tiistai 7. huhtikuuta 2015

Serendipity

Essencen Serendipity on yksi uusista Essencen lakoistani. Se on tosi kaunis mutainen vaaleanvioletti creme. Levittyy hienosti ja peittää lähes yhdellä kerroksella. Sitä löytyy kaikista muista kynsistä paitsi nimettömästä. Nimettömän lakka on Perfect Sand Lacquerin s68. 

Etusormeen ja nimettömään laitoin mun makuun sopivat siirtokuvat arkista G136B, ja näköjään olisi kannattanut kuvakin katsoa Mi Nailsin sivuilta, tuo kiehkurahan on ihan väärin näissä! :'D Ihmettelinkin laittovaiheessa miten nämä tulisi laittaa... Hyvä minä, nyt kyllä vähän hävettää!


Lakkaus on siis ihan nätti, mutta mitään suuria tunteita se ei saanut aikaan. Onko tämä taas ensioire lakkamasiksesta? Toivottavasti ei! Olin näillä tasan vuorokauden, jonka jälkeen oli pakko vaihtaa jotain kivempaa kynsille, tuo väärin laitettu siirtokuva ärsytti tosi paljon! :D

Käytetyt lakat:


26 kommenttia:

 1. Tykkääntykkään! Eikö tuo decali nyt niin väärin voi olla että haittaisi :D mukava ihastella muilla näitä mutaisia lakkoja, kun itelle ne ei vaan käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mäkin tykkään ihastella muilla sellaisia lakkoja jotka ei itelle käy. :D

   Poista
 2. Oi miten kauniit! <3 Ja kiekurakin näyttää aivan mainiolta näinkin päin :)

  VastaaPoista
 3. Mitenkähän kummassa siirtis voisi mennä väärin :)? Sehän on just niin kuin olet sen halunnut laittaa eli oikein. Mäkin sain onneksi tän lakan viikonloppuna. Muuten olisin ihan sysimasiksessa. Vertasin Ginan Concreteen ja tää on tavallaan sama sävy mutta vaaleampi. Tulisi ihana liukuväri :). Mä niin rakastan tätä väriä <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, no voi se näköjään. :D En mä olisi sitä ehkä noin halunnut laittaa, sillä se tuntui vähän tyhmältä tossa, mutta laitoin siltikin. :D Mulla ei sitä Concretea olekaan, mutta ehkä mä sen onnistun vielä kotiuttamaan itselleni. :)

   Poista
 4. Ihanan värinen mutalakka, tykkäisin ♡ minusta tarrat on kivasti mutta tiedän että kun ärsyttää niin on pakko poistaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään just tällaisista mutalakoista! :)

   Poista
 5. Mutalakkojen ystävä tykkää kovasti:) Ja kyllä saa omille kynsilleen laittaa siirtokuvat vaikka ylösalaisin jos haluaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Kun se ei tuntunut oikealta kynsillä, niin silloinhan se oli väärin. :D

   Poista
 6. Ihanat. <3 Toi Perfectin lakka on kyllä herkku. :3

  VastaaPoista
 7. Ihanan värinen Essencen lakka ja mahtava lakkaus! Mun mielestä toi siirtokuva on just hieno noin :). Mutta niinhän se on että jos joku asia omassa lakkauksessa on omasta mielestä pielessä niin se hiertää mieltä vaikka muiden mielestä homma olis ihan perfect.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mun mielestä kukka on oikein, mutta kiehkura ei. :D Se on ihan totta, jos en olisi tuotakaan maininnut ääneen, kukaan ei varmasti ajattelisi sen olevan väärin. :D

   Poista
 8. Mie kyllä tykkään näistä ♥
  Enkä mie olis hokannu yhtään väärinpäin olevaa decalia jos et sie olis kertonu ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^_^
   Joo, ei sitä varmaan kovin moni muukaan olisi hoksannut. Itse vain huomasin kun kuvaa katsoin. :D

   Poista
 9. Mitä mutampi, mudempi, mutaisempi vai mikäsenytoli niin sen parempi. I love muta-väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan sama mikä noista, se on ihana muta! :D

   Poista
 10. Kauniit, rauhalliset kynnet! Mä en kyllä vieläkään ymmärtänyt, miten päin sen kiehkuran olisi pitänyt olla...? :D Ihan siis olisi mennyt täydestä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sen olisi ilmeisesti pitänyt olla 90 astetta vasemmalle ja kynnen kärjessä. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)