lakka kuin vain Konadin lakat. Itse tykkään tosi paljon käyttää China Glazen Romantique-sarjan lakkoja, ne toimii tosi hyvin leimaamiseenkin.

      Laattoja multa löytyy niin Konadin alkuperäisiä laattoja, Bundle Monsterin laattoja sekä muutamia A-sarjan laattoja.

      Kannattaa varmaankin ostaa jokin Konadin aloituspakkaus, niillä saa varmimmin leimaukset onnistumaan ja saa vähän tuntumaa tähän hommaan. Halvimmat taitaa olla siinä 10e luokkaa jos en ihan väärin muista. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)