lauantai 13. kesäkuuta 2015

The 31 day challenge | Day 10: Gradient nails

Tuona lakkauspäivänä ei mikään onnistunut, taaskaan. Se on kyllä mahtava onnistumisen tunne, kun huomaat kahden tunnin jälkeen kynsillä sellaista shittiä, että itseäkin naurattaa. Aiheenahan oli siis liukuvärjäys.

Olin jo pidempään halunnut kokeilla nuden ja mustan yhdistämistä liukuvärjäykseen, mutta ilmeisesti valitsin väärät lakat, koska liukuvärjäys ei ottanut onnistuakseen, ei sitten millään. Poistin lakat pariin otteeseen ja tuijotin aikani kynsilakkahyllyjä nakukynsillä. 

Lopulta mä päädyin kokeilemaan aikaisemmin toiminutta yhdistelmää, nimittäin Flormarin hololakkoja ja Catherine Arleyn hololakkoja. Kuinka moni muistaa vielä sen hypetyksen, kun näitä Flormareita metsästettiin kissojen ja koirien kanssa? :D Itsellä on edelleen nuo lakat olemassa, sillä ne ovat mun mielestä mainioita lakkoja. Nykyään ei tule enää ostettua tämän merkin lakkoja, ne kun ei yleensä tarjoa mitään uutta. Aina kuitenkin Tokmannilla käydessä nämä pitää katsoa läpi. 

Valitsin hopeisen Flormarin, joka kantaa numeroa 808. Sen kaveriksi valitsin CA:n pinkin lakan, joka on numero 804. Molemmat lakat peittävät aika huonosti, siksi ne sopii hyvin liukuvärjäykseen. Kahdet lakkaukset poistaneena mulla ei vaan maltti riittänyt tekemään tästä onnistunutta liukua.


En tykännyt lopputuloksesta yhtään, mutta jätin nämä kynsille (hetkeksi). 

Käytetyt lakat:

Puolen tunnin päästä kuitenkin inhotus iski todella ja poistin kolmannet lakkaukset siltä illalta. Jotain piti kuitenkin saada kynsien suojaksi. Lakkasin pari kerrosta Picture Polishin Attitudea, joka on kyllä niin kaunis lakka, että se ei edes tarvitse koristuksia.


Ah, vihdoin olin tyytväinen. Koristeluita en edes kuvitellut yrittäväni, joten näillä kynsillä tuli oltua pari päivää, jonka jälkeen koristelin ne. Näillä menin kahteen valmistujaisjuhlaan! En ole ikinä koristellut lakkauksia parin päivän päästä ja mennyt niillä vielä juhliin. :D Laitoin Mi Nailsilta saadut siirtokuvat arkista C004S ja töpöttelin Essencen hopeista glitteriä tyveen. Lakkaus oli mielestäni tosi nätti, mutta äärimmäisen vaikea kuvattava pimeässä huoneessa, sillä tumma katto heijasti siten että kuvio ei näkynyt yhtään. Sain mä kuitenkin yhden kuvan onnistumaan lähietäisyydeltä. :D

15 kommenttia:

 1. Onpa ihana Attitude :) nim.merk tiedän tunteen, shittikynnet kynsillä tällä hetkellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä ihana! :) Noita huonoja lakkauspäiviä ei kyllä tarvitsisi ollenkaan olla. :D

   Poista
 2. Voihan Attitude :O <3 Ei saa katsoa näitä kuvia! :D Miulla on vielä Flormareitä. Ei tosin holoja vaan niitä ihania glittereitä/glassfleckejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! :D Mulla ei ole enää kuin noita holoja ja yksi vihreä neon noista Flormareista. :D

   Poista
 3. Mun mielestä toi liukuväri on just tosi kiva :) Mä en kestä noita Picture Polishin lakkoja ku ne kaikki on niin upeita et olis pakko ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) No sanos muuta! Mulla on jo melkein kaikki mitä tällä hetkellä haluan, mutta muutaman voisin kyllä kotiuttaa lisää ihan helposti. :D

   Poista
 4. Ohan se liukufärikin nätti mutta kyllä tua Attitude rokkaa!

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään tuosta liukuväristä ihan mahdottomasti<3

  VastaaPoista
 6. Attitude varastaa kyllä show'n tässä! :D vau! (yritän tässä päästä takaisin kommentointijunan kyytiin, btw :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se kyllä kieltämättä tekee. :D Mullakin on ollut tässä vähän lomaa postauksien lukemisista, ei ole pystynyt selän vuoksi istumaan koneella moneen päivään... Mutta kyllä se taas tästä!

   Poista
 7. Ah tuo Attitude on ihan mieletön!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)