perjantai 25. marraskuuta 2016

Minun joulukalenterini

Oma viikkoni on ollut todella raskas ja työntäyteinen, joten vähän kevennystä näin viikonloppua kohden!

Kuten mainitsin lokakuun ostosyhteenvetopostauksessa, olen ostanut itselleni kosmetiikka-aiheisen joulukalenterin. Vertailin aikani kalenterien sisältöjä ja tulin siihen lopputulokseen, että tarvitsen Lookfantasticin joulukalenterin itselleni. Kalenteri oli kuitenkin kallis, mutta hitto vieköön, olen mä sen ansainnut!

Hain paketin postista. Tiesin, että se on iso, sillä paketin paino oli melkein neljä kiloa. Näytin valehtelematta ihan varmasti tältä kun mä sen paketin aukaisin.

Kalenteri on todella iso, en saanut sitä edes kokonaan kuvattua kun ei se mahdu mihinkään järkevään kuvauspaikkaan, joten tässä on nyt kuva kalenterista verkkokaupan sivuilta.
Lähde

Ehdin jo vähän pelätä, että en saisikaan omaa kalenteria, vaikka tilasin sen ennakkoon. Tilasin sen 30. päivä lokakuuta ja ne tulivat sitten parin päivän päästä myyntiin ja olivat melkein heti myyty loppuun. 


Laitoinkin kyselyä asiakaspalveluun, että saanko omani kuitenkin, sillä muut tuntuivat jo saaneensa kalenterin. Minulle onneksi vastattiin, että se lähetetään minulle heti kun he saavat varastoonsa sitä toimittajalta lisää, mutta eivät osaa sanoa tarkkaa päivää toimitukselle. Onneksi kuitenkin sain kalenterin lopulta puolessa välissä kuuta.


Kalenterin sisältöä en edes muista, enkä haluakaan muistaa, sillä mä vain pikaisesti tarkistin ennen ostoa onko sisältö sellainen joka tulisi käyttöönkin. Parasta tässä kalenterissa on kuitenkin se, että siinä on 25 luukkua!


Olen niin innoissani tästä kalenterista! ♥ Tämä taitaakin olla mun ainoa joululahja itseltä itselle, joten toivotaan, että sisältö on kiva!

Tämä kalenteri on vilahtanut jo muissakin blogeissa, mutta silti ajattelin itsekin postailla jonkinlaisia koosteita siitä, mitä luukuista on paljastunut. 

Mitä kalentereita te olette ostaneet tänä vuonna, vai onko tämä teidän mielestä rahan haaskausta?

12 kommenttia:

 1. Brittiläiset kaltsut on parhaita, kun niissä on se 25 luukkua (kuten myös TBS:n kaltsuissa) :D

  Miulla on teekalenteri, essence ja keskimmäinen TBS:ltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :) Muakin vähän tuo teekalenteri houkutti, mutta päätin että yhdellä pärjään. :D

   Poista
 2. Mää niiin tiedän tunteen :D Kuten tiedätkin, onnistuin saamaan sen Essencen kalenterin, jonka availemista odotan kyllä kovasti. Ja tuo oli tosiaan iso ja painava, toivottavasti tosiaan sisältö on mieleinen. Niitä postauksia odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin muuten olisin voinut ostaa sen, mutta kun suurin osa tuotteista löytyy jo niin ei oikein viitsi. :) Toivotaan että käyttöön tulisi mahdollisimman monta tuotetta!

   Poista
 3. Tää on taatusti hintansa väärti, mua oikeastaan vähän harmittaa etten tilannut tätä koska stalkkasin sisällön läpi ja siellä olisi ollut mahtavia juttuja jotka haluaisin. Onnentyttö olet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että on! Mä en halua spoilaantua yhtään joten en sen kummemmin yritä edes muistella mitä tämä sisälsi! :D

   Poista
 4. Minä en ole ikinä noista kosmiskalentereista innostunut. Tuntuu että kosmista on tarpeeksi ja haluan itse ostaa mitä himoitsen. Eipä sillä ettei näissä varmasti kivaa tulisi mutta pelottaa että ne jää sit pyörimään. Mutta olet varmasti kalenterisi ansainnut ja kyllä mun kuitenkin kiinnostaa mitä ne sisältää että esittele vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla ei onneksi ole niin suuria jemmoja kosmetiikkaa, joten tällainen tuntuu ihan kivalta, varsinkin kun nykyään ei edes LivBoxia tule. :)

   Poista
 5. Toi kuva :D Näytin takuulla samalta kantaessani omaani! xD

  VastaaPoista
 6. Mä katsoin vähän aikaa sitten, että mitä tuolta LF:n joulukalenterista tulee ja siellä oli ihan superihania tuotteita ♡ Harmittaa, etten voinut ostaa sitä, mutta onneksi Kicksin joulukalenteri edes vähän lohduttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin itsekin tuota Kicksin kalenteria, mutta jätin sitten ostamatta ja päädyin tähän. Oli sielläkin kyllä tosi kivoja juttuja! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)