lauantai 11. huhtikuuta 2015

Mundot tulikokeessa

Eräänä iltana mulla oli reilu tunti aikaa tehdä lakkaukset, siispä päätin kokeilla Mundo De Unasin leimauslakkoja ensimmäistä kertaa. 

Kuten ostospostauksessakin mainitsin, näiden koostumus on todella paksua, siitä ehdoton plussa. Haju on kuitenkin edelleen mun nenään aika kamala. Itse en tätä hajua ihan tunnistanut, vaikka tutulta se tuntuikin, joten turvauduin Herra P:n nenään. Sieltähän se vastaus tuli: Nämä haisee voimakkaasti tärpätille. Kyllä.

Kokeilin leimaamista ihan kylmiltään harjoittelematta. Lakkasin kaikkiin muihin paitsi nimettömään Essencen Indian Summerin. Lakka peitti lähes yhdellä kerroksella (laitoin kaksi) ja oli helppo lakattava, ehkä aavistuksen paksuhkoa. Tuo lakka on taas niitä ihanuuksia, joiden oikea sävy ei tule esille kuvissa. Mutta uskokaa kun sanon, että se on erittäin kaunis yksilö! :D Nimettömiin lakkasin OPIn Emotionsin.

Näiden päälle lähdin leimaamaan laatasta BP-L003 tuota kuviota. Nimettömissä ja keskisormissa on käytetty leimauslakkaa nimeltä Peach ja etusormissa taas saman merkin mustaa.


Hmm. Mitäpä tässä nyt sanoisi. Olin hiukan pettynyt. En ehkä osannut käyttää näitä lakkoja niiden vaatimalla tavalla, sillä en kyllä ollut tyytyväinen lopputulokseen. Nimettömien leimat on ihan ok, mutta etusormen ja keskisormen leimat eivät. Osasta leimaa puuttuu pätkiä ja reunat ovat ihmeen röpöläiset joissakin kohti. Reikiäkin siellä on, mutta ne ei ole mikään ongelma, sillä ne saa paikkailtua. 

Osasta teistä varmasti tuntuu, että nillitän turhasta, mutta mulla ei yleensä jää noita pätkiä leimasta pois tai tule noin röpelöistä kuviota. Ehdotonta plussaa nämä lakat saa siitä, että ne näkyvät mustankin lakan päällä. Mutta tuo haju aiheuttaa mulle päänsäryn, sillä se haisi koko illan mun nenään aika voimakkaasti. Aamulla herätessä en huomannut sitä enää häiritseväksi.

Mä en nyt tiedä mitä mä näiden kanssa teen. Ehkä otan uusintayrityksen vielä ennen lopullista tuomiota, kynnys kokeilla on kuitenkin suuri tuon hajun vuoksi. Voisin kokeilla eri leimasinta, mun luottopinkki ei ainakaan tykkää näistä lakoista ihan kylmiltään. Äh, saa nähdä mädäntyykö nämä lopulta mun lipaston laatikkoon vaan. :D

Käytetyt lakat:


31 kommenttia:

  1. Mundoista olen lukenut mutta en usko kokeilevani migreeniherkkänä ihmisenä. Kivoin on nimetön mutta kokonaisuutena hienot eikä leimojen epäonnistumista huomaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en kyllä todellakaan suosittele näitä migreeniherkille! :D Mäkin tykkäsin eniten nimettömästä. :)

      Poista
  2. Voi harmi, ettet tykännyt ekalta yrittämältä :( Anna vielä mahdollisuus! Jos uhkaa mädäntyä laatikkoon, ni ota yhteyttä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, jossakin oli vika, näillä kuitenkin niin moni onnistuu. Kyllä mun täytyy vielä yrittää uudelleen, mutta ehkä lämpimämmällä säällä, että voin pitää ikkunan auki tai leimailla pihalla. :D Mä lupaan muistaa sut jos nämä uhkaa jäädä käyttämättä! :D

      Poista
  3. Onpa ihana tuo Essence! Ja kynnet kanssa, mä en ole koskaan leimannu, joten en oikeen ikinä huomaa mitään moitittavaa muiden (varsinkaan sun) leimailuissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Kiitos! :) Sun ei taritse kyllä opetellakaan leimausta kun säät upeita kynsiä tehtyä ilman niitäkin! :D

      Poista
  4. Tykkään, tykkäään ja tykkään! <3

    VastaaPoista
  5. Väriyhdistelä on kyllä parhautta. Mundoissa on kyllä sellanen käry etten suosittelisi yhtään herkille. Kiva kokonaisuus ja toi nimetön on suosikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mä tykkään kanssa noista väreistä ihan hulluna! :) Mä en ole aikaisemmin törmännyt kuin Kleancolorin lakkoihin joita en voi sietää, ne laittaa oksettaan, mutta nämä on kyllä melko tuhtia tavaraa!
      Kiitti! :)

