perjantai 18. marraskuuta 2016

Väärän käden kynnet

Yksi lukijani antoi mulle idean kuvata sitä väärää kättä, eli ei sitä, jonka lakkaan heikommalla kädelläni. Olen oikeakätinen, joten vasemmalla lakattaessa se jälki ei niin hyvää ole, siksi sitä aina kuvaakin vasemman käden. 

Täytyy myöntää, että harrastuksen alkuvaiheessa vasemmalla lakkaaminen ei tuntunut luontevalta, mutta ei sitä nykyään edes ajattele, että se olisi jotenkin vaikeaa. Kyllä silti vasemmassa olevat koristelut ovat aina tarkempia kun ne voi tehdä oikealla kädellä. 

Lakkasin kynnet jokin aika sitten ostamallani Essencen Queen of the Amazons -lakalla. Mä oikeastaan tiesin jo aloittaessani lakkaamaan, että en saa mitään mieluisia lakkauksia aikaiseksi, sillä en jotenkin tykännyt tuosta lakasta. Varmaan osittain siksi, että siitä jää vähän siveltimen jälkiä lakkaukseen. Ennen tuo seikka ei häirinnyt lainkaan, mutta nykyään en tykkää jos siveltimenvedot näkyvät lakassa. 

Valitsin kaveriksi tuolle lakalle Colour Aliken vaalean lilan leimauslakan. Leimat poimin kahdesta eri Überchicin laatasta, 1-02 ja 4-03.Oikeassa olin, en pitänyt lakkauksesta juuri yhtään, mutta jätin sen kuitenkin kynsille. Jos olisin tehnyt kaikki leimat tuosta nimettömän kuviosta, lakkaus olisi ollut paljon mieluisampi, mutta turha se on jossitella jälkeenpäin. 

Tässä nyt kuitenkin kuva oikeasta kädestäni. Oli muuten hankalaa asetella kättä kuvattavaksi ja ottaa vasemmalla kuvat!


Vielä kuvankäsittelyvaiheessakin kaikki tuntui nurinkuriselta. Tein tämän postauksen heti lakkaamisen perään ja tuntui, että pää on vieläkin sekaisin. En taida ihan hetkeen tehdä vastaavaa postausta kun se sai pöntön niin sekaisin. :D

Mä haastankin nyt teidät kuvailemaan sitä väärää kättä, kokeilkaa miltä se tuntuu! :)

Käytetyt tuotteet:

 • Essie First Base
 • Essence Queen of the Amazons
 • Pikakuivattaja Poshe Super-Fast Drying Top Coat
 • Leimauslaatat Überchic 1-02 ja 4-03
 • Leimauslakka Colour Alike Lavender
 • Leimojen päällä Seche Vive

12 kommenttia:

 1. Supersiisti lakkaus ja eihän nämä yhtään pöllömmältä näytä :) en tiedä uskaltaako haasteeseen tarttua...mulla on oikean käden keskisormessa vino kynsi kun sormi jäänyt joskus oven väliin :) katsotaan jos uskallan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mua ainakin kiinnostaisi nähdä miltä sun oikea käsi näyttää! :)

   Poista
 2. Pelkästä kuvasta jäisin korkeintaan ehkä miettimään mikä tässä nyt poikkeaa totutusta, koska lakkaus on todella on siisti ja sievä!

  En uskalla tarttua haasteeseen, vaikka on kai mulla joskus näkynyt postauksissa oikeankin käden kynnet, jotka ovat lyhyemmät ja rumemmat (- etusormen kynsi on jotenkin "jurmuinen") ja mun lakkaustulos on usein hieman rumempi oikeassa kädessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! :)

   Mullakin on yleensä tuo etusormen kynsi jotenkin väärän mallinen johtuen lohkeamisista, onneksi nyt oli säilynyt ehjänä pidempään. :)

   Poista
 3. Haha, mä en myöskään osaa kuvata väärää eli oikeaa kättä:D Lakkaamisessa tai koristelussa ei ole eroja, usein leimaukset jopa onnistuu jostain syystä paremmin oikeaan käteen, mutta sen kuvaamisesta ei tule mitään, koska käsi vaan ei taivu:D Lisäksi kameran käyttö vasurilla on hankalaa ja raskasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä oli asettelemista, että käden sai edes noin kun se kuvassa on! :D Mulla on kyllä leimaukset aina parempia vasemmassa, aloitan oikeasta ja loppua kohden leimausjälki aina paranee. :)

   Poista
 4. Nää on kyllä hienot mun silmääni. Mulla menee ihan pasmat sekaisin kameran kanssa kun koitan kuvata oikeaa kättä :D oikeesti ihan hullun tuntusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Joo, ihan käsittämätöntä, että tuollainen seikka saa kaiken tuntumaan nurinkuriselta. :D

   Poista
 5. Hieno lakkaus :) Mä yritin joskus huvikseni kuvata väärää kättä ja vitsit miten vaikeeta se oli :D ihan hirveetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on tosi vaikeeta kyllä, en tee sitä kyllä ihan vasta uudelleen. :D

   Poista
 6. Siis argh! Voiko olla, että mun kone ei tykkää sun blogista? Liian upeita lakkauksia kenties? :D Mulla katkes taas netti kun olin julkasemassa tänne kommenttia!

  Mutta niin, siis upeat ovat! ♥ Kuvatkin niin taidokkaasti otettu, en varmasti saisi tuollaisia otettua väärästä kädestä! :o

  Sen verran vinot kuitenkin oman oikean käteni kynnet nyt pidemmiksi päästyään, että taitaa tää haaste jäädä muhimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voihan se niinkin olla, mutta tuskin syynä on ne upeat lakkaukset... :D

   Kiitos! :) Annetaan sen muhia, jos vielä joskus päätätkin toteuttaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)