perjantai 12. joulukuuta 2014

Jouluperhoset

Olen edelleen pahan flunssan kourissa, katsotaan saanko kynsiä tehtyä vai tuleeko tässä nyt normaalia pidempi postaustauko. 

Meillä oli viime viikonloppuna pikkujoulut. Kysyin Herra P:ltä millä lakalla lakkaan kynnet, sillä mulla ei ollut minkäälaista ideaa valmiina. Mies valitsikin sitten OPI The Spy Who Loved Me:n, joka sopiikin täydellisesti jouluun. Keräsin pari lakkaa sille kaveriksi, joista toinen onkin niin tuttu ja turvallinen Ginan valkoinen. Kolmanneksi lakaksi valitsin Dependin Poppyn, joka vetelee ihan viimesiään. Onneksi mulla on tälle jo korvaaja olemassa. :)

Peukalo, etusormi ja pikkurilli saivat kynsiinsä tuon TSWLM:n. Keskisormen kynteen laitoin Ginan valkoisen ja nimettömään Poppyn. Jostain syystä en sitten halunnut tehdä kovin jouluisia koristeluita, joten valitsin niinkin jouluiset siirtokuvat kuin perhoset. :D


Tuon opin kimallus on kyllä ihana, mutta ei se kovin kultaisena kynnellä näy, kuten se pullossa näkyy. 


Oli ehkä virhe laittaa tämä punamusta siirtokuva pelkän valkoisen päälle, sillä lopputulos jäi jotenkin tyhjäksi.


Heti kun sain lakkauksen valmiiksi, tiesin, että en pidä siitä. Jokin siinä nyt ei vain ole niin kuin pitäisi. Silti mä olin näillä kynsillä kuusi päivää, sillä pikkujoulujen jälkeisenä aamuna kurkussa alkoi tuntua ikävältä ja flunssahan se sieltä iski päälle oikein toden teolla, eikä lakkausten vaihtaminen oikein ole kiinnostanut.  

Välillä maatessa on ihan hyvä olo (jos ei nenän tukkoisuutta ja kurkkukipua ota huomioon), mutta seistessä on sellainen vellova tunne vatsassa. Nenän iho on rikki niistämisestä ja poskionteloitakin vihloo mukavasti. Hengittäminen tapahtuu suun kautta, joten huuletkin ovat vailla huulirasvaa koko ajan. Korvat on lukossa ja öisin tuo kurkkukipu tuntuu vain pahenevan. Ei pidä myöskään unohtaa äkillisiä yskänpuuskia, joissa oksentamine on jo lähellä. Väittäisin, että tämä on kyllä ainakin tämän vuoden pahin flunssa. Toivottavasti lääkkeet ja muut rohdot alkaisivat pikkuhiljaa tepsimään!

Käytetyt lakat:

OPI The Spy Who Loved Me, Gina Tricot White, Depend Poppy

20 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! Kyllä näillä kynsillä kelpaa sairastaa :). Tietty on ilkeätä, jos kynnet eivät miellytä itseä ja kunto ei anna periksi lakkojen poistamiselle. Nuo perhoset sopivat tosi hyvin kynsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti tämä kohta alkaisi helpottamaan... Mulla vaaleat lakat vielä yleensä tummuu kun ne on muutaman päivän kynsillä, joten tuo keskisormi oli kyllä vähemmän kaunis poistovaiheessa. :D

   Poista
 2. Minusta tuo perhonen valkean päällä on tosi kiva :) hauskat ja vähän erilaiset talvikynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä en oikeen itsekään tiedä mikä näissä ärsytti. Ehkä mä vaan halusin erilaisen lopputuloksen, mutta en tiedä millaisen. :D

   Poista
 3. Tosi kauniit kynnet! Mun mielestä tuo siirtokuva sopii tuohon valkoisen päälle itsekseen hyvin, on sopivan rauhallinen ja klassisen kaunis yhdistelmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei nämä näin jälkeenpäin katsottuna ole niin pahat, mutta silloin viikko sitte nämä ärsytti kynsillä tosi paljon. :D

   Poista
 4. Voih, mun mielestä nää on tosi kauniit ja tyylikkäät :) Pikaista paranemista, tuntuu olevan äkäsiä flunssia liikkeellä ja mm. kurkunpääntulehdusta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä on kyllä harvinaisen äkäinen, en yleensä koe flunssaa näin voimakkaasti.

   Poista
 5. Voih ei! Juuri itse kärsin tuosta kamalasta flunssasta, mutta onneksi se on nyt selätetty. Olo oli monta päivää kamala, eikä loppua näkynyt. Olin jo menettää toivoni, mutta kyllä siitä vaan pääsi lopulta eroon. :) Pikaista paranemista siis sinnekin!
  Kynnet on todella kauniit ja lakat ahh<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tämä pikkuhiljaa alkaisi jo talttumaan. Mulla on nyt kuudes päivä menossa ja aina tuntuu, että huonompaan suuntaan vaan. :( Kyllähän se tästä pikkuhiljaa varmasti paranee, mutta odottavan aika on pitkä! :D
   Kiitos!

   Poista
 6. Oivoi :/ Parane pian! Ihanat nuo kynnet kyllä, mun mielestä aivan ihanat :)

  VastaaPoista
 7. Kivalta näyttää kynnet. Ja kovasti paranemisia sinne! Täälläkin on vähän pelkoa kipeäksi tulemisesta. Miekkonen yskii pahankuuloisesti eilisesta alkaen ja tänään on itselläkin vähän outoa tunnetta korvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä sairastelen aika harvoin ja mies vielä harvemmin. Mutta jos mies sairastuu, niin voi että sitä valitusta! :D Toivottavasti teille ei ainakaan näin pahana tämä flunssa iske!

   Poista
 8. Lakkaus on musta aivan ihana.
  Paranemisia! <3

  VastaaPoista
 9. Täälläkin pärskitään, toki jo luulisin menneen parempaan päin. Kuuluvat olevan sitkeitä tapauksia tämän syystalven lenssut, mutta toivottavasti paranet pian!

  Kai ne perhoset jossain joulun aikaankin lentelee, ihan hyvin sopii pikkujouluihin :D Mistähän saisi itsellekin tuollaisia koristeluideoita, tuntuu että joka lakkausta ennen kinnaa vaan päästä kun ei vaan keksi mitä tekisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tämä flunssa ei kovin montaa viikkoa kestä, toivotaan tosiaan, että paranen pian!

   Niin tosiaan, kyllähän ne varmasti jossakin päin maailmaa lentelee. :D Musta tuntuu taas, että mulla ei ole mitään ideoita lakkauksiin, menen lähes samanlaisilla kerrasta toiseen. Väri vain vaihtuu. :D

   Poista
 10. Minä tykkään, tosi ihanat kynnet ja perhoset istuvat kuin nakutettu! En varmaan ikinä lopeta ihailemasta ja ihmettelemästä kuinka mielettömän siistit ja täydelliset sun lakkaukset aina on!

  Todella pikaista paranemista, sairastaminen on aina ihan pyllystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihanasta kommentista! <3

   Toivotaan, ettei tämä enää kauan kestä. :/

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)