      Poista
  6. Kaunis lakkaus kuitenkin:) En ole kuullut kovin ylistäviä arvioita MdU:n lakoista vaikka niissä pigmenttiä onkin kivasti ja niinpä olen jättänyt ne suosiolla tilaamatta. Ricalla on myös peittäviä leimauslakkoja ja vaikka olen ollut mustan ja valkoisen kanssa vaikeuksissa, pinkki leimaa hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pitihän mun kuitenkin kokeilla, ennen kuin itse uskon! :D
      Mä katoin ne Ricat läpi, mutta siellä taas ei ollut kyllä sitä värivalikoimaa kovin laajasti... Pitääkö tässä kohta sekoitella omat leimauslakatkin! :D

      Poista
  7. Yhdyn aikaisempaan kommenttiin, toi nimetön on tosi hieno! Lakkaus on kokonaisuudessaankin ihana ja leimausjälkiongelmia huomaa :). Ymmärrän että jurppii noi mundot jos niillä ei saa sellaista priimaleimausjälkeä mitä sä tuotat poikkeuksetta muilla lakoilla. Ne on kyllä koostumukseltaan niin erilaisia kuin muut leimauslakat, että vaativat ehkä totuttelua ja seuraavalla kerralla ne voi pelittää jo paremmin. Mundot tosiaan haisee tärpätille ja missäänhän ei ole tietoa siitä että mitä kaikkia ainesosia mundoissa on - ties mitä automaaleja ovat. Käytän mundoja itse tosi harvoin koska jotenkin vähän pelottaa mitä niistä imeytyy ihon läpi elimistöön...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3
      Mä tykkäsin kyllä koostumuksesta, mutta pitää vielä kokeilla uudelleen.
      Mua kans alkoi epäilyttään että mitä automaaleja sitä kynsille ollaan laittamassa... :D Musta tuntu, että leimasimeenkin jäi käytönjälkiä näistä lakoista... :O

      Poista
    2. Ei hyvää päivää mitä mä oon kirjoittanut piti kirjoittaa että leimausjälkiongelmia EI huomaa. Sori :D!

      Poista
    3. Haha, en mä edes ajatellut, että siinä olisi pitänyt olla EI -sana, kun mä huomaan ne ongelmat! :D

      Poista
  8. Leimauslakoista viis (- itse kun aina leimailen vaihtelevalla menestyksellä milloin milläkin lakalla); kynnet on todella kauniit!

    VastaaPoista
  9. Vastaukset
    1. Värit on kyllä kauniit, totta, mutta haju kammottava! :D

      Poista
  10. Johan on muuten kaunis tuo Essence! Ja mä jätin sen Lahteen... Kai tää on taas joku "persikka on nätti muilla muttei mulla"-juttu. Mä tilasin testiin kolme noita Mundon pikkuisia mutten ole vielä testannut niitä. Äsken oli pakko hypätä lootalle haistamaan yhtä ja meinasin pyörtyä ja oksentaa ja kuolla samaan aikaan. Ei helvetti mikä löyhkä. Mieskin huusi olkkarista, että mitä mä mesoon. Just otin lakkoja pois vessassa ja ihmettelin itsekseni, kun Essencen asetoniton purkkitöhnä ei haise miltään ja olin varma, että mun nenä on vaan sanonut sopparin irti kaikkien hajujen jälkeen mutta Mundo kyllä tuntui ja yskitti ja... voi pyhä sylvi! Sulla on kyllä silmää laskeskella mikä väri ja leima tulee mihinkin. Tuo leima tekstuurin päällä on kirsikka kuppikakun päällä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kaunis! :D
      Haju on tosi pyörryttävä ja päänsärkyä aiheuttava! Harmi sinänsä, kun näitä olisi varmaan kiva käyttää. :/
      Kiitos! :3

      Poista
  11. Kauniit kynnet! Harmi, ettei Mundot toimineet odotusten mukaan :/ Mulle saa kirppistellä näitä jos alkaa liikaa ärsyttämään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joo, näin mä vähän pelkäsin, että ei mene kuin Strömsössä, mutta ei voi mitään. :D Hyvä että näistä pääsee eroon jos näin päätän tehdä! :D

      Poista
  12. Kauniit kynnet vaikeuksista huolimatta! Mulla oli noita Mundoja joku kymmenkunta, mutta myin pois, koska ne eivät vaan suostuneet toimimaan. Joko kuvio ei noussut leimasimeen ollenkaan tai sitten se ei enää tarttunut leimasimelta kynnelle. aARRrrrrggghhHHHhh. Pitäydyn Dashican leimauslakoissa (niitä on muutes piakkoin tulossa muutama kymmenen värisävyä lisää!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä yritän vielä ehkä uudelleen näiden kanssa, mutta hyvin ilmastoidussa tilanteessa. :D
      Mä olin vähän pettynyt Dashicaan, varsinkin siihen metalliseen ruskeaan kun ei se näkynyt vaalean päällä paljon yhtään. :O

      Poista
  13. Sä olet kyllä näppärä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)