perjantai 20. marraskuuta 2015

BPS:n XL-leimasin

Kuten aikaisemmin mainitsin, valitsin Born Pretty Storesta kaksi stamperia testattavaksi. Toisen jo esittelin ja nyt olisi vuorossa tämä toinen. Tämä iso leimasin on kooltaan lähes samanlainen kuin MoYoun vastaava, jonka omistan. Tämä vaan ei ole ihan niin pehmeä, eikä tahmea. Sopii siis paremmin mun käyttöön.

Leimasimen mukana tulee hyvä scraper, sillä se on joustavampi kuin vanhat muovikortit. Tykkään enemmän tällaisista joustavista versioista ja tämä onkin mulla ollut käytössä sen saapumisesta asti.


Yritin saada leimasimesta kiillon pois asetonilla, mutta sitä pitää vielä puhdistaa jatkossa lisää. Leiman pyöräytin leimasimeen, mutta ne eivät nousseet kyllä ihan toivotulla tavalla. 


Tykkään tästä leimasimesta enemmän kuin MoYoun vastaavasta, sillä se muistuttaa enemmän leimasimia, joilla saan parempaa jälkeä aikaiseksi. Nyt vain pitää saada tuosta loppu kiilto pois, jotta leimakin tarttuu paremmin siihen.

Leimasin löytyy kynsikoristeista ja maksaa normaalisti 5.99USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)


4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää, pitää joskus pyytää näitä testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, enhän mäkään leimasimia tarvitse enää, mutta on näitä kiva kokeilla. Markkinoilla on niin paljon enemmän tarjottavaa kuin muutama vuosi sitten. :D

   Poista
 2. Mä en oo uskaltanu näitä isoja stampereita ostaa, ku eihän näissä tiiä missä kohti se leima on :D Pienelläkin kohdistaminen hakusesss. Decalien tekoon tieten olisivat ihan käteviä tai "loputtoman" kuvion leimaamisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. :D Mä painan aina kynnen leimasimeen, joten näitä isompia on helppo käyttää. Mulla on varmaan yli 10 stamperia jo ja aina mä vaan käytän sitä pinkkiä... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)