perjantai 4. maaliskuuta 2016

Alus- ja päällyslakkani

Kun mulle ehdotettiin tätä postausta, ajattelin, ettei tähän tule kuin kolme tuotetta. Olin kuitenkin väärässä kun vähän aikaa syynäilin omia lakkojani. 

Aluksi käytin Poshen aluslakkaa, mutta siirryin Gina Tricot -aluslakkaan, sillä mulla se värjäsi kynsiä vähemmän kuin tuo Poshe. Eikä hintakaan ollut niin paha! Ginan aluslakkaa myydään Gina Tricot-myymälöissä tai nettikaupassa ja se maksaa 3,95 (tai 3 kpl kympillä), jos joku ei sitä vielä tiennyt. :)


Ginassa ei ole oikeastaan mitään vikaa, tykkään siitä edelleen. Mutta syy, miksi käytän nykyään pääsääntöisesti Essie First Basea on se, että lakkaukset kestävät mulla huomattavasti pidempään. Värjäytymisessä en ole huomannut eroja Ginan aluslakkaan. Mulla on toinen Essien pullo menossa, molemmat olen ostanut Cittarista kun niitä on ollut tarjouksessa (10,-). Ostan näitä Essien lakkoja nykyään vain suomisudilla Cittareista.


Periaatteessa tämä China Glazen First & Last toimii myös aluslakkana, mutta en mä sitä siihen käytä, vaan laitan tätä folioiden päälle. Se ei kurtista niitä kuten pikakuivattajat tekevät. Tämä ei siis ole pikakuivattaja. Ostin tämän joskus tosi kauan sitten, en osaa sanoa mistä näitä nykyään saa, ebaysta ainakin n. 7 euron hintaan.Pikakuivattavia tippoja käytän yleensä silloin, kun lakkakerroksia on tosi paljon. Näissä on vain se huono puoli, että ne sisältävät öljyä ja kädet pitää pestä ennen koristeluja. Mulla on ollut OPIlta ja joltakin muultakin merkiltä, mutta en nyt muista miltä. Kaikki ne ovat olleet toimivia, mutta OPI haihtui itsekseen pois. Ostin nämä Essencen tipat, nekin toimivat, eivätkä haihdu itsekseen pois. Tämän ostin Kärkkäiseltä, maksoikohan tämä jotain 3 euron pintaan? 


Tämän pikakuivattavan Essien Gel Setterin ostin Cittarin tarjouksesta (10,-) testiin. Lakka kuivattaa ihan hyvin, ei ole kuitenkaan niin nopea kuin mitä esimerkiksi Poshe. En ole myöskään uskaltanut laittaa tätä leimojen päälle. Tästä tulee tosi kiiltävä pinta, siitä ehdoton plussa. En kuitenkaan usko, että ostan uutta tämän pullon jälkeen.


Sitten se pikakuivatta, jota mulla on kaikista eniten. Poshen Super-Fast Drying Top Coat. Mullahan on tätä vielä sellainen hervoton täyttöpullo, josta on yli puolet jäljellä. Saan sen EHKÄ parissa vuodessa käytettyä. :D Poshe soveltuu mun käyttöön hyvin. Se saattaa kutistaa lakkauksia, mutta mä olen kai oppinut levittämään sen niin, ettei se mulla sitä tee. Sillä saan harvoin leimaukset leviämään ja se kuivattaa lakkauksen todella nopeasti. Siinäpä ne tärkeimmät syyt, miksi käytän tuota. Täyttöpullosta taisin maksaa Ebayssa 36 euroa ja sillä pärjään karkeasti 3 vuotta. :P


Sitten se mun nykyinen lemppari, Nail Pattern Boldness Digital Flash.  Käyttäisin tätä aina, jos mulla olisi tätä enemmän kuin tämä yksi pullo. Tämä on jo toinen jonka olen korkannut. Toisen sain Mi Nailsilta testiin ja toisen ostin kun niitä oli vielä tarjolla. Ehdottoman hyvää kamaa leimojen päällä, en keksi tästä muuta valitettavaa, kuin etiketti on vinossa. :D 


Siinäpä ne mun luottokamat. Muistakaahan, että jokaisella on omat mieltymykset, kaikki ei vain sovi kaikille! :) Löytyikö teillä samoja lempparituotteita?

12 kommenttia:

 1. Pochen pikakuivattaja löytyy täältä. Ginan aluslakka myös mutta mun mielestä se uusia vaaleanpunainen versio on huonompaa kuin kirkas. Joudun siis etsimään jonkun muun toimittamaan aluslakan virkaa, kun saan käytettyä pari pulloa loppuun.

  Onkohan Essencen aluslakka hyvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä vaaleanpunaista en olekaan käyttänyt ja en taida sitä edes kokeilla, jos se kerran on huonompaa. Essencen aluslakasta mulla ei ole kokemusta, joten en tiedä millainen se on. :)

   Poista
 2. Essie First Base ja Trind Nail Repair aluslakoista :) päällyslakoista HK Girl ja Essie Gel Setter. Luottonelikko ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo First Base on kyllä ihan ykkönen. Trindiä mäkin olen yrittänyt käyttää nyt mun kynsikatastrofin jäljiltä, jospa nämä nyt vähän paremmin pysyisivät ehjinä. :D

   Poista
 3. Mä ostin juuri molemmat Essiet kokeiluun, en vielä osaa sanoa juuta tai jaata niistä :D Mutta Gina, Poshe ja NPP on olleet hyviä kyllä :) Triendin hoitolakkoja on kaapissa aina, mutta muiden alus- ja päällyslakkojen kohdalla testailut vielä jatkuvat, että mikä se oma suosikkituote voisi olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostaisin NPB:n pikakuivattajaa hervottoman pullon, jos sellaista myytäisiin. :D Aluslakoista kyllä Essie on ollut paras. :)

   Poista
 4. Vannon myös First Basen nimeen, se on parhautta.

  VastaaPoista
 5. First Base on parhautta ja Ginan aluslakkaa oon myös joskus käyttänyt muutamia pottuja, nyt ei ole käytössä mutta periaatteessa ihan käypää kamaa. Essien Gel Setteristä samat fiilikset, tuskin hommaan toista. HK Girl on mun lemppari pikakuivattavista, tilaan Hypnotic Polishilta sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HK Girliä mä en ole vielä koskaan koittanut, mutta ehkä voisin siihenkin sortua! :D

   Poista
 6. Mä oon myös käyttänyt pitkään Gina Tricotin aluslakkaa ja Essien First Basea. Nyt ostin uuden Gina Tricotin vaaleanpunaisen aluslakan, mutta en ole vielä kokeillut sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en taida sitä Ginan aluslakkaa ostaakkaan enää, kun Heidi sanoi sen olevan huonompaa kuin tuo kirkas. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)