maanantai 16. marraskuuta 2015

Neliöstamper vaihtopäillä

Tällä kertaa ehdin jo kysellä näiden testituotteiden perään, nämä ehtivät vaeltaa matkallaan lähes kaksi kuukautta. Niin ne vaan aina kuitenkin ilmestyvät postilaatikkoon. :)

Valitsin Born Pretty Storesta testiin pari stamperia, ihan vain että pystyn kertomaan teille oman mielipiteeni näistä. Tänään testasin neliöstamperia. Settiin kuuluu viisi vaihtopäätä.


Nämä päät ovat pehmeitä, mutta eivät kuitenkaan superlöllöjä, eivätkä supertahmaisia. Sanoisin, että samaa luokkaa pinkin XL-stamperin kanssa, jos joku sattuu sen omistamaan. 


Mä testasin näitä kaikkia kerralla. Puhdistin tyynyt ainoastaan muutamalla pyyhkäisyllä asetonia. Pyyhkiessäni tyynyjä huomasin vanulapun värjäytyvän niistä. En ole aikaisemmin törmännyt leimasintyynyihin, jotka päästävät väriä. Tuo leimasimessa kiinni oleva punainen tyyny värjäsi eniten. Värjääminen oli kuitenkin niin vähäistä, että en usko sen siirtyvän ihoon asti missään vaiheessa.

Mun mielestä tyynyihin jäi vielä liikaa kiiltoa ja se näkyi leimoissa. Leimat tarttuivat kyllä ihan ok, mutta ei niin hyvin kuin olisin halunnut. 


Lähikuvasta se näkyy paremmin, reikiä on jäänyt. Toisaalta mä en edes yrittänyt ottaa leimaa uusiksi, vaan kaikki on tehty kerrasta. 


Mun pitää vielä muhitella näitä lisää asetonissa, luulen sen auttavan asiaa. Leimasin on kuitenkin itselleni juuri sopivan pehmeä. Mun on tarkoitus käyttää näitä jatkossa leimadecaleiden tekoon (kun mulla sitä mattoa vielä ei ole!), se kun on turhauttavaa käyttää yhtä leimasinta ja aina odottaa yhden kuivumista. Näillä saan toisen käden leimat tehtyä kerralla! :D

Neliöstamperi löytyy kynsikoristeista ja maksaa normaalisti 8.51 USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)


9 kommenttia:

 1. Vaikuttaa ihan kätsältä, kivahan noita olisi kokeilla. Itsekin odottanut BPS tuotteita kuukauden, jospa ne joskus tulisi jos ei tuo perkeleen posti lakkoile koko ajan :D tuntuu että kaikki paketit on missä lie!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä nämä kokeilemisen arvoisia ovat! Mulla on pari kertaa kestänyt reilusti yli 2 kk, mutta silti ne aina tupsahtaa laatikkoon, yhtään ei ole jäänyt välille. :D

   Poista
 2. Hah, mä kanssa tajusin vasta vähän aikaa sitten, että irtotyynyjä ostamalla voi tehdä niihin leimadecaljeja valmiiksi :D Cesarsilla ainakin oli niitä pyöreitä, XL-stamperiin sopivia tyynyjä myös useammassa värissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nämä on kyllä käteviä. :) Musta niistä pyöreistä on hankalampi ottaa sitä tyynyä irti jos värittelee, se leima tahtoo mennä vähän pilalle. Näillä olen onnistunut paremmin. :)

   Poista
  2. Ooh, kiitos vinkistä! :)

   Poista
 3. Miksi muhitat noita asetonissa? Onko tää nyt tyhmä kysymys? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei ole tyhmä kysymys. Tarkoitin tuolla sitä, että annan vanulapun olla vähän kauemmin aikaa kiinni tyynyssä, lopulta tyynystä lähtee kaikki ylimääräinen kiilto ja mahdollinen öljy pois. Näin leimat tarttuu paljon paremmin. :D

   Poista
  2. Okei. Tuo oli mulle uus juttu, tai sitte menny ohi kokonaan... :D

   Poista
  3. Haha, tai sitten mä olen ainoa joka niin tekee. :D :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)