sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Holo liukuvärjäys

Tänä viikonloppuna on riittänyt kiireitä vaikka muille jakaa. Perjantai-iltana mun piti saada tehtyä itselleni kynnet yksiin syntymäpäiväjuhliin sekä hyvän ystävän tupareihin. Aikaa oli tosiaan vain perjantai-iltana, joten sillon oli pakko onnistua jotenkin.. Ja nämä onnistui jotenkin. :P Nämä kynnet taisi olla kolmannet tai neljännet sille iltaa.. 

Pohjalle päätyi Catherine Arleyn lakka numero 670. Lakkaa on kuvassa kaksi kerrosta, joten se kuultaa vähän läpi. Se ei haitannut, koska tiesin että se peittyy vielä liukuvärjäyksen alle.


Tähän asti kaikki meni hyvin. Sitten tein liukuvärjäyksen Catherine Arleyn lakalla numero 673. Laitoin päälle pikakuivattavaa, ja se oli ilmeisesti mennyt jo sen verran puuroksi, että kynsistä tuli sitten hassun malliset...


Tämän jälkeen yhdistin kaksi puolikasta Secheä ja laitoin ohennetta sekaan. Se auttoi asiaan, mutta ei enään tähän lakkaukseen. :) En jaksanut sitten enää tämän jälkeen alkaa lakkauksia poisteleen, vaan koristelin ne yksinkertaisesti China Glazen Harmonylla.


Näitä oli ihan älyttömän vaikee saada kuvattua, nää jäi aina jotenkin vähä latteiksi..



Nämä seuraavat kuvat antaa parhaimman kuvan kynsistä, mutta ei ihonväristä. :D




Tässä vielä käytetyt lakat:


Vaikka nämä kynnet tuottikin päänvaivaa tuon pikakuivattavan osalta, tykkäsin silti lopputuloksesta. :)

Mulla taitaa tässä olla seuraavana ostoslistalla aluslakka sekä joku toinen pikakuivattava kuin Seche. Haluaako joku kenties suositella jotain omaa suosikkia..? :)

21 kommenttia:

  1. Vau! Ihanat! :) Mistä olet ostanut noita CA lakkoja? :O Kiinnostaisi kovasti noi Hololakat. Cesarsin pikakuivattaja on kuulemma hyvää, mutta melko kallista, olisiko ollut n.20e pullo. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tilannut nämä lakat Bulgariasta tästä nettikaupasta: http://beautycosmetic.biz/

      Itsellä tuo tilaaminen onnistui ilman ongelmia, mutta joillakin on ollut ongelmia ko. kaupan kanssa. Sonnela-blogissa löytyy tästä vähän negatiivisempi tilauskokemus.

      Oon kuullutkin tosta Cesarsista että olisi hyvää, mutta on kyllä hintavaa jos noin kallista on..

      Poista
  2. Todella kauniit värit liukuvärjäyksessä ja hieno koristelu! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva idea liukuvärjätä holoilla! :) Mä voin suositella Orlyltä Nail Armoria ja Polishieldiä :) Välillä harmittaa, jos menen kokeilemaan jotain muuta :D Niitä aukeaa pian jo kolmannet pullot. Mutta ainahan ei kaikki toimi kaikilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ei mulla ainakaan onnistunut kaikilla holoilla, mutta nämä Arleyt kävi hyvin tähän hommaan.

      Kiitti noista suosituksista, pistetään korvan taakse! :)

      Poista
  4. Tosi nätit! <3 Mä kans niin himoitsen noita Arleyn holoja!

    Ite oon nyt käyttäny pikakuivattajana Sally Hansenin insta-dritä ja oon ollut ihan tyytyväinen. Reilun kokonen pullo 13,3ml ja saa marketeista muistaakseni alle kympillä. :)

    VastaaPoista
  5. Hey sweetie! You have a very beautiful blog with a lot of inspiring posts! I'd like to invite you to be my friend and follow each other:)

    VastaaPoista
  6. Noi on kyl hienot!!!:) Mitähän nyt tehtäis mun synttäri hulinan jälkeisille kynsille (muutako itkettäis) heheh*;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ainahan niitä korjaileen pystyy! Se mulla ainakin helpotti sitä kipuakin jos kynnet katkeili/repeili! :)

      Poista
  7. Oijoi, aivan ihanat, tykkään ihan älyttömän paljon!!

    Inhoan Seche Viteä! Se toimi aluksi kuin unelma mutta sitten aloin huomata kutistumista ja alkoi ärsyttää, kun kivat lakkaukset meni heti ihan kuluneen näköisiksi. Sitten loppua kohden SV meni ihan liisteriksi ja aloin inhoamaan koko pikakuivattajaa. ;-(

    Olen tykännyt eniten Mavalan Minute Quick Dry-pikakuivattajasta. Pullo on pieni (eli suhteessa kallis mikä on tietysti miinusta) ja siksi se ei välttämättä ehdi liisteröityä niin kuin esim. SV. Minulla esim. kolmesta pullosta yksi alkoi ihan lopussa paksuuntua. Kiilto on todella kaunis mielestäni. Eikä se haise niin järkylle kuin SV, mikä on minulle huomionarvoisa seikka. ;-) Kuivattaa mielestäni nopeasti ja tehokkaasti. Enkä ole huomannut sen kutistavan lakkauksia.

    Dependiä en suosittele jos on yhtään kärsimätön, sillä kestää aika kauan kuivattaa pinta sellaiseksi, että ruttuja ja kolhuja ei tule. Muuten ihan ok. En ole huomannut kutistavan lakkauksia eikä hajukaan ole kiinnittänyt negatiivisesti huomiotani.

    Sally Hansenista olen tykännyt muuten mutta minusta se ei anna yhtä kaunista ja kestävää kiiltoa kuin esim. SV ja Mavalan MQD. En ole huomannut kutistavan lakkauksia eikä haise mitenkään erityisen pahalle.

    Poshen pikakuivattaja kiinnostaisi mutta siitäkin muistelen lukeneeni, että kutistaa. Eniten minua kiinnostaisi kokeilla Inm:n pikakuivattajaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Mäkin olen tässä hakemassa Sechelle jotain korvaajaa, tuo puuroontuminen ärsyttää.

      Laitan kyllä nämä lakkavaihtoehdot talteen kun alan ostosta seuraavan kerran tekemään. :)

      Tuota Inm:ää kiinnoistaisi kyllä itsekin kokeilla, olen kyllä jostain lukenut siitäkin ettei se ole jotain miellyttänyt. Pitää vain ilmeisesti löytää mulle sopiva vaihtoehto näistä kaikista. :D

      Poista
  8. Seche Restore on ainoa Seche Viten pelastaja vissiin.
    Mulla meni kanssa puuroksi tai pikemmin liisteriksi toi lakka. Ajattelin kuitenkin jos tuo Restore auttaa niin jatkan samalla lakalla.

    Pistän kyllä nuokin vinkit korvan taakse :)

    Tykkäsin kynsistä tosi paljon.

    http://lakkaaddikti.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin mäkin olen lukenut että se on ainut mikä siihen puuroutumiseen auttaisi. Mä haluan kuitenkin kokeilla muitakin pikakuivattajia, ihan vaan siksi että saan sitten oman käsityksen asiasta. Vaikka sitten palaan takaisin Secheen. :D

      Poista
  9. Jaoin sinulle tunnustuksen blogissani:
    http://zigiztyle.blogspot.com/2012/05/liebster-blog-award.html

    Hienothan noista kynsistä tuli pikakuivattajavaikeuksista huolimatta! :) Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Inm Out The Door pikakuivattajaa, jos et ole jo kokeillut. Itse olen nyt muutaman kerran vasta käyttänyt sitä ja se toimii minulla ainakin todella hyvin! Inm-lakkaa saa esim. Cesars Shopista http://www.cesarsshop.fi/door-americas-super-fast-drying-coat-uutuus-p-3207.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tunnustuksesta! Mä olenkin jo sen tehnyt aikanaan niin en taida tässä toiseen kertaan sitä alkaa tekemään.. :)

      Joo mäkin tässä olen ajatellut että kokeiluun tuo(kin) pikakuivattaja menee. :)

      Poista
  10. Aivan super sievät, ihanat värit <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)